Visszajelzés Díszkerti határ - tenyésztés alapú hétvégi küldetések - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 9.4.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

11 szavazat
    11.1%
  2. 2

1 szavazat
    1.0%
  3. 3

2 szavazat
    2.0%
  4. 4

1 szavazat
    1.0%
  5. 5

3 szavazat
    3.0%
  6. 6

1 szavazat
    1.0%
  7. 7

2 szavazat
    2.0%
  8. 8

4 szavazat
    4.0%
  9. 9

9 szavazat
    9.1%
  10. 10

65 szavazat
    65.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Cserenapkor írjál rám én is küldök homár tavat.Üdv Sylvi.Ja és szerintem aki olvassa és 7-es piacos tuti segít.Vannak önzetlen gazdák még,akik tartják a szavukat vagy az írásukat.:)

genka53, kutyaszálló, jucus100 és 7 más kedveli ezt.
  2. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

nagyon szépen köszönöm,nagyon rendes vagy.

kutyaszálló és .sylvia72. kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A csevegő célja az eventtel kapcsolatos segítő hozzászólások (tippek-trükkök), pozitív vélemények megosztása egymással.
    Annak kibeszélése, hogy egy állat mennyibe kerül, melyik piacon nem érhető el nem tartozik a csevegő céljai közé.
    Annak érdekében, hogy a csevegő ne veszítse el e célját, az ezen túl beérkező hozzászólások amik mereven elkanyarodnak, törlésre kerülnek a gyakorlatnak megfelelően.

Kérlek benneteket, hogy a piaccal kapcsolatos beszélgetéseket a piacos topikban, a cserenapi ajándékküldést pedig bagolyban folytassátok le egymással.

A megértést köszönöm.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  4. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Köszönet az infódért :) akkor én már nem is bogarászok, hogy hogyan rövidítsek/spóroljak :)

genka53, PaySkin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Az első tenyésztős event utolsó feladatánál megszerezhető a homártavacska.
    A második hétvégén pedig egy piros fejlesztés is hozzáadódik.

6. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Köszönöm a becses felvilágoítást de az eredeti kérdésre,hogy hogyan lehet megoldani egy olyan feladatot amihez nem adott a készlet arra még mindig nincs válasz.Ha erre is válaszolnál akkor nem kellene olyanokat megtárgyalni itt mint a piac vagy cserenap,ami szerintem nem tért el az eventtől mivel a homárrol van szó amit kér az event.Tehát minden amit itt irogattunk kapcsolódik az eventhez így vagy úgy.

genka53, PaySkin, rencsike982 és 4 más kedveli ezt.
  7. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

A választ a feletted lévő hsz megadja. :)

8. Sylja

Sylja Fórum félistene

genka53, Swartsch, vadlo66 és 2 más kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Már ne is haragudj,de van itt olyan gazdatársunk akinek folyamatosan csak a hülyeségeit olvassuk oldalakon keresztül ami nem tartozik sem az eventhez,sem az aktuális topikhoz.Egyszer sem láttam,hogy írt volna valaki neki mint modi,hogy fejezze be és ezek után beleállsz olyan írásokba ami tényleg csak segítség lenne egyik gazdatársunknak?És nem folyamatos,csak egyszeri eventel kapcsolatos írás volt.Köszönöm a figyelmeztetést.Be is fejeztem,lehet törölni is.Üdv Sylvi.

genka53, kutyaszálló, PaySkin és 12 más kedveli ezt.
  10. -Sudden-

Szia.

A homár 2017 óta a játékban van ez idő alatt többször is megszerezhető volt nem csak az alap ól, de még a piros fejlesztése is, tekintettel arra, hogy most is megszerezhető lesz az alap ól és fejlesztése nyugodtan hozzátudsz te is jutni, de el hiheted nem te vagy az egyetlen akinek hiányzik ez a játékelem.

További jó játékot.

11. -Sudden-

Szia.

Nem haragszom. Ha úgy érzed, hogy egy-egy játékos hozzászólása nem tartozik a csevegő témájához, akkor nyugodtan jelentheted azt a "jelentés" gombbal. Ezek után pedig mérlegelünk, hogy töröljük-e az adott hozzászólást.

