Visszajelzés Drágán add a festéked - 2021. március - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 30.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

"Még mindig nem értem teljesen mikor van vége a mini játéknak" ezt én sem. Fent még mutatja, hogy van még 1/10 lap és fogja elveszi, hogy ennyi pontom lett.5-ből 3x, de lehet 4x, így főleg nem tudok 200 fölé menni, még úgy sem, hogy 3-4 tojást 4 színű festékkel festettem. Olyan, hogy 3 féle színnel, talán nem is volt.
    Ezért nem is logikázok. Fogom ráviszem az egeret és a soron következő leosztásnál ahol a legtöbb pontot adja oda rakom. Amúgy egész szimpatikus a játék, mondjuk nem lesz a kedvencem, főleg, hogy ennyire szerencse faktoros. A felröppenőkről ne is beszéljünk. Ha eljutok a 25 játék fölé, ha jól értelmeztem a játék leírást, alsó kocka megnyílik és ott aranyért vagy felröppenőért változtathatok a leosztáson. Szerintem talán a felhőt összekapálom alapból, nem hogy + felröppenőt rátudjak áldozni. Vagy bizonyos össz pont után automatikusan megkapom a felhőt? Mondjuk ezt nem néztem meg annyira, akkor talán érdemes változtatni a leosztáson néha. Annyira nem lényeg,mert érdemben, ha elég felröppenő jön csak akkor jöhet számításba, idő függvényében talán meglesz a felhő. Mióta átálltunk erre az új játék felületre már nem kapok idegbajt, ha nem sikerül 1-1 event. Egyáltalán nem vigasztal az sem, hogy sok gazdánál tökéletesen működik minden része. Kézi aratás főleg az ólaknál. Tiszta gáz, még munkásokkal úgy ahogy. Fázis késésekkel azért mutatja, hogy hány órát dolgoznak még, a többi apróbb hibákon már rég túl vagyok és már alig bosszankodom.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

peter1022 kedveli ezt.
  2. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok! 51 lejátszott játék 9828 pont nál tartok. Nem a kedvenc játékom, nem szeretem, ha a szerencsén múlik, és nem az én ügyességemen, hogy mi lesz a végeredmény. Mindenesetre csinálom, 2 db 100% os bónusz kötelez rá.

Mica67, peter1022, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  3. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Ha azt mutatja, hogy van még lapod és nem enged tovább, akkor elsőként érdemes egy géptisztítást végezned.
    Ha még így sem áll helyre a játék, akkor a segítségkérő topikban az ID számod megadásával segíteni tud az
    egyik moderátor.
    Az alsó ablak 25 játék után automatikusan nyílik. Nem kell érte fizetni. Csak akkor fizess, ha cserélni akarod a
    lapot. De az előzőekben azt olvastam, hogy ez nem igazán segít.
    Ha elolvasod az ismertetőt, és megnézed benne a próbajátékot az sokat segít.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/drágán-add-a-festéked.21023/
    Jó játékot.

Nagyii58, jófarmerlány és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Köszönöm a segítséget! Az után kezdtem el játszani és ebből adódott, hogy túl sokat nem lehet logikázni. Ami volt azt már lejátszottam 23 játék 4100 pont durván 178 átlag. Majd meglátjuk mire lesz elég.

zsani_apja és PZoli64 kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Bónuszok nélkül Sehallselát apja lennék.. :D

marcsi152, GA-BI-O-Farm, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  6. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Vesszek meg ha értem a játékot a leírás alapján.... Van valami pár mondtaos egyszerűbb leírás? Hagy hagyjuk ezt is a süllyeszőbe? Vagy van ötlete annak aki már játszott vele, hogy a legjobb?

7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! Siralmasan teljesítek!:cry: 65 játék után átlag 188 pontot érek el! A felhő tuti nem lesz meg!:cry:Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, és sikeresebb játékot!

marcsi152, GA-BI-O-Farm, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A játék egyszerű. Van róla videó a leírásban, nézd meg.

marcsi152, GA-BI-O-Farm, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  9. milanzs

milanzs Fórumelemző

23 játékom van eddig. A felhő fényévekre....

Döbi65 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Lejátszottam 50 játékot, de a felhő valahol az ablakban....soha nem fogom elérni, de már nem is érdekes.Jó lett volna, ha az 50.játék után automatikusan megkaphattuk volna a felhőt. Nekem erre több időm már nincs, most a család a legfontosabb. Kellemes ünnepet kívánok minden játékosnak.

