Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

131 szavazat
    61.8%
  2. 2

8 szavazat
    3.8%
  3. 3

2 szavazat
    0.9%
  4. 4

3 szavazat
    1.4%
  5. 5

1 szavazat
    0.5%
  6. 6

2 szavazat
    0.9%
  7. 7

5 szavazat
    2.4%
  8. 8

2 szavazat
    0.9%
  9. 9

3 szavazat
    1.4%
  10. 10

55 szavazat
    25.9%
  1. Ágica_06

Ágica_06 Utánpótlás-írogató

Nálam a lec.rom tabletta jótékony hatása működik...

2. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, hogy válaszoltál !

farmerSS kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem lehet Net szolgáltatói hiba? Nem tudom, csak tippelek.
    Főleg azért adhatták volna oda, mert a 2. boltban vannak a nyeremények. Főleg, hogy a legtöbb csak 1 napig. Nem tudjuk, hogy mennyi fogaskereket fogunk kapni. Ennyi idő alatt már nagyjából tudnánk, hogy nagy átlagban mennyit fog adni.

Swartsch, lovardatanya, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Nem Net-hiba. VandácskávalxD percekig, majd pár ügyfélszolgálatossal közel fél órán át átbeszéltünk mindent.
    Hivatkoztam a neten talált cikkre, de az 2024 óta volt-van-leszxD, így itt miért csak pár napja és egyébként is, ki és mire hivatkozva .....szóval majdnem olyan volt, sőt! pont olyan, mint ami a BP felől jön.xD Jól össze kellett volna őket kapcsolnom, hogy beszélgessenek őkxD
    Na szóval már a 2 és 8 órásból is 30 ezer fölött vagyok, szerdára mindkettő 40 ezer fölött lesz és maradok annál a szisztémánál, hogy mindent le egészen addig, amíg el nem érem a 2. felhőt.
    Innentől pedig jöhet a TNT és lapát és csak az ajándékos csempék levétele. Ha nem lesz jó a pálya, mászok egyet le....
    Ha jól adja a fogaskerekeket, akkor folytatom a növényezést, ha nem, akkor jöhet a visszarendező.

5. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szia.
    A kb 1 hónapos új le..vo laptopomon (w11) kiválóan megy a játék (nagyon üres még a merevlemez semmi sem terheli fölöslegesen igaz, már 16 gb ramocska vanikxD) bár a win10-es 10 éves asztalin is változatlanul jól fut (8gb ram). Gondolom azokra áll ez a új versönnel sok a gond, akik bizony napi szinten sok sok dolgot csinálnak a gépen azaz sok mindent használnak és bele szaladnak ebbe-abba. Habár én járok olyan fórumokra és meglepően kevés a panasz, a kezdetén volt szépen.

Várom a csütörtököt, addig nézegetem a második üres pályát, letermeltem a 8 órásból még gondolomra és amit fut fut. A második felhő és 3 dekor ziher, a többi meg majd látjuk. Én nagyon megnyomtam a sokáig nyitvatartást tápokhoz termelem ami csak kell, állandóan megy a malom ól-nullázás előtt is állok ezért kell a sok muníció mert az ember nem sűrűn szeret kattogni órákig.:)

PalMa, macimami1958, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  6. cili53

cili53 Fórum veteránja

Szia:)

Szerintem is lehet Net szolgáltatói hiba, a héten két alkalommal akadozott nálam is ... nem töltött be a játék:( Nekem az othoni szolgáltatóm más mint a mobil, így mikor a laptopon nem töltött be a farm ,megosztottam a gépemre a mobil szolgáltatói internetet és simán tudtam aratni:) /egyik One a másik Telekom/

PalMa, macimami1958, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Na-na. Vandácskával csak ne nagyon haverkodjál, mert baj lesz. :D:D
    Gratulálok, jól állsz. Nekem is gyűlik a növény.
    Szia. Netre gyanakodnék én is, mert nem mindenkinél van hiba.

PalMa, macimami1958, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  8. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Én arra tippelnék, hogy az a program rész még nincs kész.

GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok,

A játékproblémát a Központ átadta az informatikus-csapatnak.
    Most arra várnak választ, hogy a böngésző konzoljában kijön-e bármilyen hiba a játék elérésekor az érintetteknek?
    Ezt a következőképpen tudjátok megnézni:
    1. Böngészőben megnyitjuk a játékot
    2. Megnyomjuk az F12 billenyűt
    3. A megjelenő lapon ráállunk a Console fülre.
    4. Megnézzük látható e valamilyen Error üzenet (bekarikáztam).

