Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ID4301704 Csajboke nem találom a parti nyaralóhely szuvenírt, lehet nem szereztem meg. Köszönöm a segítséget

Utoljára szerkesztett: 14.1.25, 20:27
  2. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Köszönöm a gyors választ, remélem egyszer elérhetővé válnak a hiányzó kitehetők. Üdvözlettel: cirmi54

Dolphin kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A most futó Krampusz szezonban a 36-os szinten tartasz, még nem szerezted meg a Krampusz szuvenírt, ahhoz el kell érned a 39-es szintig, még van pár nap hátra, hogy elérd. Trivia pontért ki tudsz szedni a most futó Táblajáték - kánaán eventből is SZJP pontokat, ha úgy érzed természetesen.
    A Parti nyaralóhely szezonban nem jutottál el a 39-es szintig, 36-os szinttel zártad, így nem szerezted meg a szuvenírt.
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot.

4. marti3883

marti3883 Junior szaki

Köszönöm szépen! És tényleg ott lapul a kis hamis :D

smoldering kedveli ezt.
  5. Gyöngyszem

Gyöngyszem Fórum-zöldfülű

Szia!
    A mostani event egyik dekor elemét nem találom. A neve Sárkányedző. A váza alatt nincs, valahová kirakhattam, de gőzöm sincs, hogy hová. Tudnál segíteni és megkeresnéd nekem?

Gazda: Gyöngyszem ID: 2050310

Bocsi, vaksi vagyok. Megtaláltam a világító toronynál a nagy káoszban.

Dolphin kedveli ezt.
  6. csajboke

csajboke Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen+

7. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Járnitanuló

Ma reggel játszottam kettő játékot, tábor1-es tengerpart1-es pályán , a kérdőjelre lépve, nem dobta fel a kérdést, csak kipipálta, de a trivia pontot nem adta meg! Bokicska-völgy ID: 38443084 Köszönöm!

8. dani1013

dani1013 Utánpótlás-írogató

köszönöm

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az ellenőrzést és Központtal történt egyeztetést követően jóváírásra került 6 db Trivia pont részedre.
    További jó játékot!

Bokicska-völgy kedveli ezt.
  10. JópofaKofa

JópofaKofa Utánpótlás-írogató

Szia!

Nagyon köszönöm a segítséget. Kicsit összekeveredtem, azt hittem ezt a fejlesztést már egy új alapszezonra kell rápakolni, de ez valóban a tavalyi utolsó fejlesztése.
    Még egyszer köszönöm!
    Kellemes napot!

11. deaki912

deaki912 Fórum-zöldfülű

Kedves Modik, nekem a Mikulásváro eventtel kapcsolatban van egy kérdésem. A zoknitöltés részben a nyeremények között van a Rénszarvasbölcsö .. de az ismertetöben nem találok rola leirást. Köszönöm. Deaki912 gazda.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

deaki912 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Játékostársunk hozta már Neked a linket, én adok még egy javaslatot, hol tudsz könnyen, gyorsan dekorok tulajdonságainak utánanézni.
    Ez a Dekorbázis, ebben itt találod meg a Rénszarvasbölcsőt:
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/renszarvasbolcso/
    További jó játékot!

deaki912 kedveli ezt.