GYIK Elajándékoznád a farmodat?

Kategória: 'Játékismertetők', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára

  Stop tábla.gif

  Játékunkban az Account (fiók) csere vagy ajándékozás szigorúan tilos és büntetést von maga után.

  A moderátorok mindenkor figyelmeztetés nélkül törlik az ilyen jellegű bejegyzéseket a fórumról, a bejegyzéshez tartozó felhasználó pedig büntetésben részesül.


  Ha nem kívánsz tovább játszani a farmon, vagy egyéb elfoglaltság miatt már nem tudsz törődni vele, töröltesd a regisztrációdat.

  Ehhez a support-ra kell egy levelet írnod.


  Felhasználó fiók (farm) törlésének lehetősége

  Az azonnali törléshez szükségünk van az alábbi adatokra:

  • Felhasználónév
  • Mely játékban lett létrehozva a felhasználói fiók/melyik szerver (Farmerama: 171)
  • User ID
  • a felhasználói fiókhoz tartozó e-mail cím

  A felhasználói fiókot akkor tudjuk törölni, hogy ha a törléssel kapcsolatos kérés ugyanarról az e-mail címről érkezik hozzánk, amely e-mail cím a felhasználói fiókhoz van regisztrálva (ezzel győződünk meg arról, hogy jogosult személy kéri az account törlését).

  A törölt felhasználói fiók későbbi visszaállítása nem lehetséges, azonban a játékosoknak bármikor lehetőségük van egy újabb felhasználói fiókot regisztrálni a játékba és a játékot előröl kezdeni.

  A levél beérkezte után felhasználói fiókod törlésre kerül, melynek elvégzéséről minden esetben válasz üzenet is értesít Téged a regisztrált e-mail fiókodban.


  Egy részlet az ÁÜSZ-ből:

  " 9.3.4 A Felhasználónak nincs joga a felhasználói fiókját eladni vagy bármilyen más módon átadni. Ez nem vonatkozik a Bigpoint GmbH által ebből a célból létrehozott ajánlatokon belüli eladásra vagy átadásra. "

  Ez tehát azt jelenti számodra, hogy a felhasználói fiókod a Bigpoint tulajdona és mindig az is marad.
  A regisztrációval egy használati jogot kapsz a felhasználói fiók felett és a tulajdonos (azaz a Bigpoint) hozzájárulása nélkül ez a használati jog nem ruházható át, márpedig a Bigpoint egyetlen ilyen átadáshoz sem járul hozzá.

  Nincsen lehetőséged elajándékozni/eladni azt abban az esetben, ha a játék már nem tölt el örömmel Téged, ezért abbahagynád. Ebben az esetben a szükséges feltételek mellett kérheted a felhasználói fiókod törlését.


  Tilos tehát eladni, elcserélni, ingyen vagy valamiért cserébe az account használati jogát másnak átengedni. A szabályszegést nem csak a megvalósult farmcsere valósítja meg: már önmagában a szándék is büntetendő! Tehát ha valaki felad egy hirdetést, miszerint elcserélné/eladná/elajándékozná a farmját, számíthat a szigorú büntetésre.

  • A felhasználó fiók törlésének következményei:
   • a felhasználói fiókba soha többé senki nem tud belépni, az eredeti állapot vissza nem állítható
  A törölt farmok továbbra is fogadják a leveleket - ameddig a postafiók kapacitása ezt engedi, éppen ezért ha úgy döntesz, hogy a felhasználói fiókodat törölteted, mindenképpen értesítsd szomszédaidat, farm-barátaidat az eseményről, és végezd el a törlésüket, és Ők is töröljenek Téged a szomszéd/barátlistáról.
  Erre azért van szükség, mert a törlés után az adott szomszéd vagy barát semmiféle értesítést nem kap arról, hogy már nem vagy aktív a játékban, így aggódhat, hogy "hová tűntél".

  Tájékoztasd Őket arról, hogy a jövőben nem leszel elérhető ebben a formában, leveleket tehát ne írjanak, ajándékokat se küldjenek, mert azokat olvasni/ és hasznosítani már senki sem tudja a törlés elvégzése után.

  Sem a levelezéshez, sem a törölt felhasználói fiókba érkezett tárgyakhoz senkinek nincsen hozzáférése!
  Törölt farmról senki nem tud semmilyen értéket (tárgyakat, terményeket, Farmaranyat stb.) átjuttatni egy másik felhasználói fiókba, még egy Adminisztrátor vagy supporter sem!

  Ha valaki azt tapasztalná, hogy a régen törölt farmja ismét zöld (aktív), akkor Ő nem a saját felhasználói fiókja aktivitását látja, hanem egy hasonló nevű Gazdatársa accountját, tehát egy másik játékos felhasználói fiókját sikerült akkor szomszédként megjelölnie a saját régi farmja helyett. (Ez tehát azt jelenti, hogy korábbi gazdanevével azonos nevű accountot sikerült bejelölnie ami még aktív. Adott esetben ez könnyen ki is deríthető - ha válaszol a levelére a bejelölt játékos.)


  A névazonosság hibája kiküszöbölésre került már, tehát új regisztráció esetén a felhasználót a rendszer figyelmezteti, hogy másik nevet kell választania, mert amit használni kíván, már foglalt.

  Ha a rendszer inaktivitás miatt deaktiválja a farmot (ami több hónap is lehet), akkor azt a felhasználó számára bizonyos hátrányok mellett, de újra tudjuk aktiválni.
  Gondolunk itt a következőkre: forgó virágok megjelenésére - korábban már megszerzett tárgyak hibás megjelenítése kapcsán - mert azok már elavulttá váltak későbbi fejlesztések miatt. A büntetés miatt bezárt felhasználói fiók szintén fogad leveleket a postafiók kapacitásának erejéig, ahogyan ajándékok is megérkeznek arra, ám a büntetés időtartama alatt azok nem érhetőek el senki számára!

  Ne feledd!
  A törölt felhasználói fiók későbbi visszaállítása nem lehetséges, azonban a játékosoknak bármikor lehetőségük van egy újabb felhasználói fiókot regisztrálni a játékba és a játékot előröl kezdeni.
  Ha ez történik, kérjük az e-mail cím tiltásáról szóló pont különös figyelembevételét!

  Együttműködéseteket köszönjük.


  Copyright © 2010-12 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Wgazda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.