Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

115 szavazat
    61.8%
  2. 2

7 szavazat
    3.8%
  3. 3

2 szavazat
    1.1%
  4. 4

3 szavazat
    1.6%
  5. 5

1 szavazat
    0.5%
  6. 6

2 szavazat
    1.1%
  7. 7

5 szavazat
    2.7%
  8. 8

1 szavazat
    0.5%
  9. 9

3 szavazat
    1.6%
  10. 10

47 szavazat
    25.3%
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem egészen értem az eszmefuttatásodat. A felhőhöz az a lényeg, hogy energiát használj fel. Miért nem tök mindegy, hogy egy párat veszel le 20 energia felhasználásával, vagy ajándékos dobozt, ami ugyancsak energia felhasználásával jár (2 doboz ugyanúgy 20 energia, vagyis pont ugyanannyiba kerül, mint egy pár levétele)? Ráadásul így ajándékot is kapsz, és a hátizsák ürítése is fogyasztja az energiát - ez mind beleszámít az 1750/1950 energiába...
    A növényért kávét veszel, a kávéért energiát. Az energia használata a haladási sor. Mindegy, mivel fogyasztod. Ha plusz lapátot vagy (majd a 2. héttől) TNT-t használsz, az valóban plusz növénybe kerül.

Swartsch, macimami1958, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  2. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szia.
    Bizonyára azért írta Kukori mivel én akkor még tudatlanul kijelentettem, hogy nem kellenek az ajándékok csak a 2 felhő és a dekorok. Azóta változott a helyzet a válasz után már alighanem minden világos és a második táblát már teljesen lepucoltam és kis híja az újabb 30e. 8-órás növénynek (össz:60e.).:)

Swartsch, Baby72, -BombadilToma- és 5 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia Toma!

Le se merem írni, de annyira nem gondolkoztam, hogy én meg is csináltam amit kukori írt! :D Szóval az első etápban szinte semmit nem szedtem ki csak lekapkodtam a dolgokat :D Na bumm, kár hogy pont most pancsoltam el amikor még rá is szántam magam a termelésre. Majd a második körben már ügyesebb leszek :p

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia.
    Szeretném megkérdezni, hogy megcsináltál már egy teljes pályát úgy, hogy kivettél minden csempét és állandóan kiürítetted a zsákot? Mert én megcsináltam és nem mondom meg, hogy mennyi növénybe került, de sokba. Senkitől nem akarom elvenni az ajándékot, mert az távol áll tőlem, inkább segíteni szeretnék azoknak, akiknek csak a felhő és a kitehetők kellenek. Szerintem elolvastam az ismertetőt és szerintem meg is értettem.

lovardatanya, Swartsch, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Jó reggelt !

Mindkettőtöknek van egy kis igaza.
    Ami miatt nekem nem 13 ezer 8 órás eventnövénybe, hanem 21 ezerbe került az első rész, az amiatt lett, hogy felfejlesztettem a hátizsákot 60 érméért, amiért nem jár energia, viszont ez + 6 x 665 növény, illetve 4 táblajátékon játszottam + 4 kötél (4x10 cs.é.), ami 4 x 665 eventnövény, valamint elhasználtam vagy 5-6 lapátot, ami 21 csillagos érme: 2 x 665 növény. Zsákot sokszor ürítettem, de ezek mind kávéba kerültek, de ezzel együtt az energia szint is nőtt, vagyis a fő haladási sor.

A lényeg: aki nem akar kivenni nyereményes csempét a játéktérről, az ne fejlesszen semmit a zsákon.
    1 táblajáték kevés az első részhez, így 1 mászókötélre ki kell adnia 10 érmét, ami + 665 növény.
    Ha nem kell a játékosnak a Piccoló, csak a felhő, akkor 92-93 ( 5 kávé/10 cs.é.) kávéból megoldható az első rész + 1 kötél.

lovardatanya, PalMa, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  6. agikka

agikka Haladó

Sziasztok, kérdésem az lenne, hogy amikor kéri hogy szedjél le 1 ajándékot hátizsákból akkor az csak 1 db lehet vagy a 6 db is beleszámít, mert kétszer leszedtem a hatot és nem pipálta ki a küldetést köszönöm

7. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Csak akkor kapod meg az érte járó 10 Kacsa-kata szupertrágya jutalmat, amikor mindössze 1 ajándék van a zsákban.
    Ekkor kell a begyűjtés gombra kattintanod, de legyen legalább 25 energia szinted is hozzá.
    Azt ugye tudod, hogy ezeket a küldetéseket nem kötelező elvégezni, de ha Neked kell az érte járó jutalom, akkor tedd meg.

lovardatanya, PalMa, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  8. zsuzsa6262

zsuzsa6262 Fórum-zöldfülű

Szia

Nem értem a következő feladatot: "Lépj a következő szintre csak 10 darab csempe eltávolításával"

9. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Nem tudom, ki hogy van vele, de a 8 órásból 11e db jött eddig össze így bele sem kezdek a játékba, teljesen felesleges.
    A kerekkerék sem segít, bónusz nélkül semmi esély rá.

10. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Használj 1 db. mászókötelet, amikor a táblán megjelenik az ikonja és az új mahjongg táblán szedjél le 5 párt(egyező csempét).
    Ha megérkezik a felugró az ajándékról, folytathatod a játékot.

Mászókötél
    A következő szintre tudunk eljutni.
    Használata 25 energiába kerül és feltételtől függ: A lejárat megtalálása az adott szinten.
    A lejárat mindig a legelőször elért talapzat csempénél lesz, vagyis a legmélyebb pont az adott szinten. A legmélyebb pont mindig a zöld talapzattal azonos csempe szint.

Ez attól függ, hogy hogy néz ki a Mahjongunk, lehet, hogy pár darab párosításba kerül még lejutunk a legalacsonyabb csempe szintre, de lehet, hogy egy is elég.

Ha megtaláltuk a mászókötelet a játéktéren, akkor a mászókötél ikonja felvillan baloldalon alul és már mehetünk is a következő szintre.

11. agikka

agikka Haladó

Köszönöm,tudom hogy nem kell megcsinálni csak gondoltam beleszámít ha bármennyit leszedek

farmerSS kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

A kérdésedre a válaszom: nem, még egyetlen csempét sem vettem le, egyetlen eventgazt sem váltottam be. De ez miért lényeges? A felhőért/piccoloért nem az a feladat, hogy csinálj meg egy vagy több teljes pályát, hanem az, hogy fogyassz energiát. Ebből a szempontból nem számít, hogy ezt egyetlen pályán éred el, vagy végigmész mondjuk 8-on. Nem számít, hogy csempéket veszel le vagy ajándékládát, illetve hátizsákot ürítesz.
    Igen, ha leveszed az ajándékládákat, akkor egy pálya kitisztítása több gazba kerül. De ennek az event szempontjából az égvilágon semmi jelentősége sincs. Ráadásul: ha otthagysz egy pályán 10 ajándékládát, az pontosan annyi gazba kerül, mintha ugyanezen a pályán 10 sima csempét hagysz ott.
    Még egyszer: egy csempepár levétele ugyanannyi energiába, tehát kávéba, tehát eventgazba kerül, mint két ajándékláda levétele. Ugyanannyit haladsz mindkettővel a haladási soron. Nem spórolsz növényt, ha kihagyod a ládás csempéket.

(Kipróbálta már valaki, hogy lehet-e üríteni az üres hátizsákot? Mert a gomb zöld... És ha lehet, akkor játék nélkül is lehet energiát fogyasztani... Persze ez nem kerül kevesebb gazba, de cserébe jutalmakat sem kapunk sem a dobozokból, sem a küldetésekből...)

lovardatanya, PalMa, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  13. -schaferné-

-schaferné- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kíváncsiágból lementem a megtalált kötéllel a következő szintre, de az előzőt még nem fejeztem be. Vissza tudok menni ,vagy ez már nem lehetséges? A különböző szintek között nincs oda-vissza járkálás? Köszi a választ!

juliannakoczkas és Zsuzsikan kedveli ezt.
  14. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok .Kerdes mert egyedul nem jovok ra erdemes vagy kotelezo lemenni az also barlangba?

15. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Nem lehet visszamenni.

lovardatanya és Baby72 kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Szia!
    Nem tudsz visszamenni.
    Szia!
    A haladási sor szempontjából mindegy, mit csinálsz. Csak energiát kell fogyasztanod. Az egyéb küldetések miatt már érdemes lehet sok barlangba menni, de ezt Neked kell megítélned, hogy ezeket szeretnéd-e teljesíteni azért a jutalomért, amit ad.

-ágianyu33-, Baby72, mszidi7 és 2 más kedveli ezt.
  17. baloghilona

baloghilona Junior szaki

Egy kis segítség kellene, természetesen amit előre is köszönök. Nem tudok hátizsákot vásárolni, mert 3/3 lehet és én ki is merítettem. Hogyan tudnám üríteni ?

18. Zsuta

Zsuta Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A második pályához vajon kapuk új növényeket, vagy ugyan ezeket termesztjük?

19. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Kattints a Begyűjtés gombra

A begyűjtés gombra kattintva begyűjtjük az éppen hátizsákban lévő nyereményeket ami 25 energiába kerül. Fontos!! A hátizsákban lévő nyeremények begyűjtésének energia ára (25) független a hátizsákunkban lévő nyeremények mennyiségétől, vagyis akkor is 25 energiába kerül "kivenni" a nyereményeket ha 1 db van a hátizsákunkban és 25 energiába kerül akkor is, ha 6 db nyeremény van.

Swartsch, -ágianyu33- és Baby72 kedveli ezt.
  20. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

ok koszi

-BombadilToma- kedveli ezt.