Visszajelzés Csontzörgetővölgy - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

51 szavazat
    60.7%
  2. 2

5 szavazat
    6.0%
  3. 3

1 szavazat
    1.2%
  4. 4

1 szavazat
    1.2%
  5. 5

0 szavazat
    0.0%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    1.2%
  9. 9

2 szavazat
    2.4%
  10. 10

23 szavazat
    27.4%
  1. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Az event első részénél csak a "kötelező" részre fogok koncentrálni. Majd ha megérkezik a 2. rész és abból kiszedtem minden jót, ami kell nekem és marad még növényem (fog), akkor visszamegyek az elsőre.
    Ma (és 2 héten át) növénytermesztés.
    Pár ezer eventnövényt átváltok csillagos érmére, a hátizsákot felfejlesztem 6-ra, veszek jó sok kávét, pár kötelet és lapátot, az Energia szintet felteszem 180-ra és elkezdem a Mahjongot.

Baby72, vasaló57, Swartsch és 6 más kedveli ezt.
  2. zsóka56

zsóka56 Fórumprofi

Sziasztok. Nekem csak egy bajom van ezzel az évente, hogy nincs felröppenő, amit lehetne küldeni a szomszédoknak. Mindenkinek jó játékot kívánok.

3. Flóra19940928

Flóra19940928 Járnitanuló

Sziasztok! Miért fontos hogy ne azonnal pörgessünk? Kevesebb esély van rá az új party nyeremény kezdése miatt? Ez szándékos? Ez le van írva valahol vagy tapasztaltátok már?

Köszönöm

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, a Farmerama enciklopédiában, a Kerekkerékkel foglalkozó fejezetben olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/#post-830861

Sok sikert!

PZoli64, Swartsch, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

azt hiszem követem a felvázolt terved... mert egyenlőre káosznak tűnik.... nem a terv... hanem az event:D

Baby72, Boccio71 és farmerSS kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Káoszt csak mi magunk tudunk benne teremteni, ha kapkodunk.xD
    Ha megnézed az első és második hét "nyereményeit", akár a véletlenszerű, akár a küldetéseknél, magasan a 2. heti a jobb.
    Épp ezért az első hetinél előbb legyen meg az 1950 energia, vagyis 195 kávé, amihez előbb le kell termelni az ehhez szükséges 1 vagy több féle eventnövényt, átváltani csillagos érmére, abból megvenni a kávét, amivel feltudod tölteni az Energia-csíkot.
    Ha ez meg van, felfejleszted a hátizsákot és Mahjonhozol. Ahogy találod a párokat, úgy csökken az energia-szint, azokat töltögeted vissza, közben kapsz véletlenszerű, küldetéses illetve a tábláról zsákba való ajándékokat.
    Ha akarod, végig viszed a táblán a játékot, de ha megjelenik a mászókötél, akkor dönthetsz úgy is, hogy új játékot kezdesz és lemész egy másik barlangba.
    Eventnövénybe kerül minden, így nem elég csak a kávéra termelni, hanem tovább kell termelni, mert eventnövényért tudunk csak csillagos érméket venni, és azokért mászókötelet, lapátot, zsák-fejlesztést...

-kaktuszable-, jucus100, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Köszönöm

Zöld csepp van... gaz teremni fog...;)
    NEMÁÁÁÁ a végén kiderül ismersz...:p és magam tudok a káosz lenni:wuerg:xDxD:cry:

8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Olvasom az ismertetőt, a hozzávalókat, és persze a kommentjeiteket!o_O
    "Kicsit se" vagyok megrémülve, csak a hajam az égnek áll - az a pár szál is! :wuerg:
    Az eventben egyetlen dolog csábít, az a felhő grafikája! - na, az nagyon tetszik!!! :inlove:- az is igaz, hogy annyi mindenem van már a teliholdasban - én csak temetősnek hívom -, hogy már tényleg nem tudom, mit termeljek. Fák, állatok, növények tízezer és ezer számra, és fogalmam nincs, mit kezdjek a teliholdas idővel. xD
    Szóval, azt hiszem, csakis ezen a pályámon hozzáfogok, a többit meglátjuk. Az ajándékok egyáltalán nem izgatnak, a farmaranyakat kicsit felszorozhatta volna, és adhatna valóban mondjuk farmarany fát, vagy mamut fákat vagy valami komolyabb ajándékot legalább itt-ott. A Piccolótól se vagyok elragadtatva, újabban az apró ajándékokat osztogatja, amitől a falnak megyek, főleg a termál forrás vagy mi, na, az túltesz mindenen!! :oops:
    Szóval, csakis a felhő grafikája az, ami csábít, minden más felejthető benne! :inlove:

Jó munkát, szép Őszt - igyekszem a többi vénasszonnyal varázsolni - jó egészséget kívánok Mindannyiótoknak, akár eventeztek, akár nem! :inlove::inlove:

kozs42, Baby72, tyutyika2005 és 5 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Szia

Szép a felhő, nekem a dekorok is jól fognak jönni:inlove:

csillaglili55, GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum ezredese

Szia! A 8 órás befedi az egész eventhez szükséges gazt, s így nem kell mást ültetni?

