Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

139 szavazat
    62.9%
  2. 2

8 szavazat
    3.6%
  3. 3

2 szavazat
    0.9%
  4. 4

3 szavazat
    1.4%
  5. 5

1 szavazat
    0.5%
  6. 6

2 szavazat
    0.9%
  7. 7

5 szavazat
    2.3%
  8. 8

3 szavazat
    1.4%
  9. 9

3 szavazat
    1.4%
  10. 10

55 szavazat
    24.9%
  1. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Bocsánat! Rosszul írtam.Nem csillagért, hanem csillagos érméért. Nem akartalak félrevezetni.

2. Menitala

Menitala Fórum mestere

Kedves Toma!
    Köszönöm a részletes leírást, talán mégis nekikezdek! Nagyon jó a leírásod!!!! KÖSZÖNÖM!!!!

4. területen vagyok. Teljesen elakadtam! Se csempét semmit nem tudok csinálni! Sötétségbe vagyok, kéem segíts! Köszönöm! Üdv.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.11.25, 18:53
    macimami1958 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden amit csinálsz, energiába kerül. Akkor nem tudsz semmit csinálni, ha üres az energiatárolód. Fel kell töltened. Ehhez erős kávét kell használnod. Ha nincs, érméért kell kiváltanod a boltban. Ha nincs érméd, akkor eventnövényért vehetsz a boltban.
    Az első barlangban 1750 energiát kell elhasználnod a felhőig. Ha ez megvan, várj a következő barlang megjelenésére, addig is termeld tovább az eventnövényt. Utána már ott játssz, és érd el ott is az 1750 elhasznált energiát.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. mucika1954

mucika1954 Utánpótlás-írogató

sziasztok. hogytudok visszamenni egy másik szintre,

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem lehet visszamenni.

6. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Annyira nem számoltam utána, hogy a 2. felhő megszerzése után melyik a megérősebb.
    A videót megnézve tetszett, hogy a TNT-vel 3x3-as olyan csempét tudok egyszerre levenni, ahol nem látni ajándékos csempét.
    A felső réteg alatt pedig szép számmal megjelentek. Ott nem vacakolok megint szélső párok leszedésével, hanem elő a lapát, aztán megint 1 TNT....
    Nehéz most megmondani, hogy melyikkel járni jobban: szedni lefelé a párokat és szabaddá válik 1-1 ajándékos és simán leszedem, vagy lapáttal kiemelem, vagy robbantok és utána lapátolok.
    Szeretnék legalább 108 fogaskereket kinyerni és ehhez nagyon sok kötélmászást kell igénybe venni.
    Mire a 2. felhő meglesz, azért nagyjából már látni fogom, mennyire sűrű vagy ritka a fogaskerék a zsákban.
    Ha utóbbi, akkor csak az addigra meglévő eventnövényekkel játszom végig és utána visszarendezem a teliholdast, viszont ha jól adja, akkor még egyszer beiktatom a 3 sztrágyás felhőt...

Swartsch, Sylja, feki13 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

És lefelé mászni a kötélen meddig lehet?

8. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nagyon nagy kérdésem lenne, Majdnem kész vagyok, igaz nagyon sok gaz ment el, mivel bármit is csinálok nem tudom befejezni az egyik feladatot. Azt irja lépj be a következő területre csak 10 db eltávolitásával.
    Hogy érti ezt, mindennel probálkoztam már és még sem tudtam megcsinálni.

9. Menitala

Menitala Fórum mestere

Köszönöm.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Ha megvan a felhő illetve ha tovább mentél a Piccoló, akkor végeztél az event 1. részével.
    A küldetéseket nem kötelező elvégezni, ez mindenki saját döntése, de az bizony nagyon sok + eventnövénybe kerül és alig ad valami értékes ajándékot érte.
    Ha mégis megakarod ezt a feladatot csinálni, akkor mászókötéllel le új területre, ott szedjél le 5 pár csempét, és ha megérkezett a felugró ablak ennek a küldetésnek a nyereményéről, akkor folytathatod az eventet.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Szia!

Ezzel a feladattal nekem is problémáim voltak.
    Szedj le 5 párt ami összesen 10 db majd a mászókötél segítségével menj lejjebb 1 szintet.
    Elvileg így már sikerülnie kell a feladatnak.

Sylja kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudjuk hány barlang van, ameddig kedved van :)

farmerSS kedveli ezt.
  13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Hálásan köszönöm szépen,ezt is ki próbáltam, újra megcsinálom,de nem ma elegem lett, végig mentem tegnap ezen ma a másik 2 farmon, felhők beüzemelve. Ezzel szenvedek mind a 3 farmon, sok gazt elvitt ez a feladat, lehet elszámoltam magam, mert közben vennem kellett csillogos érméketstb.-it.

++

14. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A "Terület 1" elnevezésű barlangba jutottam most. Egyetlen ajándékos csempe sem látszik. Valakinek van emléke vagy képe arról, hogy merre rejtőznek az ajándékos csempék?

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

úgy látom [​IMG] van. :D

16. feki13

feki13 Fórum félistene

Csak szokásosan agyalok, menet közben mi és hogy lenne a legideálisabb. Nem akarok senkinek se beleszólni a dolgába! :) Minél több a közös eszmefuttatás annál előrébb juthatunk :D Megvárom majd a pénteket de lehet akár a vasárnapot is azzal, hogy elkezdjem eljátszani a második etápot.

-Holdfeny-. kedveli ezt.