Visszajelzés Egy nap a múzeumban 2.

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez nagyon jó ötlet lenne:music: még aranyat is fizetnék érte...:p de sajnos csak álom8)
    Jók a nyeremények!
    Azt gondolom, hogy a 7 órás növénnyel fogok kezdeni... letermelem zöld cseppel, majd csak jön mellé felreppenő is... :music:utána váltok sétásabb tempóra;)

zsona416, jucus100, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    A maja maszk a bónuszórában a rekeszek felett jelenik meg és ott is fejti ki a hatásást :), nem igényel rekeszt.

Utoljára szerkesztett: 27.1.22
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ananászos sütire írtam. ;)

Bonzó1945, PalMa, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Bocsánat akkor figyelmetlen voltam :):oops:
    Igen ebben igazad van, de vagy csatni, vagy ananászos süti attól függően, hogy milyen földterület van kint a bahán. Én megmondom őszintén szívesebben használom az ananászos sütit a bahás aratásokra, főleg a rövidebb érésű eventnövénynél, amiket komfort földbe ültetek el és szupercseppet is kapnak. no meg némi KK-t is.
    Az enciből hoztam el: "
    • Elfogyasztásakor a jutalom: 25% mennyiségi bónusz a Bahamarama szigeti aratásoknál (növényekre, fákra), 12 órán keresztül.
    Figyelem! A Bónusz eventnövényekre is érvényes!"
    Vagyis ha választanom kell a csatni és az ananászos süti mellett a fáimra tekintettel én a sütit választom :)

csio70, maszilva, zsani_apja és 10 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Csak komfort talajon érdemes:music:
    Nehogy valakit csalódás érjen!

genka53, jucus100, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia!
    Általában elolvasom azt amit a társaiim írtak. Olvass Te is kérlek, mert erről már írtam itt. Idézek saját magamtól "
    Még annyit tennék hozzá, hogy a bahán lehet használni az ananászos sütit is, ami komfortban nagyobb terméshozamot ad, mint a csatni."​

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Mielőtt sokan bemennének az erdőbe, az ismertetőből:
    Az alábbiakban 2 db feladatsor kerül ismertetésre, azonban csak az egyiket lehet teljesíteni, csak annyi a különbség, hogy a rövid, vagy a hosszú növénnyel kezdünk!

A 7 órás növényt fogom ültetni, utána a felrepikért zöldséget fogok ültetni. Kiraktam a varázsfákat is.
    Sok sikert.

maszilva, Bonzó1945, zoldert és 17 más kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szió kedves szomszéd!
    Bejöttem már kicsit pihizni, olvasni. Igen úgy látom van aki félreértelmezi az eventet.:)
    Felröpizni én is inkább zöldségekkel szoktam, pl. a sisakbab érésidejét szinte a felére le lehet csökkenteni.;)
    A maja maszk mellett használok még gyógykenőcsöt és a bölcsesség eszenciáját.;)
    Bekukkantottam a piacra, hát igen meglepődtem, a 4%-os gyógykenőcs 447.000 csp, míg a bölcsesség esszenciája 6%-al csökkenti az érésidőt 40.000 csp., hát kicsit fordított a helyzet, vagy lehet sokan nem tudják mi-mire való:)
    Azt hiszem, ha sikerül valami bónuszt pörgetnem, a 3 érésgyorsító felhővel és a rekeszes cuccokkal a 7 órás gazt letermelem, aztán meg majd a 4 órásokat valamikor. :music:
    Utálok hétvégén eventezni, most meg különösen, fiam szülinapját ünnepeljük szombaton, meg a nagyobbik unokám sikeres első félévét az egyetemen. :)(megjegyzem, sokan hullottak ki)
    Aztán szombatra az is kiderül kisebbik unokám, hány pontot szedett össze a központi felvételin és sikerül e bekerülnie abba a gimibe, ahová szeretne járni:)
    Sikeres eventezést mindenkinek

ulmo12, maszilva, zoldert és 24 más kedveli ezt.
  9. LadyMixy

LadyMixy Fórum-zöldfülű

Szia! Maja maszkot nem lehet küldeni nem? Ha igen azt hogy kell,mert nekem is van egy csomó.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.22
  10. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Lassan járj tovább érsz,Aki siet, elesik,ezek régi mondások,de szerintem ma is igazak.;):D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jó lesz ez az event.Úgy döntöttem,hogy a hosszabb idejűt vetem először,abból nem túl sok kell,kisegitőkkel hamar lehet végezni vele.Még belefér aznap a borostyánkő is pár fordulóba.Remélem pörgetni is sikerül valamennyit, ha nem akkor ott vannak a Rackók is.

