Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

76 szavazat
    65.0%
  2. 2

5 szavazat
    4.3%
  3. 3

1 szavazat
    0.9%
  4. 4

2 szavazat
    1.7%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

1 szavazat
    0.9%
  8. 8

1 szavazat
    0.9%
  9. 9

2 szavazat
    1.7%
  10. 10

29 szavazat
    24.8%
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Tökéletesen igazad van. Köszönöm.
    Nekem sem szórakoztató hogy váltogatni kell. Próbáltam variálni a növényeket, de sosem érek ide időben. Mivel közben csinálgatom a tennivalóimat, nem figyelgetem én az órát, hogy mikor jöjjek.
    Mivel még nagyon kevés időm volt rá, alig van ez az, abban gondolkodok, hogy nem is folytatom tovább. Nem váltogatok én, meg figyelgetek mennyi mi hogy éri meg. Nekem erre nincs időm. Legkevésbé most, amikor jön megy a család.
    Van még gazdakörim, lehet visszapakolom a gombásba az ólakat aztán csinálom azt.
    Amit a felhő ad nem ájultam el tőle. Egyedül a holdas kergéjében tudja érvényesíteni magát, a holdason nem oszt nem szoroz a kevés nyitvatartás miatt.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum veteránja

Szia,

Én Piccolót csak olyan területre teszek ki, ahol csak normál aratót használok. A +-os elemeket kézzel szedem le, amikor szükségem van rá. Így pl. a Jack 20x aratható és ha elfogyott az összes élete, akkor szedem le a területről.

agi770, zsoxxya, Zsuzsikan és 2 más kedveli ezt.
  3. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Na ma sem úgy alakult ahogy terveztem, kicsit késve de nekiláttam termelni. 21 db jön jelenleg egy kiskockán. Még agyalok további Jackek bedobásán. Bár a nyereményekért amiket a teljesítések során lehet nyerni, nem ver a víz. Szóval annyira nem nyomom meg azt hiszem. Eddig úgy játszottam hogy az ajándékokat kiszedtem a pályán aztán lejjebb mentem. De azok is siralmasak eddig. Lehet csak lenyomom a kötelezőt a felhőért. Amúgy én sajna hamar megunom ezt a minijátékot.

Zsuzsikan és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ilyenkor mindenki családozik, meg temetőbe járkál, viszont az event 2 hetes, ültetgesd a 8 órás gazt, aztán a 2. részben, ahol jobb
    jutalmak van, majd eljátszogatsz.

PalMa, Swartsch, zsoxxya és 2 más kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Kedves Játékmester, nincs lehetőség ezt az erős kávé mennyiséget átváltani fizikai, élő állapotba? xD

Kíváncsi vagyok, meddig fogok tudni játszani ennyi kávéval.

PalMa, farmeres53, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Szia!

Annyira sokáig nem, hogy megérte volna.
    Kár, hogy már ilyesmire pazaroljuk el a szupertrágyánkat, ha nagyon sokalljuk.
    Ahogy az is kár, hogy már nincs piacképes eventnövényes event.
    Kitartást a lejátszáshoz, még ha sok ingyenes online is van.

szida57, zsani_apja, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  7. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

8. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

köszönöm,én nem találtam jack boltjában,de újra átvizsgálom.

9. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

"Belehuztal" rendesen! En szerenyebben adtam elo, de az eventet befejeztem. Koszonheto Tomanak, hogy a nagyon bonyolultnak tuno eventet "leegyszerusitette"!

10. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

Jack boltjaban az allatoknal a legfelso sorban az 5. allat!

11. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Nem csinálnál 1-2 tesztet (pályát) a kedvemért ennyi kávéból ?:)

Ha jól emlékszem, akkor 2x tuti, de lehet, hogy 3x ??? tudtam teli zsákot üríteni 1-1 teljesen leszedett pályán.
    Nagyon nem mindegy!, mivel a 2. résznél minimum 108 fogaskereket szeretnék kiszedni a bolthoz.
    Ajándékba 3 f.kereket nyithatunk, vagyis ehhez 36x kell majd ezt kapni.
    A lényeg, hogy nem figyeltem meg, hogy pályánként mennyi ajándékos csempe van.
    Mindig ugyanannyi vagy nem ?
    Már nem szeretnék több eventgazt az első részre áldozni ezért, Neked meg olyan sok vanxD

Swartsch, PalMa, SnéDóri és még 1 ember kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az első rész fő ajándékai kiszedve... a bbentmaradó tételeket majd a következő rész után jó lesz kimazsolázni, ha marad hozzá gaz...:music:

13. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

köszönöm,megtaláltam.

