Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sziasztok! Keresem a Medvék SE 1 dekort. Ki van váltva és csak a fejlesztései vannak meg!
    Köszönöm! Kissné_Bartus_Eszter ID: 11041043

2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Szédült szántón találod meg, fent jobb oldalon.
    upload_2025-8-28_17-7-52.png

3. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Gazda: pünközsdirózsa ID: 4764703
    Kéremszépen a segítséget! 2x1 Sárpocsolya kitevőt nem találom a 11. paszulyról hiányzik.

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az Erdei tisztáson dugtad el a Múzeumba.
    upload_2025-8-29_16-13-28.png

Sok sikert!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. rlsziszi

rlsziszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítéséget szeretnék kérni. Megcsináltam a Svindler tábor feladatot, de sajnos nem találom az érte kapott strandlabda zsetont.. Mit néztem el de nagyon? Felhaználónév: rlsziszi ID: 16267166 KÖSZÖNÖM

6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos a Svindlertábor event 1. részét nem csináltad meg, sőt, el sem kezdted, ezért abból nem kaptad meg a szükséges Strandlabdazsetont, így nem tudod kiváltani a felhősort.

Ne csüggedj, próbálj meg minden mást kiváltani az eventboltból.

Doggyra kedveli ezt.
  7. -nagyani-

-nagyani- Járnitanuló

Sziasztok!
    A Váratlan felkeresés dekort égen - földön nem találom . Úgy rémlik megszereztem, ki is tettem valahová , mert plusszos volt, de sehol nem találom . segítenétek? Farm. -nagyani- ID 23777970 . Köszönöm előre is

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

9. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Sziasztok!

Nem szokásom ilyeneket kérdezni de most muszáj sajnos megtennem, keresem az alábbit: Hóember-doboz, sajnos nem tudom, hogy anno megszereztem-e de nem találom sehol a farmon vagy lehetséges, hogy kitettem valahova. Farmnevem: Doggyra és ID: 54492775 utóbbit nem szívesen adom meg, mert félek, hogy visszaélnek vele de tudom anélkül nem lehet levizsgálni. Kedves Moderátor kérlek amint az ellenőrzés megtörtént töröld az id számom. Nagyon köszönöm. Jó játékot és sikeres eventeket. :D:D;)8)8)

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

Doggyra kedveli ezt.