Visszajelzés Díszkerti határ - tenyésztés alapú hétvégi küldetések - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 9.4.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

11 szavazat
    11.1%
  2. 2

1 szavazat
    1.0%
  3. 3

2 szavazat
    2.0%
  4. 4

1 szavazat
    1.0%
  5. 5

3 szavazat
    3.0%
  6. 6

1 szavazat
    1.0%
  7. 7

2 szavazat
    2.0%
  8. 8

4 szavazat
    4.0%
  9. 9

9 szavazat
    9.1%
  10. 10

65 szavazat
    65.7%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórum biztosa

Üdv!
    Nem találom az első "Díszkerti event" különleges pelikán nyereményt. Tudna valaki ebben segíteni?
    Köszke. - paloooo ID: 19969409

2. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia. Igen, a moderátorok tudnak neked segíteni csak nem itt. Segítségkérő topik, eltűnt tárgyak keresése.

3. DetoX666

DetoX666 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A baseball sapka mire kell, tenyésztésből jön :music::eek:

4. Milcsi

Milcsi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Van egy "Sajt Költők Társasága" elnevezésű 3 napos event, oda tudod beadni. A Baha szigeteken vannak szalmakunyhók, azokra kattintva tudsz 3 óránként betakarítani játékelemeket, majd beadni azokat.

DetoX666 kedveli ezt.
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Sapka mindhárom Baha szigeten történő aratásból is jön, növények, fák, állatok is adják!

SnéDóri kedveli ezt.
  6. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszi. Ez új nekem.
    Végülis akkor az a lényeg, ami a tapasztalatpontnál van. Félrevezető, infó ide vagy oda, meg felesleges is a felső szerintem.
    Inkább azon dolgoznának, hogy a kütyük kijelzőjén a kedvezmény, bónusz kellene legyen a neve alatt. Ha az a sok sor kifér, akkor a területen lévő kütyüknél is ki kellene férnie, hogy mit ad. Szerintem.

zsani_apja kedveli ezt.
  7. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Sziasztok!

Nem találtam leírást arról , hogy a különböző jelvényeket illetve a cseresznyés érméket mennyiért váltják vissza.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

9. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  10. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    A Baha 4 területén kis kunyhóknál vannak zászlók. Azokat 3 óránként lekatt.Egyébként piros felkiáltójel jelzi az aratahatóságot.

A zászlóra kattintva kis ikon,bal klikk.Itt megjelenik a beadási ablak.

Majd a piros kosár- farmáruda - különleges fülön tudod beváltani az összegyűjtütt kémengedélyeket.
    Minden esetre a bahán kell növényeket ültetni- ez a leggyorsabb módja a baseball sapkák/felröpi gyűjtésének.
    Felröpit adnak a tenyésztés,fák és ólak is csak nem annyira hatékony.

Utoljára szerkesztett: 26.4.26
    jófarmerlány, SnéDóri, Sylja és 6 más kedveli ezt.
  11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Na erre nem találtam rá, köszi, hogy írtad :) Most 6 érmém van, de akkor igyekszem belépni ma többször is, mert az a szőrössün-lak kell nekem!

SnéDóri, inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok,

Az event utolsó fordulója 22:00 órakor véget ér.
    Kérlek, bizonyosodjatok meg róla, hogy minden választott dolgot kiváltottatok-e.
    A felhőt most szerezhetjük meg, az 5/Arany sorból.
    Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/thre...i-küldetések-2026-április.27710/#post-1504746

Ne feledkezzetek meg az eventbolt kifosztásáról sem, Cseresznyés érmékért: https://board-hu.farmerama.com/thre...i-küldetések-2026-április.27710/#post-1504747
    Összesen 2 db cseresznyés érmét kapunk 1 db az eventben résztvevő jelvényért.

További jó játékot. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.