Mica67, GA-BI-O-Farm, nolina1965 és 7 más kedveli ezt.
  11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia Toma! Sajnos én nem ezt tapasztaltam minden tojást kirakok és próbálom a festékeket úgy elhelyezni, hogy jó legyen. Ennek ellenére 160-180 közötti pontok jönnek nem értem a dolgot, mivel próbálom követni a jó tanácsokat. Most úgy látom, hogy semmi nem kedvez, sem a kerék sem a lapok.Nem adom fel, de elszomorít így az ünnepekre. Ilyenkor kevesebb idő jut a játékra mert a család fontosabb nem értem miért kell megnehezíteni a dolgokat. 42 játékból van 7965 pontom mennyi gazt kellene termelnem még,hogy valami értelmes ajándék is legyen?

szida57, Nagyii58, -BombadilToma- és 4 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    189 az átlagod. Ahogy olvasom, másoknak is hasonló, kicsit jobb, kicsit rosszabb. Az enyém 192, majdnem ugyanaz. Nagyjából ez a reális, a magasabb értékhez már szerencse is kell bőven - hogy úgy jöjjenek a csempék, hogy fedjék a festékek a tojásokat, lehetőleg különböző színekkel, és még egyszerre is fejeződjön be a festés.
    A felhő kihagyható. A többi - mindenki eldöntheti, mire van szüksége, és ehhez mit áldoz be. Normál játékkal, napi 3 aratással a bal oldal hozható. Egyetlen nap közbeni aratás még a Húsvét alatt is beleférhet, úgysem javasolt ide-oda mászkálni. Felröpiből nem kell sok, a hiányzó mennyiség olcsón összehozható szupertrágyával.

Utoljára szerkesztett: 3.4.21
    ildiko44, maszilva, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! a játék miatt ne legyél elszomorodva...nekem is nehéz...sőt sokaknak nehéz:sleepy:valamiért most így álmodták meg a játék alkotók, a röpi is nehezen jön nálam...:(napi 3-szor aratok-vetek ennyi kényelmesen belefér az időmbe...amit tudok kiveszek az eventből, nálam most ez a taktika...legyen szép napod...és fel a fejjel;)

ildiko44, szellorozsa, maszilva és 25 más kedveli ezt.
  14. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!39 játék után 200-as az átlagom!Azt hiszem nem lesz meg a felhő,de jutok amíg jutok!;)Szép napot!

ildiko44 és jófarmerlány kedveli ezt.
  15. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok
    Lenyomtam 29 minijátékot.Event előtt még azt írtam örülnék már annak is ha 50 lejátszott játékból elérem a nyereménylista 18-ik sorát.Hát sikerült túlszárnyalnom.5368 ponton állok jelenleg.Kicsit jobbak lettek néha a pontok a második ablak nyújtotta lehetőséggel,mert párszor sikerült 228 pontot is csinálnom.De az 50 lejátszott játék nem lesz meg.Hiányzik még 9555 egaz és hozzá 210 felröpi.Már nem pazarlok több szupitrágyát az eventre.Mondjuk eddig se vittem túlzásba.Három kört nyomtam le komforton.És amit 1*1 teljes aratás után ad egaz felröpit valljuk be nevetséges.Négy és 12 között mozog aratásonként külön-külön a két terület.

GA-BI-O-Farm, Nagyii58 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát végülis meglett a felhő. 111 játékból sikeredett 189 átlaggal. Az elején bizony nagyon gyatrán ment, de miután BombadilToma irását olvastam attól kezdve könnyebb volt és több pontszámot értem el. Köszönet neked Toma. Bár ettől függetlenül nem tartozik a kedvenc eventjeim közé

ildiko44, PZoli64, -BombadilToma- és 6 más kedveli ezt.
  17. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

maszilva, PZoli64, Sziszi1950 és 18 más kedveli ezt.
  18. strawberry49

strawberry49 Rutinos

maszilva, PZoli64, milanzs és 16 más kedveli ezt.
  19. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Két terület 9db felröppenö No koment és legyen kedved játszani !!!

soresne, kovacstne és szida57 kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A tenyésztés jól adja . Biztos ez a cél . A nyuszi szereti a szupertápot .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.