51406 csatolmány mutatása

5. Ha a képpel megegyező az üzenet, akkor nem számít, de ha valami eltérőt tapasztaltok, akkor hozzatok képet.
    6. A visszajelzéseket farmnévvel, ID-vel a
    Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

topikban gyűjtjük. (Kattints az eléréshez).
    Képkészítéshez segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/technikai-kérdések-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10981/page-5605#post-1349297

Köszönjük. :)

PalMa, Swartsch és lovardatanya kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ne haragudj, de ezt nem tudom kihagyni. :D Nálam Konzol van, nem Consol. Lehet ezért nincs probléma. :p

11. kukori80

Szia. Ez is lehet. Csak akkor nem kellett volna addig berakni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A mahjongot általában szeretem. Az eventeket általában szeretem. A gondolkodós dolgokat általában szeretem.
    No, ez az event nem az. Mármint, hogy szeretném.
    Fölöslegesen túlbonyolított: valamiből-valami-amiból valami, amivel végre segítheted a játékod, de nem szól, ha túltöltöm, csak ha lefogy, nem egyértelmű, hogy mire mit kér, nem látom, hogy melyik lap milyen szinten van (szabad-e vagy takart), amikor valami eltűnik, nem tudom, miért.
    Előtte átolvastam Tomát 2x, aztán No, próbáljuk meg. A fenti "eredmény" jött ki. Ennyi energiaráfordítással csinálhattak volna 2 külön, 1 hetes, átlátható eventet.
    Lehet, hogy ennek már a panasztopikban lenne a helye, nem tudom.
    De az biztos, hogy ez a "nemértemek" halmaza.
    Letermeltem 27e 8 órás gazt. Elvileg <26e elég lett volna hozzá. Elszórtam az összest (beváltva), és nem tudom, hol tartok, de talán a közepén.
    Kaptam egy csomó megszokott dolgot, zsákba, anélkül, nem értem, hogy melyiket, mikor, miért. OK, a zsák szól, hogy tele van, de nem sokat érek vele. Persze, kiürítem. És?
    Elvileg megkaptam a felhőt, maradt még fel-nem-fedezett ill. el-nem tüntetett lapom, de nem tudom, kell-e/érdemes-e még brusztolni értük, vagy álljak le és várjam a kövit. Ha igen, kell-e hozzá további baromiszor rengeteg eventgaz, vagy más az igény.
    Nem szeretem a kéthetes (pláne, a hosszabb), rétestészta jellegű eventeket. Esetleg kevesebb fejlesztő kell hozzá, ezért álltak rá? De akkor mi a fenének csinálnak ilyen fölöslegesen agyonbonyolított feltételrendszereket?
    Otthagytam mindent, megyek aludni, de nem vagyok boldog - és ez sztem a legnagyobb kritika, mert a játéktól boldognak kéne lennünk!!!

Luca_511, Norella404, mucus252 és 14 más kedveli ezt.
  13. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok! Most olvastam, hogy jobb ha fejlesztem a hátizsákot, mert gazdaságosabb..... na igen.
    De sajnos a leírásban nem találom, hogy hogy tudom azt fejleszteni. Hiába kattintok a lakatra nem megy. Most jelenleg üres a hátizsákom. Lehet, tele kell lenni a zsáknak és csak akkor engedi a fejlesztést? Aki ezen túl van, kérem segítsen ebben az amúgy is káoszos játékban. Előre is köszönöm.

14. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Szia. A barlangboltban tudod 3x fejleszteni csillagért.

lovardatanya, inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. tyukanyo588

tyukanyo588 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném kérdezni, ha nem tudom befejezni az első 17 játékot, attól majd tovább tudok menni a következőre? Bevallom, ennyire béna még egy eventtel sem voltam :-( Egyszerűen hiába olvasom itt a sok segítséget amit adtok, neeeem értem :-(

nünülady és palnezso kedveli ezt.
  16. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

nagyon szépen köszi

lovardatanya és macimami1958 kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia farmerss!

Már tegnap is olvasgattam ezt a kis szösszenetedet. Jobban jössz ki biztosan ha TNT-t használsz? Kattintásban talán, de növényben is?
    Még az ásót értem 7 érme két ásóért ami fix ajándék és a két levétel is csak 20 energiába kerül, de a nyeremény garantált. Viszont a tnt 15 érme amit ha már kétszer veszel 30 érme és még mindig "csak" 18 csempét szedtél le egy adott körben. Viszont a 30 érméből 3x5 kávét tudsz venni ami 300 energiát jelent ami 15 pár (20db csempe). Ráadás a tnt használatával a nyereménycsempék el is vesznek.
    TNT-t arra tudom elképzelni mikor már letakarítottad a számodra kedvező csempéket gyorsabban juss le, bár szerintem a párokkal még így is jobb a helyzet.

Rosszul gondolkozom?

Zsuzsikan, PalMa és lovardatanya kedveli ezt.
  18. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

19. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Teljesen egyetértek Veled, ez egy nagy katyvasz, nem látod hol tartasz, stb. Legszívesebben -1-t adtam volna rá.

Norella404 és macimami1958 kedveli ezt.
  20. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Bocsánat! Rosszul írtam.Nem csillagért, hanem csillagos érméért. Nem akartalak félrevezetni.