Visszajelzés Egerek a napfényben - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 12.6.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.6.25, 21:30.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Egerek a napfényben

Az event kezdete várhatóan: 2025. június 13. (péntek) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. június 18. (szerda) 22:00 óra

Eventnövény: nincs.
    Az event felröppenője: Papagáj-dísztoll, Ebihal, Skarlát pikkely
    Malomtermék: nincs.
    Különleges kellék: nincs.
    Event elkezdéséhez szükséges feltétel: 21. farmos szint és hozzáférés a Bahama szigetekhez
    Az event nehézségi fokozata: Közepes
    Az event az alábbi területen zajlik: Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete

Az event a hírek felületéről és az event óráról érhető el,
    illetve az alábbi területeken megjelenő eventbejáratból:
    Erdei tisztás, Zuhatagok szigete

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

genka53, Swartsch, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  2. Luminary

Kedves Játékosok!

Új köntösben érkezik a tenyésztős event! - jó hír azoknak, akik nem rendelkeznek kellő mennyiségű szupertáppal és tenyészthető állatállománnyal.
    Ebben az eventben nem csak tenyésztésből kapunk felröppenőket, hanem ólak aratásából is, amennyiben azok a meghatározott kategóriába tartoznak >>>madarak, kétéltűek, hüllők <<< A kategóriába tartozó bármilyen ólak aratása felröppenőket eredményez. (nem kell tenyészthető állatnak lenni)
    Természetesen, minél hosszabb az alap érésideje az ólnak, annál több felröppenőre számíthatunk az aratáskor.
    Érdemes a Vadaskerteket is beüzemelni az event idejére.
    Sikeres küldetést Mindenkinek!

genka53, Kuzdern, Janes56 és 14 más kedveli ezt.
  3. Rozo49

Rozo49 Utánpótlás-írogató

hopp elsőnek szavaztam

Doggyra kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Őszintén szólva meglepődtem az ismertető elolvasásakor. Szokatlan és újszerű lett az "eventkellékek" gyűjtésének módja. Remélem nem akarják ezzel kiváltani a tenyész eventeket :D, de egyszer talán érdemes lehet rá, hogy kipróbáljuk. A másik event nagy felröpi igényű és az óalak is adják a felröpit, így én oda ólnullázást terveztem. Tehát ez az eventkellék sokszorosan meglehet belőle.

Ha jól számoltam fajtánként 200 felröpire lesz szükségünk hozzá.

Az új ládák érdekesek, de azt hiszem túl bő lett a választék amit adnak, így egy jó nyitásra elég kevés esélyem lesz ismerve a szerencsémet :( :).

Viszont tenyészteni is szeretek, tehát még gondolkodom rajta, hogy mi is legyen. Minden esetre jól feladta a játékmester a döntés jogát, hogy melyiket is szeressem?

Jó és okos döntéseket kívánok mindenkinek, Sok sikert az eventhez.

Luca_511, briguka, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  5. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Hello!

Sikeres eventezést és jó tenyésztést mindenkinek! Egyre több az elírás és az utólagos központi event módosítás, régen ilyen nem volt. Mi játékosok vagyunk és szeretünk játszani, szeretjük a Farmeramát de így sokszor elszomorít! Példaként a "A dzsungel királya" event leírásában a felhősor 3 db Farmcuccos ládat add de eddig én csak kettőt kaptam mikor learattam a felhősort. Kedves BigPoint ha nem hiszed ott van a pajtámban a bizonyíték! Ma néztem és már háromat add de eddig kettőt adott, szomorú és ez a játékos megtévesztése, ha nem vesszük észre jól van az úgy és hány meg hány ilyen van mit nem veszünk észre és elveszik! Lásd még a múzeum aratási hibákat amit lassan de javítottak! Felháborítónak tartom és szerintem nem csak én vagyok ezzel így! Kedves moderátor kérlek ne helyezd át az írásom máshová, mert az ide tartozik.

Köszönöm!

Ms.AbyZu és -teri56- kedveli ezt.
  6. Szaby200342

Szaby200342 Junior szaki

Sziasztok!

Milyen kellékekkel lehet a legjobban lerövidíteni az ólak érési idejét?

7. -gyöngy-581

Szia!

Erre a kérdésre a bónuszlexikonban találod meg leginkább a választ. Itt válogathatsz, hogy mid van és mit tudsz mozgósítani belőle:
    Ólakra ható bónuszok

Mire?TP és/vagy BTPTermésIdő
    Állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes állatos ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Terményes ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Egyes terményes ólakKATT IDEKATT IDEKATT IDE
    Jó válogatást, sok sikert :)
    A legnagyobb idő csökkentés az 5 virágfestéssel lehet elérni, ahol az ólak azonnal beérnek.

