Minden egyéb kérdés ide

Discussion in 'Technikai kérdések' started by mamarygen, Oct 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Sziasztok!
    A Tánc a veszéllyel feladatnál német nyelvű szöveg jelenik meg. A feladatot nem látom.
    Hermione72
    ID: 14105287

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérdésedet áthoztam a Panaszládából, mert az nem segítségkérő topik (ott ritkább a moderátori jelenlét is, így lassabban juthatsz válaszhoz is)

A 16-os mezőnél (Tánc a veszéllyel küldetéssorozat) két feltételt kell teljesíteni, ahhoz, hogy elérhető legyen - a képet az Ismertetőből hoztam:

Az egyikhez 14 óra után frissen be kell lépni a Játékba, ezt teljesítetted. A másik fele, hogy 235 puzzledarabot el kell helyezni.
    Ellenőrzésem alapján Te eddig 155 db-ot helyeztél ki, ezért nem tudod folytatni még.
    Nézd meg a felső részen, melyik szögletes mezőkön nincs még pipa, s ott ki kell tenned még képeket, még 80 db puzzle darabkát kell leraknod a helyére, ehhez szükséged lesz 80 db Kristálykoponya malomtermékre, jelenleg 5 db van a Pajtádban.
    Sok sikert a folytatáshoz!

3. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad problémát. Jelenleg nincs elegendő ásatási szerszámod a folytatáshoz.
    A kép Nálad készült:
    upload_2025-9-25_20-14-1.png

Javaslom lépj ki/be újra, esetleg töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat!
    Sok sikert!

Luminary likes this.
  4. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad problémát. A kép Nálad készült:

upload_2025-9-25_20-49-33.png

Javaslom lépj ki/be újra, esetleg töröld a beragadt Sütiket / ürítsd a Gyorsítótáradat!
    Sok sikert!

Luminary and Hermione72 like this.
  5. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Gazda: Bancs60 ID: 8421241 Segítsetek légy szíves az utolsó kígyók templomát és a vádászat a vörös...lakat van rajta mindent megcsináltam előtte.

6. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Megcsináltam amit mondtál, így be tudtam fejezni a feladatot. Most az elveszett kalappal jártam ugyanígy és már nem működik a takarítás, sütik törlése sem. Másik gépen is próbáltam, ugyan az a német szöveg, feladat sehol.

7. Dolphin

Szia,
    próbáld meg holnap újra, ha most nem sikerül.
    Ha holnap is problémád lenne, akkor gyere vissza. Ma már hiába továbbítanám a Központ felé, nem fogunk választ kapni ilyen késői órában.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert!

8. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam a Panaszládából, mert az nem segítségkérő topik (ott ritkább a moderátori jelenlét is, így lassabban juthatsz válaszhoz is)

A Vigyázat a Vörös Gyémántra képnél lehívtad már a Puzzle darabkákat, csak ki kell rakni a képet:
    upload_2025-9-25_21-48-40.png

A Kigyók temploma képnél az első puzzle-hoz hívtad le már az elemeket, itt is a kép kirakása következik - itt 3 puzzlet tudsz összesen kirakni.
    upload_2025-9-25_21-50-27.png

Sok sikert a folytatáshoz!

Luminary and -ágianyu33- like this.
  9. River3333

River3333 Fórum-zöldfülű

Gazda: River3333 ID: 56834718 Köszönöm segítségeteket! :)

10. Dolphin

Szia,
    s megírod azt is, hogy miben tudunk Neked segíteni? Mert azt elfelejtetted megírni.
    Gondolatolvasási képességgel nem rendelkezünk.

11. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Köszönöm a segítségedet.

12. Sziasztok, jó reggelt!
    Tegnap eljutottam az Elveszett kalap nevű feladat 9. részéhez, már csak a vakond leszállítása van hátra. Ma reggel nem engedi a beszállítást. Német szöveget ad elő, ha a játék gombra klikkelek és semmi nem történik akár hova lépek. Mi lehet a gond?
    ID: 11041043
    Köszönöm!!

13. Imrus65

Imrus65 Fórumprofi

Köszönöm a válaszodat, az előzőket nem találtam.
    Bocs.

14. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

A böngészőből nem indúl el a játék! A kliens még műkődik.

15. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

A helyzet még mindig ugyanaz. Nem tudom megoldani hogy látszódjon a feladat. csak a német szöveget látni.

16. maya

maya Fórumprofi

Szép napot!
    Elvileg készen vagyok az Eventtel, de a KERTEK FELFEDEZŐJE nevű játék nem működik nem lehet megcsinálni. Szürke és piros kocka.
    Vagy nem is kell? mehpapa-2 ID:40511477 köszönöm ha válaszoltok.

17. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam a Panaszládából, mert az nem Segítségkérő topik (ahogy azt már számtalanszor leírtuk)
    A Kertek felfedezője Küldetéssorozatban összesen 3 db időre teljesítendő feladat van, ez látható is az Ismertetőben.
    Ha kész vagy a Zsálya, Kecske és Nyúl feladatokkal, akkor készen vagy. Úgy látom, hogy 2025.09.24-én végeztél ezzel a Küldetéssorozattal. Megjelenítési hiba, hogy az eventablakban olyan, mintha lenne ott is arany és gyémánt feladat is.
    Ha ezt látod a térképen, akkor nincs további teendőd itt.
    További jó játékot!

18. irkuvasz

irkuvasz Törzsjátékos

Szia. Annál csak az első ezüst feladat volt, azt biztos megcsináltad mert különben nem tudtál volna tovább lépni.

19. Dolphin

Szia,
    úgy látom, hogy már csak a Vakondos időzített feladatot kell indítani, ha nem sikerülne, jelezd, és elindítom Neked:
    upload_2025-9-26_11-22-20.png

Sok sikert a befejezéshez.

20. Dolphin

Szia,
    én jelenleg nem tapasztalok problémát Chrome és Firefox böngészőkben is rendben megy a Játék.
    Kérlek, töröld a Sütiket / Gyorsítótáradat, s próbáld mg újra, vagy játssz Kliensben, ha ott nincs problémád. Érdemes lehet esetleg a gépet is újraindítani.
    Mivel azonosító adatokat nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád.