Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ennek, az éppen most futó eventnek a felröppenője (kattints): Ezer és egy lovag

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. GN12

GN12 Haladó

Köszönöm a választ. Én csak a színét és az árát tudom kiválasztani :) ezért kérek segítséget
    Még egy kérdés a fentiekhez:
    Ha AMD Ryzem processzorral rendelkező gépet veszek milyet ajánlanál?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.3.25
  3. borichris

borichris Járnitanuló

A karneváli forgatagban most vettem észre, hogy nincs egyetlen szivárványom sem (talán már tegnap se adott), eddig minden nap volt egy pár. Megnéznétek, hogy hiba, vagy nem járt? Köszönöm borichris ID: 5090600

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel AMD Ryzem processzorral kapcsolatban nincs tapasztalatom így csak az ismertetőkből/leírásokból ismerem én is. Olyan laptopom volt, amik mostanában ezt a procit használják.
    Ha a leírásokra hagyatkozom, akkor mindenképpen gamer laptopot válassz, Ryzen 5-től felfelé és számít a processzor órajele is.
    Továbbra is azt javaslom, hogy olvass utána te is. Sok webáruházban a processzoroknál még összehasonlítást is találsz. Kifejezetten játékokra lebontva.
    Mivel a játék szabályzata nem engedi, hogy külső webhelyre mutató linket megosszunk a fórumon, egy hivatalos tesztelő véleményét tudom bemásolni neked:
    "Az AMD Ryzen 5 nekem sok problémát okozott, amelyek előfordulási gyakoriságát a túlhúzás enyhítette, de nem szüntette meg teljesen. Az Intel Core i5 processzorokkal egyszer sem volt gondom."

Természetesen ez sem garantálja, hogy minden tökéletesen, hiba nélkül fog működni. I7-es procival is lehet találkozhatunk hibás működéssel, ami pl. nem a játék hibája, hanem pl. a Windows egyik frissítése után jelentkező hiba, amikor elsötétül a monitor és pár pillanat után frissíteni kell.
    Az alábbi képen ezt a hibát láthatod: - az 1-es területen a játék van megnyitva , a 2-es területen egyéb pl. film megy. Ha, a játék hibája lenne, akkor csak az 1. terület sötétült volna el.
    upload_2025-3-10_11-48-15.png

Tehát, nincs 100% garancia, hogy mindig, minden tökéletesen fog működni. Az esélyt tudjuk csak megadni megfelelő gép vásárlásával.

Sok sikert!

Othep, vihence, GN12 és 2 más kedveli ezt.
  5. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok! Még most sem tudom Okosfüles laborra rá rakni a fejlesztést sajnos, javítják még? b-meg ID:53802292.

6. Luminary

Szia!

Március 7-ig néztem vissza a teljesítéseket. Általában Rackónál már csak a felröppenős feladatokat teljesíted, így a Teljesítési jutalom a 2 db Szivárvány nem jár. (mind a 4-nek teljesülnie kell!) Az egyik pattogatott borsós beadásnál is szerezhenél 1 Szivárványt, de azokat kihagytad.
    upload_2025-3-10_12-29-47.png

Ha, végeztél Töfivel, akkor még termelhetsz Pattogatott borsót, hogy Rackót kiszolgálva szerezhess további Szivárványt és Rackó kocsijáról is gyűjthess még ajándékokat.

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  7. Luminary

Szia!

Már fejlesztetted.
    upload_2025-3-10_12-41-27.png
    Egyelőre nincs több fejlesztésre lehetőség, majd a következő eventben kaphatunk új fejlesztéseket.
    upload_2025-3-10_12-48-57.png

Az ismertetőben tudod nyomonkövetni, hogy mikor lesznek elérhetőek a fejlesztések.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztései-gyár-típusú-dekor-2025-március.26058/

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  8. b-meg

b-meg Aktív író

Köszi a választ kétszeri frisités után sikerűlt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.3.25
    Luminary kedveli ezt.
  9. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Kérdésem, hogy a Múzeumok javításáról van-e esetleg valamilyen információ?
    Pár napig figyeltem, akkor még nem volt változás.

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Erre én is kíváncsi leszek. Közel 10 szintet bukhattam. ;)

vihence és Luca_511 kedveli ezt.
  11. Luminary

Sziasztok!

Sajnos még nincs előrelépés az ügyben, pedig gyakran ismételt kérdés a központ felé.
    Amint lesz bármilyen információnk, tájékoztatni fogunk benneteket.

További türelmeteket kérjük.
    Köszönöm.

vihence, Luca_511, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm a választ. :)
    A hír nem örömteli, de mint tudjuk, a jó munkához idő kell. Vagy türelem? :)

zsani_apja kedveli ezt.
  13. hédi5959

hédi5959 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Miért van az ha az eventmezőn van játék állandoan lefagy a farm a kis virág megjelenik és ki kell lépnem aztán vissza
    már élvezhetetlen a játék
    Hédi5959 ID43380654

sziasztok ugyan az a problémám mint Hédi5959 -nek
    Alma0616 ID 43561052
    Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.3.25
  14. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nem kell külön hozzászólásban jelezned a hibát, lehet egyben is és jelzed, hogy a másik felhasználódon is hibás a terület.
    Sajnos ez olyan probléma, amit nem tudunk ellenőrizni (nálunk más hogy jelenik meg, így lehet a problémád egyedi eset), ezért csak javaslatot tudok tenni:
    Ellenőrizd az internetkapcsolatot, ha böngészőben játszol, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat, ha kliensen, akkor lépj ki majd be a játékba, végső soron a kliens törlése és újratelepítése is megoldhatja a problémát.
    Ezenkívül itt egy jó topik, amely még segíthet: Javaslatok a lassú, akadozó játék ellen
    Egyebekben nem kaptunk visszajelzést arról, hogy hiba lenne az eventes területen.
    Megértésedet köszönöm.

15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot! A homokóra még nem kerűlt átváltásra? 589 db van a pajtában.

16. Othep

Szia.

Még nekem is van belőle a Pajtámban.
    Valószínűleg később történik meg a visszaváltás. Addig is elfér ott. :)
    Új infó: Jövő hét folyamán fogják visszaváltani.

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  17. gyökértelen

gyökértelen Járnitanuló

Sziasztok !
    Elnézést ha nem jó helyen érdeklődöm, megcsiáltam a Holdfényes tenyésztést, a többivel együtt és
    kapnom kellett volna egy Drakulapapagályfészek n. ólat ami nem jelent meg. Egy már van de azt tenyésztéssel kaptam.
    Köszönöm szépen ha segítségemre lesztek : gyökértelen ID 57271846

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs neon ól. Csak a sima drakula papagájfészek. Ezt kaptuk.

19. Othep

Szia.

Összesen egyet szerezhetünk, a Vadon állatai tenyésztős eventben.
    Nem lehet másik Drakula papagájfészked jelenleg, neon ól semmiképp.
    Olvasd át még egyszer az event nyereményeit, kérlek: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-vadon-állatai-2025-március.26088/

Margareta5261 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. gyökértelen

gyökértelen Járnitanuló

Köszönöm szépen a fáradozásodat

Othep kedveli ezt.