Kuzdern, genka53, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia Gabi. :)
    Nagyon sok boldog szülinapot a fiadnak és sok-sok pontot az unokádnak. :)
    Ez is egy cammogós event. :D Úgy fogom csinálni, hogy legyártom a 7 órás növényt, utána felrepizni fogok a 3 felhővel. (Akinek van Egészségedre TOP-s kitehetője, az most kipróbálhatja.) 750 felrepi kell ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a 4 órás növényt, annyit valahogy össze kellene hozni a 3 felhő ideje alatt. Talán utána még belefér pár kör a 4 órás növényből. :)

marcsi152, PalMa, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia A Maja maszk ajándékba küldhető, nem piacképes és nem lehet előállítani termelni, de simán ajándékozható. Ezért mertem felajánlani is, hogy pár darabot szívesen küldök azoknak akik kérik bagolyban :)

csio70, PalMa, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Végig olvasta a véleményeket , ötleteket. o_OPro- kontra:)
    Úgy döntöttem a hosszúval kezdek mégis
    1) mert a csatnit nem kell cserélgetni amíg tart a másik farmos is)
    2) Éjszakára a 7órás növény ideálisabb(11 óráig belefér 1 teljes kör+)
    3 a rövidebb érésűt komfort talajon termelem le (nem kell külön röpizni várhatólag:music:)vagy ananászos sütivel, vagy 1db 100% bónuszt használok fel ezt még nem döntöttem el:music: (a felhőket ide teszem félre)mert 19 *3 óránként belépni aratni az nekem rizikós:oops: itt kevesebb körrel is megoldom némi szuper-trágya árán:)
    Ha mégis kell röpi ara a maya maszk ezüst érésidő csökkentők és a zöldségek az ismert recept:)
    Jó játékot. Szép hétvégét:)

-kaktuszable-, marcsi152, magdi06 és 6 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    A +1 fatermést remekül ki tudom majd használni a teliholdas területen , a többi bónusszal egyetemben .
    Mivel csak 3 órát működik , a mályvacukroknál fognak muzsikálni .

Nagyon izgalmas eventnek igérkezik , alig várom , hogy elkezdődjön .

jucus100, marcsi152, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A napi ajándékozás - 5 vagy 7 illetve+8 prémiumtag esetén - terhére küldhető a termék barátlistán szereplő társnak vagy szomszédnak.

Az éléskamra polcáról kiválasztott termék esetén van ajándékozós ikon. Onnan lehetséges a küldés.

LadyMixy, marcsi152, magdi06 és 7 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Akár igazad is lehet;) De az időbeosztás miatt nem mindegy;)
    Ezt nem találom az előzőleg beidézett hozzászólásban:wuerg:
    Nagyon jó a felhő adománya;) Tetszik:inlove:

ildiko44 és DevilMókus kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szasztok eventezők :) Jöttem aláírni a jelenléti ívet :D Hát...én úgy kezdek, hogy ültetvényt bontok, mert 12 órás fák vannak letéve. A felröppenő a bahán mindig ad fejtörést, éppen ezért gondolom, hogy a hosszú event növénnyel érdemes kezdeni, éjszakára pedig gyógykenőccsel, bölcsesség eszenciájával és majamaszkkal rövidített sisakbabbal folytatni. Kiteszem a Pannijaimat, és a varázsfákat is. Kint is hagyom egész végig. Az eventet 20 órás józsué fákkal fogom várni. Kikapcsolom az automatát, és 18- óra körül kiteszem őket, mert addigra érnek be a mostani 12 órás fáim.

A 20 órás Józsuék érés idejét letudom csökkenteni a növekedés serkentővel, kalózpapagáj-hajókkal (2db) 14 óra érés időre. Nincs fáraó gyógynövényei felhősorom, és farönk hangárom sem (ezekkel és zoknival 7 óra lenne érés idő) ezért ez a maximum amit kitudok belőle hozni. Meglátom, hogy adják a felröppenőket, és ha jól akkor éjszakára újra a Józsuékat teszem ki, zoknival megszórva, és akkor 9:06 lesz az érésidő. Én bízom a Bahán a fákban, remélem jó döntés lesz. No és persze az ananászos sütivel jó kis hozamra is számitok a józsuékból :)

maszilva, genka53, Kata_rzis és 12 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Sziaaaa. No akkor hajrá, hajrá....
    Nincs Alkímia titkai 2. felhőd? Az + 1 hozam minden fára 6 órára.

ladislaw11, ulmo12, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaa :) De az van. Igen az is jól fog jönni a hozamnál :)

ulmo12, genka53, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.