Visszajelzés Díszkerti talány - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 15.5.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 4.6.25, 23:38.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Jó kis akció...melózok negyed kettőig :wuerg:

genka53, DetoiX, inanna11 és 12 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én kettőig. Haza jövök és lerúgom a monitort. :D

genka53, anci0915, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Talán ki tudom használni... s akkor 2 hétvége olcsón lesz meg...:music:
    Vagy nem... s akkor drágábban:wuerg:

genka53, Swartsch, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nincs gond kisujjas event ez nekem, de spórolni jó xD

Kukackukac, genka53, DetoiX és 14 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

genka53, Kuzdern és DetoX666 kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

szia, akkor ne számíts semmi jóra, az egytápos csak 10-14 óráig tart!!!
    Az elég gáz, hogy a 2.és 3. kör tenyésztése most nem ad jelvényt - mert valsz. a köv.hétvégén nem lesz egytáos :( Legalábbis korábban nem volt :(

apumbiapa, Fätum és Kuzdern kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Nolina, én megkérdeztem délelőtt, de itt is leírta Luminary moderátorunk, és ezután többen, hogy a Madarakat és Emlősöket le lehet mind tenyészteni,a jelvényeket csak júni. 1-én váltják vissza.
    A Hüllőket nem tenyészthetjük most, mert nem ad jelvényt! De az egytápos alatt be lehet készíteni a Hüllőket (110 db). Spórolni lehet így.
    Itt a link, olvashatod is a válaszát a Módinak.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-16#post-1449585

genka53, csio70, karesz és 7 más kedveli ezt.
  8. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sajnálom, hogy az 1 tápos alatt dolgoznom kell!>:( Hajrá egyenlő esélyek!!!!!!o_O Péntek lesz!!!!!HAHÓ!
    Ezen a hétvégén szombaton is dolgozni kell!:wuerg:
    Mindegy is. Szuper lesz 2 táppal is.....:D:D:D.Nem szerettem volna spórolni! :oops:xDImádok tékozolni!xDxDxD
    Azért járok dolgozni is:D Ez nem panasz, csak megállapítás :inlove:

genka53, Kuzdern, focilabda00 és 13 más kedveli ezt.
  9. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Sziasztok,

A pluszos dekorok most sem lesznek cserélhetők ugye?

genka53 kedveli ezt.
  10. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

A "+"-os dekorok biztosan nem cserélhetők, de ha elhasználod a 12 aratási lehetőségét, vagy kihelyezés után törlöd, akkor normál dekorrá változik. Ilyen dekorokat rendszerint tudunk cserélni.

Viszont ez nem garantált. Bár nem dekor, de a neon titkosügynökképző nem volt ajándékozható/cserélhető az előző léghajós időszakban, pedig igény lett volna rá.

Mindig az cserélhető, ami az aktuális cserenapkor megjelenik cserélhetőként.

Részemről pár kisfarmon a dekorok eléréséig tenyésztek. A dekorok szint X 2400 TP-t adnak 23 óra alatt. Kitenni is jó, valamint erős cserealap, amíg el nem inflálódik az új, nagyobb hozamú itemek érkezésével. Sajnos ez mostanában nagy tempóban valósul meg, csak repkednek a magasabb és magasabb TP hozamok.
    Ha meg nem lesz cserélhető, elvan a kisfarmon is.

Üdv: Nami.

peter1022, genka53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Köszönöm a számolásokat, segítséget, nagyon sokat számít, amikor mindig rohanunk. Végre, egy jó kis event lesz, hamar le lehet zavarni, amihez jó lesz az egy tápos is, igaz, rövid, de ha bele fér az időbe, akkor nyerünk rajta. Az elvárások sem vészesek, és tetszik az egész. Azt hiszem, ez lesz a legjobb értékelés, amit valaha adtam egy eventre. Azért annyi negatívot csak fűzök hozzá, hogy nem szeretek tenyészteni. Biztosan gondoljátok, hogy húúúúúúú..... Azért nem , mert ez is szerencse faktoros elem, ami nálam soha nem szerencsés. Az ugrások mindig el maradnak, hiába itatom őket a löttyel, a felső sorból még soha nem ugrottak ki. Hát, ez van, ezért van rengeteg szupim, állatom, de ez jó dolog. Kezdéskor nagyon gyorsan pakolom a házikót, és viszem is be adni, mert délután megyek világgá, és csak a jövő héten valamikor térek haza. Sikeres tenyésztéseket kívánok , nagy ugrásokat Mindenkinek, és szép hétvégét!

Sali~*.*, csio70, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Díszkerti talány event élő, online!
    10 óra után lépjetek be újra a játékba, ellenőrizzétek az event órát, Hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek bele a munkálatokba a tenyésztelepen, arassátok a már korábban bekészített tenyésztéseket.

Sikeres gazdálkodást Mindenkinek,

a Farmerama csapata

genka53, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Ez a része kész
    Most megy az emlős és a madár a jövőre nézve, majd míg lehet, bepakolom a kupiba a hüllőket :)

genka53, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Na én jól elszúrtam. Nem sorban csináltam, nincs virágom :) A dekor megvan, a bónuszládák maradnak :(

genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Uhhh, majdnem lemaradtam az egytáposról. Annyira belezakkantam a dínós eventbe, hogy egy ideje nem is figyelem a fórumot. Még, jó, hogy benéztem most. :music: És már kész is :)
    Szeretem az ilyen 5 perces eventeket :D

genka53, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  16. jollygazda66

jollygazda66 Járnitanuló

Szia! Ezt én benéztem sajna:cry:

genka53 kedveli ezt.
  17. -Enéh-

-Enéh- Utánpótlás-írogató

Ha most meg csinálom a emlö madár tenyésztés meg maradnak a jelvények a következő hét végére .koöszönöm

genka53 kedveli ezt.
  18. scherika64

scherika64 Utánpótlás-írogató

Hát én is így jártam,de ez van. A dekor legalább megvan.

genka53 és csio70 kedveli ezt.
  19. atyka88

atyka88 Fórummogul

1 kuldetes befejezve

genka53 és csio70 kedveli ezt.
  20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Igen, csak az event végén kerül minden jelvény visszaváltásra, ami 3 hét múlva lesz.

14 óráig még van idő kihasználni az 1 tápost, én így csináltam:

beraktam 132 emlőst, majd 28 emlőst és 115 madarat, majd 11 madarat.
    Ezeket learattam és végül bájital nélkül beraktam 110 hüllőst, amit majd a jövő héten szedek be.
    385 sztápból így kész is lesz az event.
    kevesebből is kijött volna, mert volt pár duplázás jelvényből, de ennyi belefér.xD

Sylja, PZoli64, genka53 és 8 más kedveli ezt.