Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ibitubafarm

Ibitubafarm Utánpótlás-írogató

Kérlek segítsetek megkeresni a "vakondos kakaó" és a "boszicsók" kitehetőimet.A feladatok amiért járnak, kész vannak, de nem találom őket. Valószínűleg kipakoltam őket valahova. Köszi ha segítetek !
    Ibitubafarm ID:22282856

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem!

Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Kollégám megkereste neked az "eltűnt" dekorjaidat.

A Hajótöröttek partján, a Múzeumban keresd őket, mindkettő ott van bent. /Jól eldugtad saját magad elől is!:)/
    További sikeres játékot kívánunk!

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Ildea

Ildea Járnitanuló

Szép napot!
    Sajnos nem találom az otthon az ünnepekre és a vakondos kakaót.Kérlek segitsetek valahova eldugtam.
    Farm név Ildea ID: 4598583
    Köszönöm a segítséget, előre is.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján Az Otthon az ünnepekre (+) dekort a Láda / Váza / Dekorációs fül alatt találod meg. A felhőre akkor tudod majd kirakni, ha már learattad a pluszos tulajdonságokat.
    A Vakondos kakaó dekorból 2 db is van már, mindkettő a Világítótoronynál található, a bal felső sarokban vannak egymás mellett.

Dolphin, Ildea, macimami1958 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. CoralineJones74

CoralineJones74 Rutinos

Sziasztok! Keresném felhőmről az OTTHON AZ ÜNNEPEKRE dekort. A többi meg van, sajnos fogalmam sincs, hogy ez miért nincs, vagy hogy hol lehet.... Előre is köszönöm a segítséget!
    Bagolyvár74
    ID: 13180870

7. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    (+)-os dekor. Kiraktad már? Ha nem, akkor a Láda / Váza / Dekorációs fül alatt találod meg. A felhőre akkor tudod majd kirakni, ha már learattad a pluszos tulajdonságokat.

8. CoralineJones74

CoralineJones74 Rutinos

Köszi, MEGVAAAAN
    Nem ott kerestem, ahol volt!!:inlove:

Sylja és Othep kedveli ezt.
  9. Ildea

Ildea Járnitanuló

Köszönöm szépen

Othep kedveli ezt.
  10. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Segitséget szeretnék kérni.
    Gazda: lazarre20 ID:10189591
    Sehol nem találom az Otthon az ünnepekre kitehetőt.
    Lehet hogy nincs is? Vagy úgy eldugtam, hogy magam se találom....
    Köszi a segitséget.

11. stefano0606

stefano0606 Törekvő

Sziasztok :) Ha van rá kapacitás, meg tudnánk nézni hogy ami az Északi sága felhősor 2 re kell egy kty az hol lehet én sehol nem találom az eventet végig megcsináltam ez 100 % most hogy raktam volna ki a kütyüt feldobta vegyem meg 240 FA , ez ütötte meg a szemem .. Köszönöm . a kütyü amit keresek , Hatalmas pajzszúzó farmnevem. stefano0606 ID: 12097667 Köszönöm .

12. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint 2 db ilyen dekorral rendelkezel: az egyiket a Szédült szántóra raktad ki, a jobb alsó sarokban nézelődj.
    A másikat a Kerge kertbe pakoltad, szintén a jobb alsó sarokban fogod megtalálni.

13. bfmariann

bfmariann Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Gazda: bfmariann
    ID: 16957394
    Az Eszményi tél kirakós mini játékát már háromszor indítottam el (tegnap egyszer és ma kétszer), a puzzle játékot egyszer (mai napon). Egyik alkalommal sem töltött be a játék és semmit sem kaptam meg (koreai fenyők ládája és téli kardinálispinty ládája). Mindegyik esetben a "lépés" kocka rögtön kipipált állapotba került.
    Mit csinálhattam rosszul?

14. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz szolgálatban ellenőrzésre jogosult Kolléga, megnézi.
    Most hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. bfmariann

bfmariann Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Türelemmel várok.

Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Köszönjük a türelmedet. :)
    Továbbítottuk a Központnak a problémát. Valószínűleg már csak holnap lesz válasz.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. tybie

tybie Utánpótlás-írogató

Kedves Support és Adminok!
    Azért írok, mert nem találok egy dekort a farmomon és segítségre van szükségem.
    Farmnév: tybie ID: 8900143
    A csontzörgetővölgy event, ben annak idején szereztem egy Bombasztikus nevű dekort 2x2-es méretűt, ami kint van a kísértetjárta kúrja területen. Szereztem tegnap egy xxl-es rafia pálmáért még egyet a csere eventen, amit akkor rendben meg is kaptam ( hivatalosan kettő darabomnak kell lennie). Feltettem csere felületre Ki korán kel gyémántot lel dekort szerettem volna érte kapni. Jött a hiba miatti leállás. De nem kaptam vissza sem ezt, sem a cserébe kért dekort. Volt egy másik dekorom is a csere felületen, azt rendben visszakaptam.
    Kérlek segítsetek visszakapnom a Bombasztikus elveszett második példányát!
    Üdvözlettel: Tybie gazda

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Ez itt nem a support, hanem a játék hivatalos, nyilvános fóruma.
    A support-ot így éred el, a játékon belül: [​IMG]

De egyelőre még ne írj nekik.
    Elviszem ellenőrzésre itt a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Ez a hétvége és az Ünnepek miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

Kiegészítés 10:46-kor:
    A problémát a Központba továbbítottuk.
    Válaszuk megérkezéséig szíves türelmedet kérem. :)

19. Othep

Szia.

Elnézésedet kérem, elbújt tegnap a posztod és elkerülte a figyelmemet.
    Kollégám ellenőrzése alapján a Kerge kertbe raktad ki a dekort, és a bal felső sarokban találod.
    Ma, 2025-12-28-án 14:58:12-kor tudod aratni legközelebb.

Türelmedet köszönöm. :)

Dolphin kedveli ezt.
  20. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnék segitséget kérni, az utolsó kettő minijáték amelyik a fát adja nem tötött be nálam ,semmit se csináltam egyszerűen nem jött be. Elvesztettem 2 minijatekot ezzel. Ne is próbálkozzak többett inkább? Előtte működött ,telefinon játszok.05Zsuzsa id31651388