Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Discussion in 'Technikai kérdések' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. hamuska

hamuska Fórumszaki

igen,de ott nem látom.

2. gyulagazda45

gyulagazda45 Járnitanuló

Én balga, tegnap óta keresem az Újévi szuvenírt!

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Írd be a keresőbe a nevét, úgy könnyebben előkerül.

macimami1958 likes this.
  4. hamuska

hamuska Fórumszaki

Sem kitéve,sem raktáron nem találom.Köszönöm,hogy foglalkozol velem. Csak azt látom,hogy megvettem.

5. Szirák

Szirák Utánpótlás-írogató

Szuper vagy! Nagyon köszönöm!

6. hamuska

hamuska Fórumszaki

hamuska 24991697 vagyok,koreai fenyőmet keresem,nincs a bahán,nincs a raktárban,csak megvettem. Köszönöm

7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Nagyon szépen köszönöm a fáradozásotokat.
    Végignéztem kb. 3x a felhőket, megnéztem a dekorhelyeket, én nem találtam meg... a végén a lábfejem is ökölbe szorult az idegtől.

Mégegyszer köszönöm szépen :)

macimami1958 likes this.
  8. Mimszi

Mimszi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszokat! :) Valahogy az volt az emlékem , hogy simán elértem a piros albumot és fejlesztgettem a piros matricákat, volt is százalékos bónuszom a jutalmazó tárgyakra, most meg messze vagyok tőle és nem értettem mi van... xD

Boldog Új Évet és köszönet a munkátokért! :)

9. szarkaszofi

szarkaszofi Járnitanuló

Szia a farmnevem csüsző id számom 5106089 köszi a segítséget

10. scania7

scania7 Junior szaki

Jó estét!Dér Jankó szuvenír,Szobalány szuvenír.Szervíz szuvenír,Újévi szuvenír...Légyszí nézzétek meg,hogy egyáltalán megszereztem őket,ha igen hol találom?Köszönöm előre is Üdv
    Benedek144 ID 55839812

11. kekatica

kekatica Fórum-zöldfülű

Segítségeteket kérném! Az ünnepi ajándék felhősor 8-at nem tudom aktiválni, mert nincs meg az Otthon az ünnepekre dekor. Őszinte leszek, nem emlékszem, kitettem-e valahová, vagy nem is volt! Előre is köszönöm a segítséget! kekatica ID:16287349

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Zuhatagok szigetén áll a Koreai fenyő fád, a terület közepén fogod megtalálni.

Nem szükséges több bejegyzést írni, amint van Moderátor szolgálatban, segítünk. A több bejegyzéssel csak plusz munkát okozol nekünk, válaszod nem lesz előbb.
    Alapban is 24 óra a válaszadási időnk, most meg Ableotory TL Közleménye alapján hosszabb válaszadási idő is előfordulhat. Köszönjük, ha a jövőben picit türelmesebb vagy.

Sok sikert a kereséshez!

Last edited: Jan 5, 2026 at 6:58 PM
  13. Dolphin

Szia,
    ha a felhőd megvan, akkor a dekorod is megvan, hisz mindkettő a Karácsonyi csomag része volt, melyről >>ITT<< olvashatsz.
    Az Otthon az ünnepre (+) dekort kaptuk meg a csomagban, amiből akkor lesz felhőre pakolható dekor, ha területre kihelyezve learatod a pluszos tulajdonságait és utána törlöd. Ezek az információk elérhetőek az ismertetőben, amit azért készítünk,hogy elolvassátok és tájékozódjatok a tulajdonságról, tennivalóról.
    Ellenőrzésem alapján az Otthon az ünnepre (+) dekor bent van a Dobozodban a Váza alatt.
    További jó játékot!

14. Dolphin

Szia,
    az ellenőrzést én végeztem tegnap, most nem léptem be frissen Hozzád, de arra emlékszem, hogy még pár narancs matrica beragasztása szükséges volt ahhoz, hogy a Piros albumod is megnyíljon. Ha esetleg problémába ütközöl még, gyere vissza.
    Sok sikert a ragasztáshoz.

15. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok javítását, így már megtaláltam a farmodat.
    Ellenőrzésem alapján a Tojásfestő szuvenírt már felraktad a felhőre.
    Ha jól gondolom, akkor Te inkább a Szorgos méh szuvenírt keresed, az hiányzik még a felhődről.
    Ezt a szuvenírt sajnos nem szerezted meg, abban a szezonban csak a 36-os szintig jutottál el.
    További jó játékot!

16. Dolphin

Szia,
    az Újévi szuvenírrel sem Te, sem más Játékos nem rendelkezik még, mert 1 nap alatt nem lehet eljutni a szezonokban a 39-es szintre.
    Az Újévi Főszezon tegnap indult, részletek <<ITT>>.
    A többi keresett dekorról az alábbi információkat tudom hozni Neked:
    Dér Jankó szuvenír: Állatüdülő területen található, felső részen középről jobb oldalra haladva fogod megtalálni.
    Szobalány szuvenír: szintén az Állatüdülő területen található, a jobb sarokban
    Szervíz szuvenír: szintén az Állatüdülő területen található, a terület közepén, a még fel nem oldott területek mellett közvetlenül.

És egy javaslat a végére: amennyiben a Szezonos szuveníreket területen tartod a bónuszok után is, érdemes egy területre pakolni őket, valamelyik sarokba (én a Világítótoronynál tárolom őket) mint ahogy Rackó dekorjaival is tesszük, hogy könnyebb legyen a felhőre pakolásuk.
    De természetesen segítünk megkeresni a jövőben is azokat a tárgyakat, amiket nem találsz.
    További jó játékot!

17. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok! Lehet, hogy véletlenül nem láttátok a kérdésemet, csak én kimaradtam a válaszokból. Tudom, hogy sok a dolog. Köszönöm ha megnéznétek a kérésem.

18. Dolphin

Szia,
    elnézést kérünk, hogy tegnap kimaradtál, a sok válasz között elbújt a kérdésed.
    A keresett dekor az Állatüdülő területen áll, a bal felső sarokban ha tüzetesen körül nézel, meg fogod találni.
    Sok sikert!

19. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Nagyon köszönöm!