Visszajelzés Elő a játékokkal - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Örülök, hogy sikerült;) A cifrázástól szép a farmer élete;):inlove:

Éva0315, Kukackukac és ildiko44 kedveli ezt.
  2. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Szia és Sziasztok. Így legyen az embernek kedve eventezni. Egyeseknek aránytalanul sok a felröpije míg másoknak szinte a fele hiányzik főleg a masszív kartonból. Kicsit elkeserítő ez az aránytalanság.

szepzsofi kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    vélhetően nem egyforma növényeket ültettek, más módszerrel gazdálkodtok, sok tényezős a felröpik érkezése a farmra.
    Nem tudom ezt olvastad-e, illetve olvasták-e azok, akiknek felröpi problémájuk van, ha még nem, érdemes átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
    Sok sikert a hátralévő időszakra, még van idő a felröpiket gyűjteni.
    És itt jelezhetitek igényeteket, hátha van pár Játékos, aki tud segíteni a gyűjtésben:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Hajrá Mindenkinek!

Sali~*.*, PZoli64, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  4. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Lehet, valami cifrázó vírust kaptunk:D
    Bosszantó, amikor az ember haladna tovább, de okoz magának valami kis gubancot:)
    Készen vagyunk, pihenünk, várjuk a meglepit!:inlove:

kutyaszálló, ildiko44, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  5. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Én is vasárnap végeztem, a növények hamar megvoltak, csak a röpikre kellett várni. Érdekes, hogy a Szédültön amaránttal röpiztem, ott volt 10 Panni, de amikor a fő farmra is amarántot ültettem, több röpi jött ezen, pedig lusta voltam a Pannikat átrakni.

6. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Sziasztok,
    ma reggel végeztem az eventtel én is, nekem a Toll poroló jött nehezebben, de mire a szükséges eventnövény mennyiségem meglett, addigra összegyűlt a szükséges felröpi is. Sőt maradt is :)
    135 Tollporoló és 776 Masszív karton maradt a Pajtában jelenleg.
    A Szédült szántón a kintlévő fák mellett Szögletes gabonát, Hagymát ültettem, de néha volt Köles, Paradicsom is a földben. Meg kiraktam Talányos fákat is :)
    Gratulálok azoknak akik már készen vannak, s nagy hajrá azoknak a mai naphoz, akik még termelik a növényt, gyűjtik a felröpit!

7. d.zsolt74

d.zsolt74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én is végeztem a magam kis tempójában8)
    Felhősor kirakva, most örülök:inlove:
    Grat mindenkinek aki végzett, és sok felröpit akik arra várnak;)

Sali~*.*, marcika0517, .barbi1. és 2 más kedveli ezt.
  8. Mazsola71

Mazsola71 Járnitanuló

Szia, köszi a segítséget. Elolvashatom százszor is, akkor sem lesznek meg a hiányzó felhők, végig néztem szinte mindegyik hiányzik és pluszba a dekorok azok sincsenek meg. Pannit inkább nem is említem, mert azt azoknak találta ki a játék készítő akik pénzt invesztálnak folyamatosan a játékba. Csere napot ne is említsük, ott is olyanokat kérnek ami nincs, mivel nem vásárolok mindent meg.
    Amúgy 170 darab Massziv karton hiányzik, ezt is buktam. Itt látszik nem pénzelem a játékot.

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az eventből még van bő 9 óra, ha a növényed megvan, akkor mindkét területen tudsz még olyan hosszú növényt ültetni, amivel a két területen még lehet ennyi felröppenőt szerezni meglátásom szerint. Nézd meg, hogy melyik növényed érési idejét tudod úgy csökkenteni, hogy amikor aratni tudsz, arra beérjen. Ha van még titokfád a dobozban, azokat is érdemes kirakni, azok is elég szépen adják a felröpit.
    S tudsz kérni még Játékostársaktól is, ebben a topikban:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-felröppenő-megoldás-lehet-a-hirdetőnk.12306/
    Szóval, ha tudsz még aratni a délután folyamán egyszer-kétszer, akkor szerintem ne add fel! Sok sikert!

10. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, gondoltam válaszolok, mivel zöldségeket írsz és hát na. Én egy forintot sem költöttem a játékra, de van 30 pannim, semmi lehetetlent nem adtam értük csere napon, csak figyelni kell, próbálkozni és élni a lehetőségekkel. Ha régóta játszol, akkor eddig már sok piccolod volt, azokból is jött olyan, amiket pannikért tudsz cserélni, ha meg nem játszol régóta, akkor türelem, akiknek sok mindenük van, azok 5-10 éve játszanak folyamatosan és mindig igyekeznek mindent megszerezni. Én vasárnap végeztem az eventtel úgy, hogy nem vettem semmit érte.

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem akarásnak nyögés a vége, ugye ezt Te is tudod. Fogalmam sincs hanyas szinten vagy, de ha régebben játszol ezt a felröpi
    mennyiséget össze tudtad volna szedni még munka mellett is.
    Időben aratással, kinemesített növényekkel és kis odafigyeléssel. A 2 teljes terület használatával.
    Azt, hogy pénzes játékosoknak találták ki, az azért nem állja meg a helyét.
    Az pedig hogy ki mennyit és mire költ az tök magánügy, bár megjegyzem, ha senki nem költene a játékra, Te sem
    panaszkodhatnál itt, mert nem lenne játék.
    Csere napon is sok mindent meg lehet szerezni, csak akarni kell és kicsit filózni, mi az amivel rendelkezel és mi az amit
    elő tudsz teremteni magadnak némi odafigyeléssel és oda tudod adni 1-1 Panniért.
    Hányszor olvasom 1-1 event alkalmával, hogy én ezt el se kezdem, nincs értelme, nem ad semmit ezért le se
    bontom a területet.......
    Akik régen játszunk, piszlicsáré dolgokért csináltuk az eventeket sorra, s sokan már eljutottak arra a szintre, hogy
    önellátó a farmjuk, tehát tudnak extrákat beáldozni, mert a sok-sok apró kis dologból már innen is onnan is
    jött valami hasznos és nem kell pénzt áldozni arra, hogy pár óra alatt végezzenek az eventtel.
    170 db felröpit estig még össze tudnál szedni, ha akarnál szerintem, sok sikert hozzá.

aida2330, -ágianyu33-, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  12. Mici-farmer

Mici-farmer Aktív író

Szia,
    egy korábbi event kapcsán én is ezt gondoltam, hogy nem tudom megcsinálni, mert még hiányzott közel 200 felröpim, amikor megvolt a szükséges eventnövényem, s nem is tudtam az utolsó nap már több ízben aratni. De nem adtam fel - 1x1-es talajba vetettem el hagymát, nekem az jött be az eventek során, s event vége előtt több mint 200 felröpim lett, így még maradt is :). Igaz, van pár Pannim, a tavalyi 3 akcióban vásároltam is, mert ezt olvastam, hogy hasznos segítség. (az 539 Ft-ot nem sajnáltam érte, én sem vagyok egy nagy pénzköltő)
    Amíg nem fórumoztam a játék mellett, én is "sopánkodtam" magamban, hogy lehetetlenek az eventek, aztán elkezdtem tanulni a régi Játékosoktól, meg olvastam a sok hasznos segédanyagot, főleg az Eventsegédletet, s így számomra hasznos dolgot tanultam. Innen is köszönet a sok segítségért Mindenkinek.
    Ezzel ez eventtel nem jutok a végéig, de elfoglaltságaim miatt nem is terveztem, de amikor tudtam termeltem az event növényt, aztán majd este kiderül mire lesz elég. Amit kapok, azt meg felhasználom majd a következő eventnél :)
    Szóval hajrá, van még 7 óra az eventből :)

aida2330, Puli-tanya, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Véget ért az Elő a játékokkal event, így a csevegő is bezárta kapuit.
    Köszönjük a segítséget, amit a feladatok megoldásában egymásnak nyújtottatok!

Reméljük mindenkinek sikerült a célkitűzéséinek megfelelő ajándékot begyüjteni.

Találkozunk a következő event csevegőjében.
    Eredményes gazdálkodást kívánunk mindenkinek!

A Farmerama Csapata

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.