zsoxxya kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, gratulálok, ügyi vagy. :) Ültetem én is tovább a növényt.
    A fogaskerekes érmén gondolkodom már tegnap óta és Te is beraktad a bogarat az agyacskámba, hogy mennyi mindent szeretnél kiváltani. Az érmét véletlenszerűen kapjuk. Mennyi növényt jósolsz pl. 30 érmére? Mert én elég sokat. :D

GA-BI-O-Farm, Swartsch, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

A jóslásban nem vagyok otthonxDxD, ezért kértem a tesztet Wolftól, mert elfelejtettem a "fontos" dolgot figyelni.:oops:

Egyébként 8 órásból kb. 40 ezer lesz, mire indul a 2. rész, de a másik kettőből is már 10 ezer fölött van, és még nagyon sok nap van hátra.
    Az új gazdaköriket is kipipáltam már itt, így tényleg csak erre az eventre kell termelgetni időm függvényében hol ezt-hol azt.
    3x4 majdnem aranyos tenyész-jószág ritkán hullik csak úgy néhány gazért az ölünkbe, de 2-2 kicsobbanót és fényfesztivált se adogat nagyon a BP vagy a Piccoló.

Swartsch, PalMa, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Most nem tudja letesztelni, majd csak a Smaragdoknál, de addig szerintem megissza az összes kávéját a vonaton. :D
    3 érmét fogunk kapni egyszerre. Szerintem gyűjtögessük bőven a kávét, ha a boltban akarunk randalírozni. :D

Swartsch, PalMa és farmerSS kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia farmers! :)

Engem még mindig nem győzött meg a dolog, hogy miért is kellene annyira sok pluszt belraknom. Köztes jutalmak lutrik lesznek a második etápban is. Fogalmunk sincs mennyi érme lesz amit majd ad cserébe a nyereményekből a legvonzóbb ténylegesen a tenyészállatok. Ez a fényfesztivál kicsobbanó öröm, háááát erősen nem egy nagy kunszt. Rendszeresen hozzám vágja a játék piccolóból, sokkal izgalmasabb lett volna akár egy jack vagy gyepek ura is, még akkor is ha nem naponta frissülő lenne. Ott már ragadtam volna extra kapát, ezért nem gondolnám hogy fogok.

Kipróbáltam a játékot is, írtam korábban, hogy majd folyamatában csinálom, na ezt vissza is szívom! :D Eddig termelt növényemmel kb jó ha 10 párt leszedtem, 2 perc alatt....:D Inkább összevárok 3-4 napnyit és azt eltolom mert ez így semmi extra :D

Ettől függetlenül tetszik a frissülő bolt ötlete, meg maga a játék is jó lesz, csak nem kicsiben! :D

GA-BI-O-Farm, GreekYogurt, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Nem az érmére kell a tesztxD, hanem hogy pályánként mennyi ajándékos csempe van !
    2 zsák ürítése tuti volt pályánként, de lehet hogy 3 ?
    4 pályát ürítettem ki teljesen és ehhez elment 21 ezer 8 órás növény. Lapátot csak 4-et vettem, mászókötelet 5-öt, de ajándékba ugyanennyi ezekből vissza is jött, így ezekkel a 2. részbe nem számolok, csak kávéval.
    Zsákonként azért jó lenne 3 fogaskerék.
    Így ha 1 pályáról jönne 9, akkor elég lenne 12-13 pálya.
    Ha 4 pálya 21 ezer növény volt, akkor ez x 3

PalMa, kukori80 és Sylja kedveli ezt.
  19. kukori80

A csempét én se számoltam, de szerintem az első pályán kb. 15 db volt, a 2. pálya kisebb volt, ott kb. 10.
    1 csempe kinyitása 10 energia. A hátizsák ürítése 25 energia.
    Ha ebből indulunk ki, akkor egy nagy pályán lesz kb. 15 csempe, ebből kellene 9 érme. Ezzel csak az a bajom, hogy van benne Tp., CSP, barkács és egyebek.

farmerSS és PalMa kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

A 2. résznél szerintem elég lesz 3 teljes pálya, hogy meglegyen a felhő, 1750 energia kell hozzá, utána meg jöhet a TNT az új pályákon. Ha nem látok a 3x3-ban ajándékos csempét, akkor robbantok, és elő a lapát. Ezzel bárhonnan ki tudom szedni az ajándékos csempéket.
    Ha már ennyi gazt rászánok, akkor legyen is értelme.

Masszív lapát
    Eltávolít egy kiválasztott csempét a játékmezőről.
    Akkor is el tudjuk távolítani az adott csempét, ha az alapvetően nem választható ki, mert pl: egy másik takarja, vagy mindkét oldalt van azonos szinten csempe.

Ha egy ajándékot adó csempére használjuk el, akkor azonnal megkapjuk a hátizsákunkba a nyereményt.

jófarmerlány, Sylja, zsoxxya és 3 más kedveli ezt.