Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

151 szavazat
    55.7%
  2. 2

12 szavazat
    4.4%
  3. 3

4 szavazat
    1.5%
  4. 4

3 szavazat
    1.1%
  5. 5

7 szavazat
    2.6%
  6. 6

2 szavazat
    0.7%
  7. 7

6 szavazat
    2.2%
  8. 8

6 szavazat
    2.2%
  9. 9

6 szavazat
    2.2%
  10. 10

74 szavazat
    27.3%
  1. feki13

feki13 Fórum félistene

Épp most matekolok. Az emlegetett 4 részre osztott 3x3 terület ugye 4db TNT-t kérne ami 60db érmébe kerül és mindössze 36db csempét kap le.
    Ebből a 60db érméből tudok 6x5db kávét venni ami ugye 30db kávé és az 600 energiát ad. Ideális esetben a felső szinte 18db párral le tudom szedni ami 360 energiába kerül. Benne van, hogy egy adott szintet nem tudok lekapni egyben, de itt jön képbe az ásó.
    2db ásó 7db érmébe kerül 3x megvéve 21db érme az ára. Ennek a 6db lapátnak az elhasználása mindössze 30 energia. Bár abba is bele kell gondolni, hogy a nyereményes csempe 10 energia, lapát pedig 5 energia. Tehát ha alulról kiveszek lapáttal egy nyereményt az 15 energiába fáj vagy a lapát felül írja és csak 5?

Tehát nekem nagyon úgy tűnik a TNT csak a kattintást és a gondolkodást veszi ki a játékból és megkönnyíti a dolgokat. Viszont spórolósabbnak tűnik a hagyományos játék.

Nagyon csikizi az újjamat az egér, de hátha ideér Toma és ha lesz energiája és ideje hozzászól ehhez a kis témához! :)

2. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Az elején nagyon jó volt, aztán átvette a barkács és a tp-csp a főszerepet a zsákban.
    Elfogytak a növények: 6205/1950
    A 8 órásból kb. 45 ezer, a 2 órásból 40 ezer, a 4 órásból 6 ezer.
    39 fogaskerék lett csak, így nem indítom holnap a 3 szupis felhőt.
    Viszont jött 5x3 bónuszláda, 2x3 FA, talán 3x12 órás kupon és sokszor 5 m.ragasztó.
    Kétszer kiveszem a kicsobbanót és a fényfesztivált és a maradék 3 érméért még kigondolomxD
    Összességében egy jó kis event volt ez.
    2 felhő, 6 kúriába kitehető jó kis dekor és a köztes ajándékok se rosszak.
    Mindezért pedig csak napi 3x ültetni-aratni kellett az eventnövényt.

-kaktuszable-, SnéDóri, jucus100 és 5 más kedveli ezt.
  3. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Szia.
    Az első heti 2 pályát lepucoltam, most újból indultam 31 e. 8-órással. Szerintem ne add fel a második felhőt, 17.ezer e.növényből lecsupaszítottam 2 pályát, a harmadikon már csak párat (benne van a 17 ezer növényben) és jött is a felhő.:)

Én nem mentem a fogaskerékre, meg is lett az eredménye: 6db és itt végeztem. Ja, mindíg kiváltottam a hátizsákot is amikor megtelt. Jó sok %-os bónuszláda jött.

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Azt is számold bele, hogyha sok ajándékot szedsz le, akkor sűrűn kell a zsákot üríteni. Egy nagyobb pályán kb. 15-20 ajándékos van. Ha már leszedted a felét, akkor van-e annyi kávéd, hogy keresel tovább, vagy otthagyod és átmész egy új területre?
    Mit szeretnél a legjobban kiszedni? Mert ez a kérdés. A boltból valamit, vagy az ajándékosból valamit?

5. feki13

feki13 Fórum félistene

Azta! Így megállt utána? :eek: Ez nagyon durva! Nekem az volt a gondolatom, hogy épp fa altatásban vagyok hétfőig, mivel sok a program a hétvégére. Így lehet azt csinálom én is, hogy most lejátszom amit tudok és ide is kirakom a fákat. Így itt is tudok egy nagyobb altatást csinálni addig, legalább a fatermésekkel rendben leszek.
    Eddig cél lett volna az érme, de nekem sokkal fontosabb lesz most az ajándékos csempék tartalma. Barkácsok, kuponok, FA, bónuszláda, szupertáp és akár még a csillag is jól jöhet.

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Érmét fogsz kapni és a felhő is meglesz az elhasznált energiából. Kezdd el a széleket bontani úgy, hogy amikor leszedtél a szélekről, akkor a szélek felettit is bontsd le. Ott volt a legtöbb ajándékos. Hajrá.

-kaktuszable-, sutimami57 és feki13 kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum félistene

Köszi a tippet! 4000 energiányi növényem van, viszont mindig is törekszem a maximális kihasználásra! :)

kukori80 és sutimami57 kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Vannak dolgok, amit nagyon utálok, itt a játékban a véletlenszerű, szerencse-függő dolgokat. Soha nincs hozzá szerencsém, kerék, stb. Most sem volt. El pancsoltam több, mint 50 ezer gazt a mai játékon. Felhő, egyebek meg vannak, de semmi szórakoztató nem volt a játékban. Mindent meg próbáltam, hátha..... a végén már csak azt néztem, hogy maradjon 25 energiám, ki szedni a zsákot. Arra nagyon figyeltem, hogy ne maradjon gazam, nehogy még el kezdjek újra vetni event gazat. 42 érmém lett, amit le vásárolok a végén, és felejtem ezt a eventet, mert nem sok élményt adott. Nem tetszett sehogy sem.
    Aki még küzd, annak kitartást kívánok!

9. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szia! Újra itt, bocsi. 18300 gazom volt, sehol nem tartok, 1300 körül maradt, újra ültetnem kell. Valamit nagyon rosszul csináltam, mert a javasolt gaz mennyiségnél több volt, így szomorkás a hangulatom.

sutimami57 és farmerSS kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A teeliholdason nem működik az altatás:wuerg:

feki13 kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Hol tartasz az eredményeknél ?

A Smaragdok barlangja pályán felhasznált energia mennyiség számít csak!

"Eredmények" fül alatt megtalálható követelmények

Elhasznált energiaNyeremény
    2001x Matrica
    4005x Kacsa Kata szupertrágyája
    6003x Csillag
    8005x Szupertáp
    10005x Farmpengő
    12001x Mágikus pozicionáló rendszer
    13001x Macskacsapda
    15001x Barlangi fények
    17501x Felhősor
    19502x Farmmunkás kupon (12 óra)

12. -Holdfeny-.

még 3 fogaskerekes érmét kell összevadászni... aztán részemről vége a dalnak..8)

13. feki13

feki13 Fórum félistene

Hogy tetszik mondani? :eek:

kutyaszálló és sutimami57 kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

https://ibb.co/LzTFb8MZ

Átálltam a dinamitra és az ásóra. Ásót úgyis kapunk ajándékba, így csak 2-3 párt szedek le egy körben. Most kaptam kétszer bónusz ládát(eddig egyet sem), és 45 érmém van.

-kaktuszable-, sutimami57 és feki13 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

nem tetszik de így van...

feki13 kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

A Macskacsapda pipálva.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Sziasztok!
    Mindkét barlangban az összes feladat teljesítve.
    A főjutalmak kiváltása után még maradt 33 érmém.
    Rengeteg növényt felemésztett ez az event.
    Ha a baloldali nyeremények megvannak akkor a lapát használata előnyösebb mert kevesebb energiát fogyaszt
    és ha még szerencsénk is van akkor nyereményként is jöhet.