PZoli64, Kuzdern, Zsuzsikan és 6 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nagyon jó kis eventet kaptunk !
    Lehet dönteni, hogy tenyésztéssel, ólakkal vagy vegyesen szerzünk felrepiket.
    Épp tegnap beszélgettünk a másik, ma induló eventnél a 30 órás dekorokrólxD, hogy 4, de 3 felhővel is naponta aratható.
    Magasan a legjobb dekorok szerezhetőek.
    Brekegés a napernyő alatt30:00 órafarmszint x 3.9251 x 2

Dinnyetermelő30:00 órafarmszint x 3.9251 x 2

Azt hiszem, legalább fél- 1 területre valót összehozok kicsiken a Madarak és hüllők felröppenőivel.
    Ezeken mindenképp tenyészteni fogok.
    Kivárom a szombatot, hátha kapunk 1 tápost, de 2x400 sztápot is beáldozok ezekért a kütyükért.

genka53, Kuzdern, Swartsch és 8 más kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Nem helyezlek át.
    Az utólagos központi módosításokkal mi sem értünk egyet és minden esetben megy róla visszajelzés.
    Természetesen arról is, ha a változtatás pozítív és az a játékosok érdekeit szolgálja. Mert, ilyen is van természetesen.

Természetesen olyan is van, hogy a felelős moderátor ír el valamit, vagy téveszt. Ez esetben minden esetben elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért.

Jelen esetben én írtam el a dátumot, gondolom ez késztetett a hozzászólásod megírására. Valóban elírtam a pénteket csütörtökre és utólag módosítottam. De, mivel kb. 6 visszajelzést kaptam ezügyben, így engedtessék meg, hogy nem reagáltam mindegyikre és töröltem a hsz-t, mivel közben folyamatában javítottam a fedlapokat.

Természetesen továbbra is aktuális a felkérés és szeretettel várunk sorainkban, hogy a felesleges szabadidődben részt vehess a csapat munkájában:

https://board-hu.farmerama.com/threads/moderátor-kerestetik.20709/

További jó játékot!

Ms.AbyZu, genka53, PZoli64 és 13 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Nekem is hasonló tervem van a kicsiken :)

A játékmester talált nekünk egy másik hangszert :D Van másik! xDxDxD

genka53, Kuzdern, .barbi1. és 3 más kedveli ezt.
  11. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Hello!

Természetesen emberek vagyunk és hibázhatunk! Nem az elírás miatt írtam csak hanem a többi miatt is hisz az elírás nem nagy gond de a többi igen.....arra kapok választ vagy írjak avval kapcsolatban máshová?

Elnézést kérek és nem kellemetlenkedni akartam, csak rosszul érint az igazságtalanság. További jó játékot. 8)

Ms.AbyZu és Luminary kedveli ezt.
  12. Luminary

Szia!

Valójában ez nem az eventcsevegő témája, de mivel kérted, hogy ne vigyem át sehova a hozzászólásodat, így eleget tettem a kérésednek.

A Panaszkönyvben tudod bővebben kifejteni nemtetszésedet.
    A központ felé folyamatosan továbbítva van a játékosok negatív és pozitív véleménye is.

További jó játékot!

genka53, Kuzdern, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  13. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

Rendben és köszönöm szépen a gyors válaszaid!

Üdv. :D

Luminary kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

Ha, hibát tapasztalsz, azt pedig a Segítségkérő topikok valamelyikében tudod jelezni. Farmnév és a farmod ID számának a megadásával tudsz ellenőrzést kérni.

genka53, Swartsch, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Szia!

Írtam és köszönöm nagyon szépen.

Üdv.

Luminary kedveli ezt.
  16. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Hát igen, jó dekorok (lennének)... Sajnos nekem egy felhőm sincs, így kihasználni nem tudom őket, marad az egy farmos játék :(

Ms.AbyZu és Fätum kedveli ezt.
  17. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventező :) Úgy tűnik a Bp-nél "becsípődtek" a 30 órás itemek. Bár milyen jó is a tp-jük ettől azért nem vagyok happy. Miért nem lehet 24 vagy 48? Miért pont 30? Hogy jött ez ki? (Ne tessék kérem szépen félre érteni ez nem panasz, hanem vélemény)
    Megcsinálom, (köszönöm a számolásokat" ) de jó lenne ha leakadnának végre ezekről a 30 órás cuccokról. Beteszem őket múzeumba, az nem foglal sok helyet, oszt jóvanazúgy.
    Szia. Nálam is egy farmos játék folyik. Jó ez így nekem. A többi csak kolonc lenne.

Ms.AbyZu, genka53, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia farmerss!

Brutál dekorok, főleg azoknak akiknek van 4 felhőjük. Akiknek nincs azoknak viszont brutál erős csereérték.
    Nekem ez túl sok befektetést igényelne, így valszeg kimarad. Pont ez a fura, régen gyűjtöttél egy fajtából sokat, most meg cserélgeted eventről eventre (ami jó, csak így a gyűjtés bvarázsa elvész nálam).
    Sarkall a kisfarmok használatára, de ha belegondolsz, mégse. Hisz a kövi event úgyis jobbat ad, így elég csak teljesítgetni :D

Faramuci egy helyzetet kreáltak :D Megyek is az ötletesbe ;)

Kuzdern, Swartsch, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  19. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Valentin- napi cserép10% Sajtgolyó 5% Tojáspuncs5% ezek a piacon megvehetők mindenki hozzá férhet, sajna nem mindenkinek vannak extrái, az alap ólak érési ideje számít de minden területre lehet ólakat rakni:music:

Ms.AbyZu, Kuzdern, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  20. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Még el sem kezdődött máris a kedvencem lett örökre. Szuper megoldás , ez egy jó fajta változás. Megy a tíz pont. Mindenkinek jó tenyésztést.:)

.barbi1., farmerSS, Zsuzsikan és 4 más kedveli ezt.