Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    azt nem pontosan értem, miért szedted le az összes területet, amikor megírtam, hogy a Hajótöröttek partján van a Vakondos kakaó dekorod.
    Ezt még nem is váltottad ki teljesen, így szerintem nem bonyolult végignézni a megadott fenti középső részt.
    Hajótöröttek partja:
    upload_2025-12-30_22-55-57.png

Keresett dekor:
    upload_2025-12-30_22-57-11.png

További jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  2. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

koszonom a tanácsot elnezest a turelmetlensegemert de akkor hol találom most a vázanál es a felhonel sincs koszonet

3. Dolphin

Szia,
    ha nem vetted még le a Hajótöröttek partjáról a megjelölt helyről, akkor még mindig ott vár Rád.
    Ott a nyíllal jelölt és pirossal bekeretezett részen vár, hogy learasd és utána töröld.
    Sok sikert a feladat megoldásához.

4. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Köszönöm,meglett!

Dolphin kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    szép hosszú lista - szép feladat így a moderátorok pihenőidőszakára, az Ünnepekre. A jövőben lehetőleg ne erre az időre időzíts ilyen mértékű feladatot. Köszönjük!

Végigböngésztem a farmodat a listával, ezek alapján az alábbiakat tudom hozni:

- Nincs a farmodon ilyen dekor:
    A bagoly fája
    Szivárványos tyúk háza
    Cicakuckó
    Lebegő pocokház
    Tukánbungaló
    Albínó vámpír barlang
    Piñata házikó
    Viking hosszúház - sem az alap, sem a fejlesztések
    Neon pillangóbáb - sem az alap, sem a fejlesztések
    Télapó krampuszháza - sem az alap, sem a fejlesztések
    Álmodozó Pénelopé ház - sem az alap, sem a fejlesztések
    Bubó pajtája - sem az alap, sem a fejlesztések

Varázslatos kastélyból 2 db-bal rendelkezel, mindkettő a Házi kedvenc futtatóban áll, a bal felső sarokban egymás mellett találod meg őket.
    További jó játékot!

Sylja, Rizstej és cicimsincs kedveli ezt.
  6. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

a sziget teljesen ures kerlek segits

7. Dolphin

Szia,
    én annál jobban nem tudok rajtad segíteni, mint amit itt hoztam, képekkel alátámasztva:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...e-Ól-fa-dekor-elem.19461/page-25#post-1485855
    A dekorod ellenőrzésem alapján még mindig a Hajótöröttek partján található, nem szedted le onnan. Menj el a területre, arasd le, majd töröld ki. A Hajótöröttek partja a Bahamarama területen van, ahova hajóval tudunk elmenni a Farmos térképről.
    A sziget alatt melyik területet érted, a Farmerama játékban ilyen terület nincsen.

8. dwbarnika6370

dwbarnika6370 Utánpótlás-írogató

a hajotorottek partja teljesen ures megis el tud tunni egy dekor, vegyem meg a boltba kerdezem kerlek nezz be a a hajotorottek partjara koszonet ha sehogy sem talalod megveszem a boltban koszonet

9. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Köszönöm szépen. Éppen most lett üres a gazdakörim, és ahhoz kellett az infó, hogy tudjam, mit kérjek. Átnéztem többször a listát és ezek voltak a fennmaradók, és volt ami ismerős volt, de mégsem találtam, és nem szerettem volna olyat kérni, ami már megvan. Így már tudom, hogy mit kérjek. Nemigen lesz még ilyen kérésem. Még egyszer köszönöm a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.
  10. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

megvettem a boltba vakondos kakaot a boltba mert seholsem találtam boldog ujevet kivánok

11. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok szeretnék egy pici segítséget kérni , Úriember szezononban nem kaptam meg az utolsó fejlesztés ,a szuvenír az meg van de a fejlesztést nem találom ..előre is köszönöm a segítséget.. Gazda: textilmánia ID: 55029419

12. Dolphin

Szia,
    hozz Farm nevet és Farm ID-t a problémád mellé, ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni. Azt is add meg, milyen dekort keresel.
    Köszönöm.

13. Dolphin

Szia,
    így akkor már két Vakondos kakaó dekorod van.
    A Kincses sziget és a Hajótöröttek partja kettő terület a Bahán, ahova dekorokat tehetünk. A Kincses szigetn ma reggel arattad a dekorokat, azt hiába törölted üresre, mint többször megírtam, a Hajótöröttek partján áll a dekorod (még most is ott áll.)
    upload_2025-12-31_13-5-57.png
    1: Kincses sziget
    2: Hajótöröttek partja

A Játék naplója alapján a Hajótöröttek partján 2025-12-27 07:27-kor arattál utoljára, 4 napja nem jártál arra, a dekorok ott várnak Rád, hogy learasd őket.
    További jó játékot!

14. Dolphin

Szia,
    a 9. fejlesztést az Újévi szezonban tudjuk majd megszerezni a Szezondísz dekorra, ezt keresed?
    Az Úriember szezonban a 8. fejlesztést kaptuk meg, ha előtte mindegyik szezonban megszereztük őket.
    Ha Szezondísz 8 a dekorod mostani neve, akkor minden rendben Nálad. Ha nem erre gondoltál, akkor gyere vissza kérlek, és pontosítsd a problémát.
    További jó játékot!

macimami1958 és textilmánia kedveli ezt.
  15. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szeretnék segítséget kérni. Emlékeim szerint maradéktalanul teljesítettem a karácsonyi vásár minden feladatát, de az ünnepi torlódás és az ünnepi hálózsák kitehetőt mégsem találom. Lehet hogy valahova kiraktam csak nem emlékszem rá? Segítségeteket előre is köszönöm.
    Szemi19 ID:3078669

16. Dolphin

Szia,
    az Ünnepi torlódás és Ünnepi hálózsák dekorokból kettő darabot szereztél, s mindegyik a Napraforgódomb területen található meg.
    További jó játékot!

17. textilmánia

textilmánia Törekvő

Köszönöm az infót és a segítséget .

18. szávusz97

szávusz97 Járnitanuló

Most esett le a tantusz koszonon a segitseget boldog ujesztendot kivánok

19. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Boldog új évet kívánok

20. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

BUÉK Valami gond van nálam a játékkal,nem tudtam kinyitni a ládákat, csak pörgött így nem tudom mit kaptam, a szokatlan ajándékos ládába. átmentem másik böngészőbe, ott meg már nem voltak ott. ID:24382622 köszönöm a választ

Utoljára szerkesztett: 1.1.26, 11:32