Visszajelzés Egy kis nyári móka - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 12.8.26, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárása: 10.3.27, 16:07.
  1. 1

43 szavazat
    51.2%
  2. 2

4 szavazat
    4.8%
  3. 3

2 szavazat
    2.4%
  4. 4

1 szavazat
    1.2%
  5. 5

1 szavazat
    1.2%
  6. 6

1 szavazat
    1.2%
  7. 7

3 szavazat
    3.6%
  8. 8

1 szavazat
    1.2%
  9. 9

2 szavazat
    2.4%
  10. 10

26 szavazat
    31.0%
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ahogy néztem, inkább előbb, de már nem emlékszem rá.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. rudcsi24

rudcsi24 Fórum mestere

Sziasztok! Ti tudtok játszani? Én nem tudom a törölközőket lerakni, pedig tegnap még tudtam játszani! :(

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Adnék egy-két tanácsot a dominókhoz. Valóban sokkal nehézkesebb a kezelésük, mint korábban. Először némi ismétlés (ezeket biztosan mindenki tudja, de grafomániából diplomáztam...):
    - Csak a strandlabdánál lehet elkezdeni.
    - Minden újonnan letett dominónak illeszkednie kell egy már letett dominóhoz.
    - Ehhez a jobb oldalon az új dominónak azt az oldalát kell megfogni, amelyiket illeszteni szeretném, majd a dominót lenyomva tartott egérgombbal oda kell vonszolni a helyére. Utána pedig kattintani arra a mezőre, ahová a dominó másik felét szeretném.

Ami a nehézséget jelenti, az a dominó megfogása. Sajnos valahogy rosszul állították be a grafikán azt a területet, ami az egér számára a dominót jelenti. Nem érzékeny a dominó teljes felülete, érzékeny viszont a dominó melletti terület egy része. Egy kicsit gyakoroljátok ki, hová érdemes kattintani a dominón belül ahhoz, hogy a kívánt oldalt sikerüljön megfogni (ez szürkére változik), ha sikerül felemelni a dominót. Nálam pl. a dominó középvonala tájéka fogható meg. Csináltam egy kis videót erről:

Látható, hogy egy csomó helyre hiába kattintok, nem veszi fel a dominót. Van olyan hely, ahol a lila részre kattintva a pirosat emeli fel. Érdemes eljátszani vele egy kicsit, kitapasztalni, és utána már menni fog.

Utoljára szerkesztett: 14.8.26, 15:47
    SirHenrik, feki13, jucus100 és 13 más kedveli ezt.
  4. tereza6517

tereza6517 Törekvő

Szia! Nekem sem sikerül.

szpiró61 kedveli ezt.
  5. Sziasztok.
    Először is hálás szívvel köszönöm a kiszámított növényt és felröpit és a sok jó tanácsot.
    Egyenlőre ültetek és gyűjtöm a kókuszkoktélt. Ha nem jól rakom le a dominókat és marad üres hely, akkor nem tudom végig vinni az eventet, azaz nem fogom megkapni a jutalmakat?
    Fogaskerék érmét hol és hogy tudok szerezni?
    Még nem csináltam soha ilyen eventet, így gőzöm sincs, hogy mit kell csinálni.
    Előre is köszönöm a válaszokat.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek.

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Feletted írt Toma néhány jó tanácsot , mert kissé nehézkes a játék.
    Lerakások után kapsz majd fogaskerék érméket, aztán balra fenn a sárga szatyornál tudod beváltani.
    A küldetésekkel ne foglalkozz, közbe az is teljesül, ahogy játszol.

kincsembogaram67 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Imrus65

Imrus65 Fórum ismerője

Nem működik a játék, nem lehet letenni a törüközőket.
    Igaz még van rá idő.....

szpiró61 kedveli ezt.
  8. Imrus65

Imrus65 Fórum ismerője

Működik, de előző eventekben jobban működött.

9. betkaboszi

betkaboszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Üdvözlők mindenkit! Segítséget szeretnék kérni! Kombinálj ugyan olyan x db törölközőt egy körben! Nekem eddig csak max 5 db sikerült mert elfogyott a csere lehetőségem és fix, hogy nem adott olyan mintát. Előre is köszönöm a választ!

10. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Kedves Toma arra esetleg van valami jó ötlet, hogy amit sikerül megfogni, az ott is maradjon, ahová szánom? :)

kincsembogaram67 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az a probléma, hogy azt hiszed, hogy a jó felét fogod meg, de nem; többnyire ezért nem marad ott.

12. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Bár így lenne. :)
    De miután 455 db-ot sikerült leraknom, és a jelenség csupán késő délután jelentkezett, így azt gondolom, hogy valami más oka lehet.
    Oda-vissza ugrál mint a gumilabda.

rudcsi24 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

421 törölközőt sikerült lepakolni...
    Remélem holnapra végzek... mert már unom...

14. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

A cica rúgja meg...megszenvedtem rendesen ezekkel a törölközőkkel. Nagyon renitensen viselkedtek. Bosszúból "kivégeztem" mindet...xD
    (tényleg nagyon önállósították magukat...állandóan másik irányba pottyantak le...)

Zsuzsikan, szuszika55, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  15. Hálás szívvel köszönöm a válaszod.

cicimsincs kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

jó reggelt!
    Picit eldőltem, azt mondta nejem, le sem tetted a fejed, már horgoltál. :D Itt az eredménye. ;)

Zsuzsikan, jucus100, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  17. grezson

grezson Járnitanuló

szia, Toma
    te hogy csinálod, hogy amikor leírod az eventbeli teendőket, akkor hatalmas megvilágosodás jön létre a farmozók körében?
    nem lenne kedved becsatlakozni a fejlesztőkhöz, akik az eventleírásokat is csinálják?
    (persze, nem akarok még több munkát rád tukmálni)

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha Toma csinálná a játékot... nem vicces lenne hanem hibátlan... mi az ördögöt csinálna sok most a központ környékén serteperélő szakértő...:music: munkanélküliek lennének... mi lenne az egójukkal:oops:xDxDxD

19. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

Számomra olyan ez a megfogás, mintha direkt ilyenre csinálták volna, hogy több növényt termelj a sikertelen lerakások miatt, főleg, ha célod a küldetések teljesítése is.
    Holnap fogok eventezni, de már most nincs kedvem hozzá.
    Ez a domino egyike a legrosszabb eventjeiknek, pedig azokból akad szép számmal.

ladislaw11, Zsuzsikan és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Eddigi játékok során soha nem volt ezzel probléma, hogy hol hogyan fogjuk meg a dominót.
    Sőt, még ma is egész nap pakolgattam, aztán valahol gondolt egyet, s azóta egy darabot sem tudok áthelyezni a táblára.
    Volt, hogy magától "véglegesítette" a dominót lerakáskor anélkül, hogy figyelembe vette volna az én döntésem, de ezzel még úgy voltam, annyira nem fontos, hiszen darab darab, legfeljebb némi ajándékvesztéssel jár.