Ha törölni akartam volna a csevegőből az eddigi hozzászólásokat már megtettem volna.
    De egyrészt a homárral kapcsolatos kérdés sok játékosnak is segítséget nyújthatott azzal kapcsolatban, hogy átnézze a pajtáját, hogy rendelkezik-e az állattal és ha nem akkor azt beszerezze amíg az árak a piacon stabilak.
    Másrészt az olyan játékosok akik nem rendelkeznek az óllal, fel tudják venni a kapcsolatot azokkal, akik a játékban eltöltött éveik miatt több darabbal is rendelkeznek (bagollyal vagy erre kialakított topikban).

De, amint írtam fentebb a csevegő célja a pozitív gondolatok, tippek-taktikák megosztása.

Ha minden eventnél megengednénk a hasonló jellegű kommentszekciót, akkor ha 1-1 régebbi állat követelménye lenne a feladatsorok között, akkor a sok csere/piacos komment között elveszne az is amiért a csevegő létezik.

További jó játékot.

Othep, Blackstar74, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia! :)

Biztos van magyar játékosunk azon a piacon, akár még ha magát a piacot is kezded el bújni szembe jön egy magyar név. Írj nekik baglyot vagy gyere a piac topicba és találunk neked emberkét aki tutira segít! :) Sajnos én nem azon a piacon vagyok :(

Szia Sudden!

Onnantól kezdve, hogy ömlesztett dologgá váltak a csevegők és egy azon topikba lett minden sűrítve ez nekem sántít...Arról nem beszélve, hogy mi az hogy pozitív dolgoknak lett kitalálva? Ha negatívat írok az már panasz? :D :D :D :D Na ne vicceljünk már. Ha egy egy eventcsevegő 100 oldalas lenne még meg is érteném, viszont az elmúlt időszakokban, jó ha 15-20 oldalas eventcsevegők jönnek össze hetek alatt. Megtolva egy max két oldallal azért mert leírjuk mit hogyan csináljon vagy éppen hogy tudunk segíteni bőven idetartozik. Hányan vannak kik nem olvasnak csak 1-1 részt? Étmegyek oda mégtöbb fog idejönni kérdezgetni, ahelyett, hogy itt megtalálná a leírást / segítséget inkább küldjem el máshova...Nektek is egyszerűbb a munkátok hiszen bőszen sokan teszik önkéntesen azt, hogy segítsenek ezen játékosoknak. Köztük én is.

~*cassandra*~, PaySkin, Swartsch és 9 más kedveli ezt.
  13. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

És ha nem játszok 2017 óta akkor ez nem releváns gondolom az adott eventtel kapcsolatosan.És amióta játszok,elhiheted ha lett volna rá mód akkor már lenne nekem is mert elég sokat költök a játékra.De köszi a fáradtságod.Nem kielégítő a válaszod és nem is oldotta meg a kérdést.

14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    2015 fórum reg. van, akkor még csak fórumoztál, de nem játszottál ?

15. -Sudden-

A homárt a 3. héten fogja kérni a küldetés. A 2. héten megszerezhető a homártavacska a küldetésből, így megközelítőleg lesz 1 heted arra, hogy beszerezd a piacon és termeléssel együttesen a kért mennyiséget.

Remélem ez már kielégítő volt a számodra. :)

genka53, vihence, vadlo66 és 5 más kedveli ezt.
  16. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Köszönöm,hálásan.

Luca_511 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

genka53, Sylja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. imike911

imike911 Fórum hercege

Köszönjük a bíztatást.
    Egy kis pontosítást hagy tegyek. A táblázatokat böngészve látom, hogy az alap már az első körben szerepel, mint nyereménya, piros(2 állat terméssel) a második héten.
    Alakul ez.

19. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szép napot! Lehet, hogy idegesítő kérdést teszek fel, de a varangy tenyészthető, mert az ismertető táblázatban nincs benne. Köszönöm.

apumbiapa kedveli ezt.
  20. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Köszönöm:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.