Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. szabo1984

szabo1984 Aktív író

szia ID-33152097

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönöm az adatok pótlását.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Mint Játékostársad is írta, a hétvége és Modik pihenőideje miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

macimami1958, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  3. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése szerint a Boszicsók dekorod a Zuhatagok szigetén bujkál.
    A jobb alsó részlegen nézz körül tüzetesen, és rá fogsz bukkanni.

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

most meg csinálhattam a játékot de a fenyő dobozt nem irta jóvá.bakosagi54 id18559029

5. Othep

Szia.

Koreai fenyő ládáját keress a bahamás Láda / Váza / Elhasználódó fül alatt!
    A Ládát ki kell nyitni, és amit kapsz a Láda / Fa ikon alá kerül.
    Onnan kell területre kitenni, ha alapfát kapsz, vagy rátenni alapfára, ha fejlesztést kapnál.

upload_2026-1-3_16-22-37.png

Ezek lehetnek a ládából:
    (Illusztráció)
    upload_2026-1-3_16-20-28.png

6. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

sajnos nem irta jóvá a ládát és igy nem tudom kinyitni

7. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján Ma reggel (2026-01-03) 05:25:59-kor játszottál olyan minijátékot, ahol Koreai fenyők ládáját tudtál szerezni, ezt ki is bontottad 05:26:24-kor.

Ezután délután (2026-01-03) 15:43:18-kor a Játékgyár tábla 2. szakaszán játszottál. Itt nem ládát kapunk a minijáték után, hanem termésbónuszt.

Amennyiben az első ajtón (a játék 3. része) lépsz be a minijátékokhoz, ott tárgyakat kapsz jutalmul a sikeres minijátékok után: Puzzle: Kardinálispintyek ládáját, Kirakósnál: Téli koreai fenyők ládáját, Szétválogatósnál: Magyal növényt ...

Ha a 2. ajtón lépsz be (a játék 4. része), akkor Bónuszokat kapsz. Téli kardinálispintyre és Téli koreai koreai fenyőre, valamint Magyal növényre való hozamnövelőket.

Kérlek, nézd át az eventismertető erről szóló részét: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481996

macimami1958, Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. bjudit01

bjudit01 Törzsjátékos

Sziasztok! Az elöbb teljesitettem a kirakóst, de nem találom sehol a koreai fenyő ládáját amit ezért kaptam. Megnéznétek hová lett?
    Gazda: bjudit01 ID: 12469816

9. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Sziasztok ,segítséget kérnék nem találom a Tojásfestő és a szorgos méh szezon szuvenír kitehetőket .Megnéznétek merre találom ?Köszönöm
    Jucus78 ID: 28903577

10. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Szia meg találtam nagyon szépen köszönöm

Othep kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

A fa bahamás lesz.
    Ott a Láda / Váza / Elhasználódó fül alatt nézted?
    Biztos, hogy a Tárgyak ajtaján mentél be?

és nem a bónuszokén?

Ha Cukrozott alma ellenében játszol, akkor tárgyakat kapsz, tehát a ládákat, és Magyal növényt, ha Narancspuncsért, akkor az eventállatra és eventes fa termésére vagy a Magyalra kapsz termésbónuszt.

12. Othep

Szia.

A hétvége és Modik pihenőideje miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

13. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján a Tojásfestő szuvenír bent a Láda / Váza alatt a Dekorációs tárgyak fülnél megtalálod. Használd a keresőt.
    A Szorgos méh szuvenírt nem szerezted meg, sajnos.
    A 38-as szintig jutottál abban a szezonban (az 51. szezon, júniusban), 2384 SZJP hiányzott a 39-es szinthez, ahol a szuvenírt megszerezhetted volna.

14. bjudit01

bjudit01 Törzsjátékos

Köszönöm szépen, én úgy értelmeztem, hogy ládát is kapok, nem csak bónuszt.

Nem tudom, miért külön jelent meg a válaszom, pedig a "Válasz" gombra nyomtam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.1.26, 19:27
  15. Othep

Semmi gond, összevontam a különálló hozzászólásokat.
    Valószínűleg véletlenül elküldted az idézést, mielőtt megírtad a válaszodat. Megesik néha. :)
    Nem kapsz ládát és bónuszt egyszerre... vagy-vagy, attól függ, melyik ajtón mész be, azaz mely táblákon játszol.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. bjudit01

bjudit01 Törzsjátékos

Köszönöm szépen-

17. Mimszi

Mimszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A matricás albumot eddig meg tudtam tölteni, a sárgát, narancsot kb. 100%-ra, és a pirosat is elég jól.
    A mostani matricázást elkezdtem, de abbahagytam, mert olyan, mintha kevesebb matricám lenne, mint volt ezelőtt.
    Utána tudnátok nézni hol keressem őket?

Köszönöm! Mimszi ID: 4880298

18. Othep

Szia.

Ebben benne lehet az is, hogy minden szezonban változik a beragasztandó matricák száma.
    Pl. 4. szezon: Sárga 300 db, Narancs 200 db, Piros 100 db matrica szükséges.
    5. szezon: Sárga 310 db, Narancs 205 db, Piros 105 db matrica szükséges.
    Valamint nem mindig ugyanazok a matricák vesznek részt minden alkalommal.
    Általános ismertető: >>ITT<<
    5. sorozat: https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-5.26971/#post-1471195
    4. sorozat: https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-sorozat-4.26546/#post-1457053

De természetesen elviszem a problémát ellenőrzésre.
    És amint lesz azt elvégezni jogosult Kolléga, hozom a választ. Szíves türelmedet kérem. :)

19. Micimackó61

Micimackó61 Fórum-zöldfülű

Szia! A mézeskalácsfalu táblán nem az első alkalom, hogy a kirakósra lépek és azonnal kipipálja, így a fákat nagyon nehezen tudom összeszedni.Micimackó61 ID6776923

20. Othep

Szia.

Áthoztalak ide, egy segítségkérő topikba.
    Kérlek, máskor ne egy eventcsevegőben kérj segítséget. Ritka bennük a moderátori jelenlét, nem erre lettek kitalálva. Sokkal később kaphatsz segítséget, ha ide írsz.
    Szíves türelmedet kérem.