Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

124 szavazat
    62.9%
  2. 2

7 szavazat
    3.6%
  3. 3

2 szavazat
    1.0%
  4. 4

3 szavazat
    1.5%
  5. 5

1 szavazat
    0.5%
  6. 6

2 szavazat
    1.0%
  7. 7

5 szavazat
    2.5%
  8. 8

1 szavazat
    0.5%
  9. 9

3 szavazat
    1.5%
  10. 10

49 szavazat
    24.9%
  1. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Mássz le a kötélen új pályára és azonnal lesz pipa az egyiken, utána szedj le 10 csempét, és megint lesz pipa

2. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szia.
    Én 8-órás növényből durván 26 ezret használtam úgy, hogy az első pályán teljesen felfejlesztettem a hátizsákot és kb 3x ürítettem, lett kötél, 2 ásó, kb 5-6 ajándékos csempét nem szedtem le (le kellett volna), majd kötélen leereszkedtem a kövi szintre és azt teljesen lecsupaszítottam és itt a mahjongozás közben megjött 3 dekor a vége felé meg az első felhő.

Utoljára szerkesztett: 2.11.25, 13:51
    Zsuzsikan, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  3. chajagi

chajagi Junior szaki

Köszönöm a választ. Üdv chajagi

farmerSS kedveli ezt.
  4. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Nagyon hátráztat a játék lassusága! Minden kattintásnál csak tölt...tölt...tölt...pedig 100%-on van!!!

rudcsi24 és Luszike150150 kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eljutottam a sok jövés-menés, és egyéb elfoglaltságok után a Csontzörgetővölgy Csillámgombák üregénél a Piccolo ládáig.
    Még életemben nem játszottam ezt a fajta játékot, meg a Farmeramán kívül mást sem, inkább keresztrejtvényt szoktam fejteni, amikor időm van rá. De bele lehet jönni.
    Negatívum, sokszor lemerevedett a játék, nem lefagyott, csak éppen nem engedett semmit csinálni, úgyhogy legalább háromszor nyomnom kellett az F5-öt, mire eljutottam idáig. Kliensben játszom.

A gazt még tovább termelem, bár még maradt a 8 órásból ~ 13 és félezer, a másik kettőt is felszaporítottam már az elején, de ahogy írtátok, a második részben jobb nyeremények lesznek, s úgy döntöttem, hogy az ott kaphatókra is rástartolok. :)
    Gratula az első résszel már végzetteknek, és sok sikert a még küzdőknek! :D:inlove:

Sali~*.*, cili53, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum veteránja

Nálam is műxik minden, (lekopogom) - az event első részével megvagyok...nappal 2 órás, éjjelre 8 órás egazt ültetgetek...muszáj spórolni egy kicsit a szup.trágyával... Jack besegít, így elég szép mennyiség jött össze :)

cili53, kutyaszálló, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  7. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Sziasztok megszereztem az elso felhőt a három kitehetőt,de csak a/Mint a macska a jégen/ van a virág ikon alatt . Hol találom a többit?

kutyaszálló kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lehetséges, hogy kihelyezted őket valahová területre?
    Ha semmiképp sem találod őket, akkor kérlek, farmnevet és ID-t hozz valamelyik segítségkérő topikba.

9. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Nem tetted már ki őket területre?
    Kicsit megijesztettél, mert én sem találtam egyiket sem a váza ikon alatt, aztán benéztem a kúriára és már mind 3 ki lett rakva, sőt arattam is őket ma reggel.

10. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Kikapcsoltam a gépet utána frissitettem aztán megjelentek!

kutyaszálló, genka53, Zsuzsikan és 2 más kedveli ezt.
  11. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

De olvastad ugye, hogy sehol máshol, más országban nincs lassulás, csak mi h...e magyarok vernyákolunk. És biztos, hogy a magyar szolgáltatók a ...k, nem náluk van a gond. Ebből én azt szűrtem le, hogy a magyar internet szolgáltatók szabotálják a játékot. /elárulom, hogy nálam is ****** lassú a játék. tolja a birka a talicskát, 100%-ot mutat, és csak tolja-tolja. És jó esetben 10 perc után talán be is jön az oldal, majd 10 perc után talán tudsz is aratni. ....... pfffff........... szánalmas ez az egész informatikai rendszer a játékban! :(

12. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Lassú....lassú....lassú a játék. Élvezhetetlen az event így. :eek:

Babuxx és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Na nálam sem lesz egyhamar win.11. A fiam azt mondta, ha jót akarok magamnak még várni kell, mint minden új verziónál
    ott is sok a hiba. Viszont betegeskedik a játék, néha a hajam hullik ki, mire valamit el akarok érni, de a gépem és a net
    szempontjából fiam szerint normálisan kellene működnie. A netem megbízhatóbb és gyorsabb, mint náluk az One.
    Időnként hagyom a francba, aztán visszatérek, addigra megint tudok ezt-azt csinálni, de a gyopárt és a matricás albumot
    egyenlőre kerülöm. Szerintem ez a sok fejlesztgetés és az ész nélküli variálgatás biztos hogy ludas a dologban.
    Mondjuk az se ártana, ha a játék üzemeltetői nyilvánosságra hoznának egy minimum gépigényt, mint annó a Unity bevezetésekor,
    mert szerintem azóta jócskán változott.
    Viszont remekül szórakozok a Copilot-al. Olyan verseket rittyent nekem, hogy csak pislogok.;)
    Az eventtel várakozó félben vagyok, bár néha-néha elkap a harci kedv és én is randalírozok kicsit, mint kukori.:)

Zsuzsikan, Swartsch, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  14. Ágica_06

Ágica_06 Utánpótlás-írogató

Szia

Nem akarok vitatkozni.... de érdekes ez a lassulás...
    sok farmom van... nem mindegyiken van lassulás...
    pedig a net és a laptop is ugyanaz:music:

inanna11, cili53, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, jó lenne, ha kommunikálnának valamit. Akár ide is feljöhetne valaki. :D De ez már csak az én agyamból pattan ki. Nálam az elengedés éve van, mint házasság első látásra hetében. :D Már nem görcsölök semmin, lehet ez is segít.
    Az eventtel már nem foglalkozom, majd, ha jön a következő rész.

Zsuzsikan, inanna11, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  16. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Igen érdekes. És mivel az már köztudott, hogy a piac is több szerveren van, így a játékosok is szerintem. De nem vagyok informatikus, csak egy játékos, aki szeretne játszani.

cili53, kutyaszálló és Ágica_06 kedveli ezt.
  17. Ágica_06

Ágica_06 Utánpótlás-írogató

De ha így van... akkor nem csak a magyar oldalon van- lenne probléma...:music:

18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Gabi. Jót nevettem. :D:D Egyszerűen nem értem, hogy miért nem nyitották meg rögtön mind a két területet. Így elég unalmas lett az egész. Növényt ültetni úgyis kellene, ha valaki ki szeretne venni valamit. Jobban is lehetne taktikázni. De úgy látszik mostanában ez a módi.

Zsuzsikan, rudcsi24, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy szerver van, még mindig.
    A piac sincs több szerveren, hanem több adatbázis van, egy-egy piac egy-egy adattömeg.
    És ezt itt most fejezzük be.
    Kérlek Benneteket, hogy a belépési nehézségekről ne az eventcsevegőben írjatok.
    Jópár segítségkérő topik, Panaszláda, és Panaszkönyv (a Törzsasztalon) létezik.
    Innen valamennyi játékproblémával kapcsolatos beírást törölni fogok a jövőben, tekintettel arra, hogy nem az eventtel kapcsolatos.
    Köszönöm.

20. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Ez a "nem jutok be a farmra", vagy ha igen, minekxD lassan 3. napja annyira bezavart, hogy pár perccel ezelőtt vettem észre a Naptárt nézegetve, hogy a Szellemiskola 3. rész ma véget ér.
    Azt se tudtam, hogy még tart ez az eventxD Nagy nehezen bejutottam a farmra, majd a gazdakörbe és tényleg ott volt!:cry:
    Még szerencse, hogy ide nem kellett semmit se ültetni.xD
    Nekem se szívem csücske a húzzuk, mint a rétestésztát event. Tényleg ide adhatták volna mind a 2 részt egyszerre, pláne így, hogy az eventnövény(ek) ugyanaz.
    Már rég nem foglalkoznék vele, mehetnének vissza a fák.
    Ehelyett napi 3x megyek (ha tudok) aratni-ültetni növényt.:cry:

Zsuzsikan, Swartsch, -ágianyu33- és 7 más kedveli ezt.