Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét!
    Kollégám benézett a farmodra és a vizsgálata során következőket állapította meg:

Művészi ebédet megtalálod a Világítótorony területen, középtájon keresd, bal oldalon.
    A Pont a közepibe dekort nem szerezted meg és a DJ CoCo dekort sem.

További sikeres játékot kívánunk!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. birka64

birka64 Járnitanuló

Köszi szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  3. beki1947

beki1947 Utánpótlás-írogató

Szia:
    Elnézést én is keresem a piramis rejtvényt.
    beki 1947
    köszi szépen elöre is ha megtaláljátok

4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Holnap kezdődik a Tollas macska event harmadik része, abból fogod megkapni a Piramis rejtvény dekort.

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  5. gabehu

gabehu Járnitanuló

Szervusztok,
    Egy óra keresés után feladtam:oops:, segítsetek kérlek egy dekor megtalálásában. "A tenger szíve" event nyereménye volt tavaly kb ilyenkor. Mivel a felhősor megvan, ennek a dekornak is itt kell bujkálnia valahol.
    A keresett dekor: "A raj". Farmnevem: gabehu, FarmID: 19774350.
    Köszönöm előre is:inlove:
    Gabe

6. smoldering

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

7. smoldering

Szia újra!
    Kollégám megkereste neked az "elbújt" dekort, a Házi kedvencek futtatójában van, jobb oldalon keresd!
    További sikeres játékot kívánunk!

gabehu kedveli ezt.
  8. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Törzsjátékos

Üdv...
    A legutóbbi eventem, a Bevezetés a....sajnos nem sikerült minden tárgyat megszereznem. 1 kivételével mindegyiket megvettem, + a felhősort is.
    Viszont nem tudom kirakni egyiket sem, mert a rendszer azt mondja, nem áll rendelkezésemre.
    Tudnátok ebben segíteni?
    Köszönettel: Hegyivadasz71

9. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Idézek az ismertetőből:
    "Figyelem! A dekorok (+) tulajdonságúak, a felhőre csak azt követően tudjuk feltenni őket, miután területre kihelyezve learattuk pluszos tulajdonságukat!"
    Vagyis: tedd ki őket egy területre, arasd le ahányszor lehet, utána töröld. Ezután fel tudod tenni a felhőre.
    Jó játékot! :)

10. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Szia!Meg próbálom itt hátha kapok választ!Reggeli rackós ajit nem kaptam meg!Meg néznétek mi történt?ID:33327404

11. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Törzsjátékos

Óhhh...értem.
    Köszönöm...Hegyivadasz71

Sylja kedveli ezt.
  12. Nagyon köszönöm

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia itt is.

Mostanra megtörtént az ellenőrzés:
    Tegnap 4.000 TTP x farmszint volt a jutalom, amit megkaptál rendben. :)
    2024-08-30-án 06:14:49-kor vetted át.

upload_2024-8-31_13-44-11.png

Swartsch kedveli ezt.
  14. marcsi5556

marcsi5556 Fórumprofi

Szia!Én a 29 ikit nem kaptam meg a pörgetést!VOLT 95 azt előbb használtam mert ha nem túl léptem volna a limitet maradt 85 és utána mikor át vettem a 10 et ugyan annyi maradt!

15. Othep

Elvittem ismét ellenőrzésre.
    Viszont az eredményre várnod kell, mivel jelen pillanatban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lehet, hozom a választ.

-ágianyu33-, Swartsch és marcsi5556 kedveli ezt.
  16. Othep

Kollégám ellenőrzése és a játék naplójának tanúsága szerint 2024-08-28-án 15:32:31-kor pörgettél utoljára szabad pörgetést, ekkor 85 db szabad pörgetésed volt.
    Másnap, 2024-08-29-én 06:14:10-kor átvetted a napi ajándékot, ami 10 db szabad pörgetés volt és lett 95 szabad pörgetésed.

17. gabehu

gabehu Járnitanuló

Köszönöm a segítséget! Sosem találtam volna meg - még így is majdnem feladtam -, miután egy nagy dekor mögé sikerült "elrejtenem"

smoldering és Othep kedveli ezt.
  18. galagonya51

galagonya51 Utánpótlás-írogató

Szia! Légy szíves megnézni a Tollaslabdánál a 2. részt végig vittem -e mert nem találom a túlélő futószalag dekort!? Köszi íd:55092390

19. Othep

Szia.

Ilyen Farmnév és Farm ID párossal nem talál a kolléga farmot, hozz jó adatot, kérlek.

20. lompi01

lompi01 Fórum nagymestere

Tollas macska event, reggel arattam időre a római köményt, elindítottam a feladatoknál, és eltűnt mnden, pedig a vonal is jelezte, hogy 900 valamemennyit beadtam :( Ugyanezt ültettem kacsa katával, de semmi
    ID: 12081232