Visszajelzés Egy erdőőr élete - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

holnap indul:)

2. suzell

suzell Járnitanuló

Most már sajna beültettem..de este megpróbálom..hihetetlen..szinte null kategória..a felröpi..köszi a tippet..a tanácsot..

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ebben az eventben a felröpi csak az ólakból jön (meg a tenyésztésből). Növényből vagy fákról hiába várod.
    FELRÖPPENŐ
    NévKépHOL?
    ................................
    MIBŐL?
    ................................
    Egyéb tulajdonság
    ..........................
    Szerepe
    ............................
    Visszaváltás
    K’Kong-hátizsák[​IMG]- Főfarm
    - Szédült szántó
    - Erdei tisztás
    - Baha ültetvény
    - Esőerdő
    - Zuhatagok szigete
    - állatos és terményes ólakból véletlenszerűen
    - garantált 1 db minden tenyésztésből
    - Minimális szint: 21.
    - Szomszéd ajándékként küldhető.
    - Gazdaboltban megvehető.
    - Varázsfa NEM adja.
    - Beadandó az eventbe.15 TP/1 db
    15 BTP/1 db
    20 CSP/1 db

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ma 10 órától már ketyeg...[​IMG]

5. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Csatlakozom a teljesítőkhöz!:inlove::music:Laza kis event volt:D
    Váltottam a terményesekre, mert ma a terményesek napja van!!!;):D

Jó játékot mindenkinek!

genka53, GA-BI-O-Farm, czutika és 5 más kedveli ezt.
  6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Szia! Csodálkozom, nálam nagyon jól adta most a röpit, még a rövidebb érési idejű (pl polip) állatokra is. Messze még a vége, még 3 nap van hátra, ne keseredj el! Sikerülni fog. Rakd csak ki az állatokat és használjál érésgyorsítót, meglesz az!

genka53, -kaktuszable-, czutika és 4 más kedveli ezt.
  7. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok!
    Tegnap már készlettem az evettel! a terményesek is szépen adják a röpiket!
    Már 300-400 a zsákom többletben.
    Kellemes szép hétvégét kívánok mindenkinek!

genka53, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

Sziasztok lassan de megleszek 150 zsákocska kell még . :)

genka53, -kaktuszable-, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

A sasbeadós feladaton kívül kész az event, felhő aktív ;)

genka53, -kaktuszable-, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  10. rojo57

rojo57 Járnitanuló

sziasztok.
    hogyan lehet több felröpit szerezni,? teleraktam az összes földet állatokkal, meg a fák maradtak . mégis alig ad hátizsákot.! aranyért nem szeretnék vásárolni,. a bahán az első oldalon 30db ól adott 10db hátizsákot.

genka53 és Éva0315 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Igazából ez ez tenyésztős event, minden tenyésztés garantál 1 db hátizsákot.

genka53, Gio, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    a sasokat én sem adtam be és a 4 rózsaszín zselét sem váltottam ki, a többi kész. :)
    Olyan állatokat raktam ki főleg, amiket naponta 2x tudtam aratni vízzel, sima táppal. Kezdésnek hosszabbakat, ezek közül kint maradt elég sok, mert sajnáltam volna a tápot, ha már megetettem őket. Így lettem kész ma reggelre. Tenyésztettem is, de nem sokat, 100 alatt.

Utoljára szerkesztett: 17.11.19
    genka53, Gio, rojo57 és 2 más kedveli ezt.
  13. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia. Nem mindegy milyen érésű ólakat teszel ki. Nálam napközben a 10 órásak voltak, éjszakára a hosszabb érésűek . Szombaton, meg hajnalban,, az összes terményes ami kifért, mindenhol, mert le lehetett az érésidejét úgy csökkenteni, hogy többször lehetett aratni.

genka53, Kuzdern és -kaktuszable- kedveli ezt.
  14. rojo57

rojo57 Járnitanuló

Köszönöm.! A terményes nekem is kinn volt az összes, a bahán , akkor kicserélem, mert papagáj meg elefánt van kinn.

Köszönöm a tanácsot! Tenyésztek is, de igy is nagyon kevés a felröpi.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.11.19
    jutka190226, Hagymácska55 és Kuzdern kedveli ezt.
  15. gelu59

gelu59 Haladó

Eloszor ugy tunt nem tudom teljesiteni feladatott,meg lesz 250db hátizsak hianyzik,ekezetett nem tudok irni.

16. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Kérdésem lenne aki már végzett ki lehet hagyni a zergés oldalt vagy az is kell, hogy megszerezzem a trükkös csúcshódítót? Ha lehet nem adnám a kószáló kőszálimat a zergéért meg a csincsilláért a 128 ezer tp-ről nem is beszélve. Mivel ezek az ólak már megvannak felesleges kiadásnak tartanám ha meg lehet oldani nélkülük is. Nem szeretnék több szupertápot elpazarolni olyasmiért amire nincs szükségem. További szép napot mindenkinek. Szia k.a.t.i. Nem egészen értem a válaszod. Már van 2 csincsillám meg zergém is de nem szeretnék a felröpiért tenyészteni. Ezért kérdeztem, hogy ki lehet-e hagyni. Nem piacozok eladni nem akarom 3 meg minek?

Utoljára szerkesztett: 17.11.19
  17. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Csincsilla nem ér meg neked 4 milla csp-t?o_O ha visszamegy az ára visszeveszed annyiért a piacról a kószálódat....

18. szabcsiadi

szabcsiadi Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Sajnos 1 jóker páván múlik az eventem, és ez kicsit elkeserít. Minden más meg van, röpik is, így a felhőt, és az utolsó dekort nem tudom megszerezni. Pedig higgyétek el tenyésztettem, nem is keveset. De nem sikerült összehoznom :( Annyi pénzem meg nincs, hogy a piacról megvegyem, hát ez van :(

Kuzdern kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És a piros kosár ? Megeszel ott sok mindent , és a piacra kirakod drágábban ?

szabcsiadi kedveli ezt.
  20. szabcsiadi

szabcsiadi Utánpótlás-írogató

Folyamatosan próbálok annyit összeszedni, eddig még nem sikerült, a piros kosarat használom :) Még nem adom fel, hátha, köszi .

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.