Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igazán szívesen. :)

Kollégám ellenőrzése alapján: Mivel egy fejlesztést már ráraktál, így a Szezondísz 1 nevet viseli.
    A Kincses szigeten, a jobb felső sarokban fogod megtalálni, ha tüzetesen körbenézel.

-ágianyu33-, macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  2. mudi195119562001

mudi195119562001 Utánpótlás-írogató

10 óra 47 megint learattam 17 db trutyit ami nem lett jóváírva!!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

4. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, nagy segítséget szeretnék kérni:
    Az alapfarmon most arattam le a tegnep elvetett első 15 eventgazt.beizzítva minden földi jó, és eltűnt az egész! Csak 5 db van jelezve a veteményemk közt :(
    Mit csináltam???
    Köszi
    L
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    azt sajnos nem tudom megmondani, hogy mit csináltál, mert nem voltam ott.
    Sajnos arról sincs információnk a játék naplójában, hogy mi volt korábban a földjeidbe vetve, azaz, hogy mit arattál és mennyit.
    Amit látok, hogy a Főfarmon este nem arattál, csak a Szédült szántón, ott 2025-11-14 19:55:02-kor történt az aratás.
    Jelenleg 5 földben van a Főfarmon eventnövény elvetve, 2025-11-14 20:31:17-kor vetetted és 2025-11-14 21:10:16-kor fog beérni.
    Nem lehet, hogy aratás nélkül terepet rendeztél véletlenül (törölted földterületeket) a Főfarmon?
    Sajnos más ötletem nincs.
    Megértésedet köszönöm!

6. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Szeretnék a farmjaimra ismét óriás ólakat kirakni, de sajnos nem találok rájuk, nincsenek az állatok címszó alatt, sem a retró alatt, nem tudom hol keressem. Legyetek szívesek megírni milyen helyen lapulnak. Köszönettel: ID 15578331