Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ÉVA54949

ÉVA54949 Fórum-zöldfülű

Hálás köszönetem!!!

Luminary kedveli ezt.
  2. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Köszönöm szépen!

3. Manocska74

Manocska74 Járnitanuló

Szia!

Nekem volt gereblyegyáram és sünüm,viszont egyiket sem találom :(
    Kérlek nézzétek meg hova tünt.

Gazda: Nemes74 ID: 57430376

Köszönettel:Nemes74 gazda

4. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Látom, a sünodúdat már megtaláltad, viszont a gereblyegyárral kapcsolatosan rossz hírem van.

2024-10-08 18:58:01-kor a csere napon elcserélted. Egy Cápafog-gyár 2. szint: narancsot kaptál érte.

Jelenleg már nem rendelkezel gereblyegyárral, próbáld meg beszerezni valamelyik elkövetkezendő csere napon.

További jó játékot.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Manocska74

Manocska74 Járnitanuló

Köszönöm szépen,ezt jól eltöltam :(
    Viszont nekem nem lett aktív a krokodiltenyésztésem.
    A leírásban azt olvastam hogy nem kell kiváltaom,ez akkor most nem helytálló?
    Köszönöm Gazda: Nemes74 ID: 57430376

6. -Sudden-

A tenyésztést ki kell váltanod, a krokodiltó szobrot nem kellett, azt kaptad meg automatikusan.
    A többit már nem kapod meg.

Kiegészítés: A krokodiltó szobrot is csak akkor kaptad meg automatikusan, ha már rendelkeztél krokodiltóval 2025. július 31. (csütörtök) 14:00 óra előtt.

Erről itt írtam ismertetőt: KATT

7. Manocska74

Manocska74 Járnitanuló

Nekem volt krokodil ólam,mégsem kaptam meg :(

8. -Sudden-

A krokodiltenyésztést nem kaptad meg automatikusan, azt ki kellett váltanod ami meg is tettél 2025-08-14 18:17:41-kor.
    A krokodiltó szobrot kaptad meg automatikusan, ingyen, anélkül, hogy aranybanánt kellett volna költened rá, valószínűleg volt már ólad a raktáradban, azért oldódott fel ingyenesen.

Ezt kaptad ingyenesen:
    upload_2025-8-14_22-11-56.png
    Ezt pedig ma váltottad ki:
    upload_2025-8-14_22-12-9.png

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.