11. bogisaci60

bogisaci60 Fórum veteránja

Sziasztok,

Ha lemegyek a kötélen az alsó szintre, onnan hogy tudok visszajönni, ha még szeretném a felső szint tábláját leszedegetni? Vagy csak akkor érdemes lemenni, ha a felső szint már üres? Új pályát csak akkor kapunk, ha az alsó-felsőszint üres?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Véletlenszerűen kapjuk a pályákat, így nem valószínű, hogy félbehagyottat adna a rendszer, hanem telim újat/újakat.
    Ha szeretnéd az összes küldetést teljesíteni, akkor bizony nagyon sokszor kell újabb pályát kérned, azaz mászókötéllel lemenni.
    Viszont érdemes előtte mérlegelni, hogy mindez mennyibe kerül és mit kapunk érte.
    1 mászókötél 10 csillagos érme + 25 energiába kerül, amihez kell 2 kávé is(1 kávé 20 energia) , amihez kell pl. 665 db. 8 órás növény.
    25 x 665, és ezért kapnánk :
    pl.:
    Lépj 15 alkalommal új szintre2x Barkácscucc XXL
    Lépj 25 alkalommal új szintre3x Farmarany

PZoli64, jucus100, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Csak egy kérdés.... ha csak a dekorok és a felhők kellenek... akkor elég csak a minijátékot játszani:music:
    A potya ajándék elől nem ugornék el... de nem is hajtanék apróságokra...;)

farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Igen, de 1 pályával azért nem úszod megxD

195 kávé a minimum az első részhez, ehhez a szükséges eventnövény + pár mászókötél és lapát illetve a hátizsák + 3 fejlesztéséhez is kell még némi gazocska.

Baby72, zoldert, -Holdfeny-. és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

nem a gazon aggódok... hanem a káoszonxDxDxD

farmerSS kedveli ezt.
  16. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event élő, online!

Egy farmról való kilépést majd visszatérést követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjétek meg az eventnövények ültetését a Teliholdas farmon és a Gombaerdőn!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

Luminary, zoldert, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  17. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Sok sikert kívánok a bátraknak, akik ezt elkezdik. Számomra nem hívogató, kihagyom.

[erika05] kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Tegnap este nem tudtam a farmra bemenni, amikor meg igen, nem tudtam semmit se csinálni.
    Ma reggel újrapakoltam a klienst, bár simán beengedett és ha néha van is akadozás, rendben tudok ténykedni.
    Mind 3 eventnövény szaporodik, a 2 órásak már 1x1-ben, bevárják a 4 és 8 órásakat, utána már csak a 8 órással foglalkozom, aminek 35 perc az érése a felhőkkel és termékekkel.
    Amíg tart a felhő hatása, ki nem lépek a farmrólxD, még a végén nem tudok visszajönni.:cry:
    1x1-en 19 jön le, szuper !

jucus100, Baby72, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!

Végre egy izgalmas event.
    Szokás szerint, nem szeretek 1-2 óránál tovább foglalkozni bármivel is. Kettő hetet meg végképp nem.
    A 2 órás növénynek nagyon megörültem, ezzel a saját határaimat is túl tudtam teljesíteni.

Felhősor beüzemelve.

Amit lehetett, az teljesítve.

Jó játék, el lehet vele szórakozni, végtelen eventnövény mennyiséggel is lehet játszani folyamatosan.
    Másfél millió enövényt valszeg letermelek. Vagy többet... ahogy majd futja az idő.

PZoli64, SnéDóri, Luminary és 6 más kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Gratulálok! Ügyes voltál !

Másfél milla 2 órás ???:oops:

Nem mondom, a 2. résznél vannak megérős véletlenszerú ajándékok, na meg kell jó sok fogaskerék is, hogy duplázva lehessen kiszedni a Boltból az ajándékokat, de másfél milla növényhez nagyon sok szupertrágyát kell elhasználnod. :)
    Simával ennyi nem kivitelezhetőxD

jucus100, Baby72, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.