Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát. Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége és Ünnep miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

Nincs tapasztalatom mobilos, böngészős játékkal, de rákérdeztem arra is.
    Mobilos appal nem javaslom a játékot, lehet, hogy rajta sincs a mostani event. Mobilos böngészőben pedig a Firefox-ot javasolják a játékosok.

05Zsuzsa kedveli ezt.
  2. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Igen már csak a Fiefox-on tudok játszani,kb 1 hónapja google belépés nem működik. Eddig tudtam működött telefonon kisebb fenn akadással. Várom a választ. Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  3. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok !

Bocsi, a nagy kérésem miatt előre is !

nem találom az otthon az ünnepekre dekort. kitettem az biztos...:)
    Gazda: Boccio71 ID: 21211759

4. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést. Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége és Ünnep miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

5. tybie

tybie Utánpótlás-írogató

Kedves Othep!
    Köszönöm a segítséget! Türelemmel várok.
    Köszönettel: Tybie gazda

Othep kedveli ezt.
  6. Mohály

Mohály Haladó

Gazda: Mohály ID: 9058333; Immár másodjára is 3 cseresznyét használ el a játék ... 25-ről 22-re lép egy 'kettős játék' lejátszásakor.
    Miért? Miért? Miért?
    Én ezt egyszerűen nem értem!

7. Othep

Szia.

Hogy fény derüljön ennek a különc viselkedésnek az okára, elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.

zsani_apja kedveli ezt.
  8. -cicamica88-

-cicamica88- Utánpótlás-írogató

Sajnos nekem sem találja a rendszer, pedig ott van a kamrában.:)

Köszönöm, ha megnézitek :)
    -cicamica88- ID: 23482574

9. Othep

Szia.

És kitetted már a dekort területre és elfogyott róla az összes plusz ajándék?
    Ha ez megtörténik, akkor törölni kell, és ezután már a rendszer is látni fogja a Láda / Váza ikon alatt, és felhőre tudod tenni.
    Ha nem tartasz igényt az ajándékokra, azonnal is törölheted a területről, de akkor azok elvesznek.
    Vagy mit értesz azon, hogy a ''kamrában van''?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Megérkezett a Központ válasza.
    Megvizsgálták: a problémát az okozta Nálad, hogy frissítésre (F5 vagy a böngészős módon) kattintottál a minijátékok alatt.
    Ne csinálj ilyet, most orvosolták.
    Sikeres és jó játékot. :)

11. Othep

Szia.

Megjött a Központ válasza:
    Nincs Nálad semmi hiány.
    Az eventből kapott dekor az event felhőjén csücsül.
    Ami a Kúriában van, azt ma hajnalban raktad ki, miután visszakaptad a nyitott ajánlatból.
    További jó játékot. :)

Dolphin kedveli ezt.
  12. bfmariann

bfmariann Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  13. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése alapján a Hajótöröttek partján találod, bal oldalon középről indulj lefelé.
    Már learattad a pluszos tulajdonságát, törölheted, utána mehet a felhőre.

Dolphin és Boccio71 kedveli ezt.
  14. -cicamica88-

-cicamica88- Utánpótlás-írogató

Köszi a választ!

Othep kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés:
    Tegnap 2025-12-28-án, 6 db Cukormázas almát arattál: 3 db-ot 06:42-kor és újabb 3 db-ot 17:49-kor.

Tegnap ezekben az időpontokban játszottad az Északi sark tábla 1-es szakaszt: 14:58:27-kor, 17:50:24-kor, 19:50:58-kor, 20:00:29-kor, 20:21:45-kor,

Északi sark tábla 2-es szakaszt ezekben az időpontokban játszottál: 15:01:43-kor, 17:52:00-kor, 19:52:23-kor, 20:02:13-kor, 20:23:01-kor
    Ez 10 db Cukormázas alma felhasználást jelentette.

Havas fenyő tábla 1-es szakaszt indítottál:
    13:54:33-kor, 14:19:33-kor, 14:32:46-kor, 14:36:25-kor, 20:13:27-kor, 21:25:41-kor, 21:41:48-kor.

