Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Mint írtam, sajnos, nem tudjuk ellenőrizni, hová adtál be Ünnepi sütit.
    Nem tudom, mert nem figyeltem, de szerintem az időzítők felszabadításánál a szükséges 10-20 sütit nem lehet részteljesíteni.
    Arra tudok gondolni, hogy esetleg az időzítők rövidítésére használtad el a sütiket.
    De ott meg nem jön ki a matek, ha páratlan számú sütid volt, és mind elfogyott, mert 10% csökkentéshez 2 db kell, és maradéknak kéne lennie.
    Végezz el egy süti és gyorsítótártörlést, vagy CCleaner-t, és jelezz vissza, kérlek, megtaláltad-e.

macimami1958 kedveli ezt.
  2. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen. No De én már megettem a kenyerem javát,nem születtem a számítógép világába és így nem is igazán értek hozzá.A lányom férje szokta rendbe rakni.CSAK játszani szeretnék.
    Bocsánatot kérek,nem olvastam az ünnepi sütivel az időt lehet csökkenteni:ide adogattam be :(

Utoljára szerkesztett: 21.12.25, 11:06
  3. Othep

Nagyon örülök, hogy rendeződött. :)
    Valóban, egy időzítő csökkentése 2-10 körüli sütit elvisz, attól függ, mennyi %-ot csökkentesz. Ha több időzítőt csökkentesz, akkor többet.
    Mostmár tudsz erre is figyelni.
    Nyugodtan ólnullázz, ha szeretnél, én is megtettem.
    Nem fog eltűnni több száz, esetleg több ezer Ünnepi süti sem, csak az időzítő fogyasztja, illetve, ha még nem váltottad ki az összes órát, akkor azokhoz kell majd beadni a Hegy alján 10-10 darabokat, a Hegy tetején 20-20 darabokat.

macimami1958 és soresne kedveli ezt.
  4. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Jó napot!
    Eddig ilyen nem fordult még elő, csak nagyon rége3n, mikor klienssel játszottam, akkor kaptam vírusokat, ezért is fejeztem be annak használatát. Most a forumra belépve a vírusírtóm jelezte, hogy megakadályozta a kapcsolódást ehez:2023farm.top, mondván ez egy veszélyes oldal, fenyegetés kategória:URL:phishing. Mivel nem vagyok számítógépes guru, érdeklődnék, mennyre probléma ez, és mi ez az oldal? Ha váltok a fórumon azonnal felugrik a figyelmeztetés, közben müködik rendben minden. Köszi a választ. Bogi

5. Othep

Szia.

A fórummal, a játékkal nincs semmi gond. A fórumon van egy 2023farm.top aláírás.
    Az avast ezt minősíti veszélyes webhelynek. - másnál is jelentkezett már ez a visszajelzés. Sőt, pl. az Avast több biztonságos webhelyet is sorolt már veszélyes kategóriába.

Biztos lehetsz benne, hogy a Farmerama nem vírusos.
    A kliens sem, hiszen az egy lebutított böngésző, amelyen csak Farmerama-zni lehet.
    Viszont vannak vírusírtók, amelyek nem szeretik túlságosan a farmot. Pl. az Avast.

Ha esetleg a játékkal kapcsolatban riasztana:
    A vírusírtót kellene végignézned, hogy pontosan milyen beállításokat használ, és felvenni megbízható oldalnak amennyiben garantáltan a játék oldalát nyitottad meg.
    A játék a www.farmerama.com címről érhető el kizárólag, 2024. december 7. óta.
    Ne hagyd, hogy a karanténba tegye (értsd: ne kattints a karantén gombra). Vagy a További beállítások, vagy alul, a Részletek részben megadhatod, hogy ezt kezelje kivételként, hagyja békén.
    Utána nem fog riasztani.
    .

macimami1958 és Sylja kedveli ezt.
  6. bandimacska

bandimacska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az előbb kinyitottam 6db, "2016-os ládát", de nem találom a nyereményeket.
    Hol találhatom?
    Köszönöm a segítséget!

ID:57238864
    Gazda: bandimacska

7. Othep

A 2016-os ládákból fatermések, termények, állatok bonthatók.
    A linken megnézheted, mit tartalmaz: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-792885

A Pajtába kerülnek a nyeremények, a megfelelő kategóriákhoz. Azaz, megnő a számláló annyival, amennyit nyertél egy dologból.

8. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján:
    Nem szerezted meg, mivel a Karácsonyi vásár 1-et el sem kezdted, sajnos.
    Próbáld meg beszerezni az elkövetkezendő cserenapok valamelyikén.

9. kaposvarine

kaposvarine Junior szaki

Én köszönöm a választ,és elnézést, hogy a munkátokat szaporítottam ! De meg kell jegyeznem, hogy ha az event játékokat megfontoltan, megtervezve készítenék fele ennyi hibával, talán nem volna ennyi reklamáció, és segítség kérése a játékosoknak. Sajnos nem szórakozásból és unalomból írogatnak , segítségeteket kérve, hanem szeretnének / főleg ünnepek közeledtével / szórakoztató, nyugodt emberileg elfogadható játékot !

soresne és macimami1958 kedveli ezt.
  10. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján mindkét dekort a Kísértetjárta kúriában találod meg.
    Jól elbújtattad őket, mert a jobb szélén találod mindkettőt. :)

11. Othep

Nincsen semmi gond. :)
    Az a fontos, hogy legalább mi segítsük egymást és figyeljünk egymásra, ha a Központnak nem is sikerül. :)

-gyöngy-581, vihence és macimami1958 kedveli ezt.
  12. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  13. kaposvarine

kaposvarine Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget. !

Othep kedveli ezt.
  14. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.