Visszajelzés Csontzörgetővölgy - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 29.10.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban, igazad van, a kamrából is aktiválható. De az még kevésbé felhasználóbarát... Nagyon ritkán használom, ezért nincs is a fejemben...

vihence, Mica67 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. PolgárMáté

PolgárMáté Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én ezt a játékot borzasztóan nem szerettem. Nem láttam át a működését sem rendesen, állandóan kevés a termelt mennyiség, vagy kávéra jut, vagy kötélre, vagy arra, hogy a hátizsákból kiszedjem a cuccot. Szóval, nagyon nem jött be.

-sormar- és macimami1958 kedveli ezt.
  3. radóci

radóci Járnitanuló

Borzasztó volt ez az event.csak azt teljesítettem,amit hasznosnak láttam.

macimami1958 kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Igazából egy jó eventet tettek tönkre a folyamatos váltásokkal. A mai napig nem voltam képes megszokni, hogy az érme után még kell kv, majd hiába van kv, még kell az ajándék kiváltásához, a továbblépéshez, hiába kattogtattam el az érmeimet, ha utána már nem jut a jutalom kiváltáshoz.
    Sajnos elveszett az át és beváltásokban a játék.
    Ha nem lennék lusta, megpróbálnám számokra váltani mi mibe került. Az biztos, hogy sokba.
    Én mindig 8 órást ültettem, nem vagyok hajlandó már ideugrálni 2-3 óránként.
    Nagyon soknak tartom a 660 növényt a váltásnál, kb a felében kiegyeznék és máskor is csinálnám.
    Vagy a +3 haszon egy menetben nagyon kevés ebben a felállásban. Ez a játék kezdete óta nem változott, ellenben a kütyük és minden egyéb sok-sok (negatív irányban is), folyamatosan változik.
    A beadandók folyamatosan nőnek, az eventnövények termelési mennyisége viszont 10en akárhány éve ugyanannyi.
    .

Utoljára szerkesztett: 12.11.25
    zsani_apja, kannap és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.