Havas fenyő tábla 2-es szakaszt indítottál:
    13:57:38-kor, 14:21:37-kor, 14:33:55-kor, 14:37:52-kor, 20:19:34-kor, 21:28:39-kor, 21:43:19-kor.
    Ez összesen 14 db Cukormázas almát igényelt.

Karácsonyi vásár tábla 1. szakaszt játszottál:
    14:40:14-kor, 16:01:58-kor, 19:46:24-kor, 20:50:37-kor, 21:49:36-kor

Karácsonyi vásár tábla 2. szakaszt játszottál:
    14:41:15-kor, 16:03:23-kor, 19:47:48-kor, 21:21:48-kor, 21:58:45-kor
    Ez összesen 10 db Cukormázas almát igényelt.

Ma 06:42 óra után 34 db szakaszt indítottál el, ehhez 34 db Cukormázas almára volt szükséged.

Sajnos azt nem látjuk a Játék naplóban, hogy reggel mennyi készleted volt még előző napokról.
    Az ellenőrzés pillanatában 4 db van a pajtádban.

Mivel jelen pillanatban tudjuk, hogy tegnap 2025-12-28-án, 22:47-kor 4 db Cukormázas almád volt, ha ma esetleg ismét problémát tapasztalnál, akkor lesz kiinduló állapotunk, s könnyebb lesz az ellenőrzés is.

Az adatok alapján úgy gondoljuk, hogy nincs gond a farmodon.

Dolphin kedveli ezt.
  16. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

nagyon szépen köszönöm !!!!
    további kellemes pihenést !:inlove:

Othep, Dolphin és Kuzdern kedveli ezt.
  17. tybie

tybie Utánpótlás-írogató

Kedves Othep!
    Köszönöm szépen, hogy foglalkozol ügyemmel!
    Két fajta Bombasztikus nevű dekor van a játékban. Bombasztikus! 1x1-es vízköpő szerepel rajta(Utazás az elátkozott hegyre eventből szerezhető), és a Bombasztikus felkiáltó jel nélkül 2x2-es és Baba mau van rajta (a Csontzörgetővölgy eventen lehetett 1-et szerezni).
    Amiről írtál nekem az a Bombasztikus! 1x1-es dekor, amiből valóban 2 van és az egyik a felhőn csücsül,a másik a Kúriában van.
    Én viszont a Bombasztikus 2x2-es dekor miatt írtam, amiből egy sem ül a felhőmön. 1 van a Kúriában. És a másik elveszett a Csere kereskedelem event leállása miatt. Kettőnek kell lennie belőle. Átbújtam az egész farmomat, de csak egyet találtam. Ha van biztonsági mentésetek, vissza lehet nézni és az igazolna, hogy nem állítok valótlant. Kérlek segítsetek, hogy visszakerüljön hozzám!
    Tisztelettel: Tybie gazda

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az ellenőrzést én végeztem, és a csere ajánlatba a Játék naplója alapján a Bombasztikus! dekort tetted fel cserére, ezért végeztük el erre a dekorra az ellenőrzést. A Központ is ennek a dekornak hozta a jóváírási adatait az adatnaplóból.
    Megértésedet köszönöm! További jó játékot!

-ágianyu33-, Othep és macimami1958 kedveli ezt.
  19. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Üdvözletem! Nincs meg az Otthon az ünnepekre kitehetőm. Fogalmam nincs megkaptam-e vagy valahova elraktam. Tudtommal minden játékot végigvittem,de csak később fedeztem fel a hiányát ezért nem tudok róla semmit. Megköszönöm a segitséget.

20. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    (+)-os dekor. Kiraktad már? Ha nem, akkor a Láda / Váza / Dekorációs fül alatt találod meg. A felhőre akkor tudod majd kirakni, ha már learattad a pluszos tulajdonságokat.​

egri_eszter_[eszti] kedveli ezt.