Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése alapján 2 Vízidisznó ólat, 2024-07-31 11:45:34 és 2024-07-31 11:46:02 nyitottál.
    Mindkettő a Baha Ültetvényen került kihelyezésre, középtájon nézzél körül tüzetesen és meg fogod őket találni, egymás közelében állnak.
    Sikeres keresést!

Dolphin kedveli ezt.
  2. palvesz

palvesz Utánpótlás-írogató

Üdvözletem, palvesz gazda vagyok ID 42869464. a mai üzlet és ajándékban, felajánlottam neonólakat, fákat kértem cserébe.
    Az ólakat levették, a fákat nem találom sehol sem. Feljegyeztem a vásárlókat, mit lehet tenni? Köszönöm a választ.

3. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Szia. Ha azóta sem találod a fákat, akkor frissíts vagy lépj ki és vissza. A hajón senki nem tud csalni de némi időbe telik mire a pajtában látod amit cseréltél.

4. palvesz

palvesz Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm, megtaláltam most már....

5. piroskörte

piroskörte Fórum-zöldfülű

Sziasztok! a farmnevem Piroskörte ID:56671672 A napi ajándékok felületről begyüjtöttem a feladatjegyet de a csütörtök a farmon feladatnál 0 szerepel

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mivel Te nem aug. 1-jén, hanem csak 2-án kezdted el gyűjteni az Ajándékokat a játék naplója alapján, így Te ma a 6-os csomagot vetted át, abban nincs Feladatjegy. Minden második ajándékcsomagban szerepel csak Feladatjegy.
    Itt tudod ellenőrizni a napi ajándékcsomagok tartalmát:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    A 7. csomagban lesz megint feladatjegy, azt holnap tudod legkorábban átvenni.
    upload_2024-8-7_11-6-34.png
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  7. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Szia ! Bajba kerültem. Egy dekor kétszer került megvételre valami véletlen folytán, nem tudom már megvenni a harmadikat. Ha lehetséges csináljuk vissza és Szabad vagyok szabad egyet visszaadnék és Harapós tátikát kérnék. Segits ha tudsz kérlek már a felhőm megvan. A dekorok nem helyettesitik egymást. Köszönöm: gyökértelen ID 57271846

8. Dolphin

Szia,
    kérlek, vedd fel a Supporttal a kapcsolatot, ebben a kérdésben mi itt a Fórumon sajnos nem tudunk segíteni Neked.
    Viszont figyelj arra, hogy mielőbb írj nekik, mert ha az event véget ér, utána már nem biztos, hogy tudnak Neked segíteni!
    Megértésedet köszönöm!

jófarmerlány és Enike** kedveli ezt.
  9. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, megírtam oda is, hátha segítenek. Köszönöm !

Enike** kedveli ezt.
  10. mami1115

mami1115 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni. Két farmom van: mami1115 ID: 27684664 és a másik helvécia46 ID: 30306413 Mindkét farmomom azonos a gondom. Augusztus elején volt a Bahama főfarmon event és hogy minél hamarabb letermeljem az eventnövényt, lementettem ezt az oldalt, még a farmnevemmel és a lementés időpontjával is jelöltem. Most szerettem volna visszaállítani és eltűnt az augusztusi mentés, csak áprilisi mentést találok. Ennél viszont csak a fákat telepíti vissza, sem a vadaskertet, sem a manufaktúrát, sem a füvészkertet nem adja vissza. Ezekből több is volt ezen a felületen, csordultig tele ólakkal, fákkal, manufaktúrákkal. Nem tudom mit tegyek, mert ezekből nekem még csak üres sincs, akkor vegyem úgy, hogy elvesztek? Sajnos azt, hogy milyen ólak, fák, manufakturák voltak, sajnos nem tudom. Kérem, segítsenek visszaszerezni mind a két farmomon. Köszönöm a segítséget.

11. buli.

buli. Járnitanuló

Szia!
    2 db kitehetőt szerettem volna feltenni a felhőre, de nem találom sehol. Meg tudnád nézni hol vannak? Az egyik a fényes ünnep, a másik a hoppácska. Gazda: buli. ID: 41429178 Nagyon köszönöm, ha tudsz segíteni.

12. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint jelenleg a különböző tárolóid (manufakturák, füvészkertek, vadaskertek) a Zuhatagok szigetén és az Esőerdőben vannak kihelyezve.
    Tehát azért nem tudta a farmvisszarendező a bahama főfarmra kitenni őket, mivel már máshol voltak kitéve előtte, nem voltak a raktáradban.
    Ezt csak akkor tudod visszacsinálni, ha beérés után kitörlöd azokat a tárolókat, amik a bahamás főfarmodon voltak, és ismét használod a farmvisszarendezőt.

Elveszni nem tud semmi a farmodról, ami nem cserélhető / ajándékozható / eladható.

Dolphin kedveli ezt.
  13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem ellenőrzésre, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm!

14. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Szervusztok!
    Páncél Pannikat keresem, és nem találom. Nincsenek kirakva, nincsenek a pajtába. Hova tűnhettek?
    Kérlek segítsetek!
    Előre is köszönöm!
    vénsárkány48 ID: 25432220​

15. Enike**

Szia!

Rendkívül hálás lennék, ha nem törölnéd a posztodat, mire végre megírom a válaszomat...

upload_2024-8-9_0-9-36.png

Pontosan mennyi pannit keresel, és mikor szerezted őket, hogyan? Emlékeid szerint mikor használtad őket utoljára?
    Ezekkel az információkkal lényegesen megkönnyítenéd az adathalmazban való keresgélést számunkra.

Köszönöm együttműködésedet, és megértésedet.

Sylja, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  16. Enike**

Szia!

Sajnos nem szolgálhatok jó hírrel számodra!

Ellenőrzésem szerint a Fényes ünnep dekort nem szerezted meg 2022.decemberében.

-a felhősort 2022-12-23 00:07:58-kor váltottad ki 50 Csillagos érméért;
    -az Ünnepi hinta dekort 2022-12-23 00:08:02-kor váltottad ki szintén 50 Csillagos érméért;
    -az Ünnepi csúszda dekort 2022-12-26 22:15:41-kor váltottad ki, szintén 50 Csillagos érméért.
    A Fényes ünnep dekor azonban nem az eventboltban volt kiváltható, hanem a Télapó sziklához vezető 1.útvonalon lehetett megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hogyan-vidítsunk-fel-egy-mufurcot.23123/#post-1296116
    Ez sajnos elmaradt részedről.

A Hoppácska dekort sem szerezted meg 2019-ben, így nem véletlenül nem találod az általad keresett dekorokat a farmodon.

Próbáld meg esetleg cserenapon beszerezni őket.

-ágianyu33-, Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  17. buli.

buli. Járnitanuló

Köszönöm szépen. Ez valóban nem jó hír, valószínűleg elfelejtettem kiváltani. :(

Enike** kedveli ezt.
  18. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Kedves Enike**! Bocsánatot kérek! A két farm között ugráltam, és először nem vettem észre, hogy a fórum nem annál a farmnál volt nyitva, ahova a kérdést írni akartam. Belekeveredtem, mint pók a hálójába. Itt kezdődött az ostobaságom.
    Tulajdonképpen a csi-n kellett volna a Haragos tátika, de a cserénél a listában nem találtam, ezért megnyitottam a vénsárkányt, hátha szerencsém lesz, és az ajánlatok között találok. Találtam is, egy Páncél Pannit kért cserébe. A csi-n volt pannim, de a csere listában nem találtam ajánlatot. (Ezek szerint nem minden farmon egyformák az ajánlatok.) Tudtam, hogy a vén...farmon is van pannim 5, vagy 6 db,
    (pontosan emlékezem mennyi, de kevesebb, mint a nagy farmon), gondoltam ott cserélek, és átküldöm a csi-re. Sajnos nem találtam meg a pannikat a vénsárkányon, pedig mindenhol kerestem. Igy nem lett a cseréből semmi. Az egyik farmon volt ajánlat, a másikon volt panni. Mire idáig jutottam, kifutottam az időből. A pannik hiánya piszkálta a fantáziámat, ekkor írtam meg az éppen nyitva levő csi fórumán a kérést. A pannikat nagyon-nagyon ritkán, csak szorul helyzetben használtam, utoljára kb 2-3 hónapja. Akkor sem írtam volna, ha legalább 1-et találok. De nem volt szerencsém. Amennyi volt, az nem sok. Apránként szedegettem össze azt a keveset, ami volt. Amikor megjelent a panni a játékban, akkor nagyon lelkesen megszereztem, amit lehetett eventben. Ennyi az ostobaságom története.
    Ezt meg kellett most magyaráznom, mert ekkora butaságot még nem csináltam.
    Kérlek felejtsd el, mert nem életbevágóan fontos, hogy ennyi anyagot végig bogarássz a butaságom miatt.
    Még egyszer bocsánatot kérek.

Utoljára szerkesztett: 10.8.24
    Enike** kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    köszönjük az információ pontosítását.
    Egy tanács: a kapkodás nem segít sem itt, sem a való világban. Értem, hogy fontos lett volna a csere számodra, de lesz még máskor is csere nap, remélhetőleg akkor lesz lehetőséged beszerezni a keresett dekort.
    Benéztem Hozzád, s az alábbiakat látom:
    A Vénsárkány48 farmodon nem tudtál Páncél Pannit használni 2-3 hónapja, mert már akkor sem volt birtokodban egy sem. Volt ezen a farmon 2 db Páncél Pannid, mindkettőt elajándékoztad a csi48 farmodnak 2020-12-31 13:34-kor. A csi48 farmodon 7 db Páncél Pannival rendelkezel jelenleg, mindegyik a dobozban van. A következő csere napon vissza tudsz küldeni belőle a másik farmodnak.
    Megértésedet köszönöm!

zsani_apja, Enike** és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Helló! Nem tudom jó helyen járok-e? Megvásároltam a Medence cápa sztori eventben a 20 drb úszóvirágot és nem kaptam meg. Már frissítettem is és akkor sem. Köszi a segítséget ID: 12944133 egri_eszter_[eszti]