Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sz.andi75

sz.andi75 Utánpótlás-írogató

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a játék naplója alapján mamafarm50 Játékosnak küldted el.

3. sz.andi75

sz.andi75 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! Gondolom visszavonni már nem lehet?

4. Dolphin

Szia,
    nagyon szívesen. Visszavonni sajnos nem lehet. A felugró ablakban a zöld pipával jóváhagytad az ajándékozást, ott tudtad volna visszavonni, ha a piros X-re kattintottál volna.

5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórumszaki

Sajnos eltűnt 2 db. papagájröptetőm fejlesztéssel együtt és néhány fám is ez előtt kb. negyed órával. Megnézné nekem valaki, hova lettek ? Előtte belépési nehézségek voltak.
    Zsófi0101 ID: 3246475

6. Mayanéni

Mayanéni Járnitanuló

Tegnap fél négy óta nem járt erre senki ? Akkor nincs értelme idejönni, főleg bármit is kérdezni :(

7. Dolphin

Szia,
    a farmról eltűnni nem tud semmi.
    Ellenőrzésem alapján kihelyezve a Bahamán 4 db neon, 4 db rózsaszín, 6 piros és 11 narancs papagájröptető ól van. Ezen felül van a Pajtádban: 19 alapól, 20 sárga fejlesztés, 4 narancs fejlesztés, 30 db retró + és 28 db retró ++.
    Szerinted melyikből kellene többnek lennie?
    A néhány fát légyszi pontosítsd, mert így nem tudok keresni.
    Köszönöm a türelmedet

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ezt a bejegyzésedet nem értem, miből gondolod, hogy kedd fél 4 után nem járt erre senki. Kedden 16:36-kor adtam választ egy kérdezőnek, utána nem volt kérdés szerda 16:46-ig. Ő valóban csak ma kapott választ, én tegnap 16:15-ig voltam itt Modiként, utána más programom volt.
    De tegnap egész nap válaszoltam kérdésekre, felvetésekre megnézheted a többi topikot.
    Szóval bátran írd meg a kérdésedet, szívesen segítünk. Kérlek Farm nevet és Farm ID-t is adj majd meg, mert anélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Szép napot!

GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  9. soskajoska

soskajoska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy hova tűnt a hónap elején meghirdetett telihold akció? 376891451_10232111053418880_2573271400691718865_n.jpg naptár.JPG naptár.JPG

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. Judit613

Judit613 Junior szaki

Sziasztok!

Az elobb megvettem a Tavaszi Sopres felhosort, de nem talalom. Helyette viszont megkaptam a masik kettot, amit most lehet venni, de ezeket nem is akartam megszerezni. Megnezned, hogy mit csinaltam rosszul?

Elore is koszi!

upload_2023-9-26_22-7-47.png

12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    A Bíbor felhő csomagot vetted meg, ami 3 részből áll.
    A Tavaszi seprés van benne, amihez a tárgyakat megkaptad, a Polip szerzeménye felhő, ez nem tematikus, és Rémítő felhő, ez sem tematikus.
    Az üres felhősoroknál kezd beírni a felhők nevét és megtalálod őket.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és Dolphin kedveli ezt.
  13. Judit613

Judit613 Junior szaki

Szia,

Koszonom a valaszodat!
    A javaslatod alapjan rakerestem a felhosorra, es igy sincs ott. A targyak sem erkeztek meg.
    A masik ketto valoban megvan, azokat mar be is toltottem.

upload_2023-9-27_8-34-50.png

14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2023-09-26 21:49:47-kor az Akvamarin felhősor csomagot vásároltad meg, az nem tartalmazza az általad keresett Tavaszi söprés felhősort.
    A megvásárolt csomag ezt a két felhősort tartalmazza, ezek ott is vannak a paszulyodon:

Amennyiben szeretnéd megszerezni a hiányoltat, akkor az alábbi csomagot is vedd meg:
    upload_2023-9-27_9-40-54.png
    Köszönöm türelmedet!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Judit613

Judit613 Junior szaki

Koszonom a valaszodat! Idokozben a ''kis farmom''-rol en is kisilabizaltam, hogy hol csuszott el a dolog. Ez a hulye kapkodas, mindig! :D

Most meg nem talalom a boltban az Bíbor csomagot. Segits pls!

16. Sylja

Sylja Kivételes tehetség

Szia!
    Az eventórából tudod elérni a legegyszerűbben. Keresd az Akciós felhősor csomag ajánlat ikonját (mutass rá sorban az egérrel mindegyikre, az egyiknél ezt fogja kiírni).

17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem találom az Akciós felhőcsomag ajánlatot sehol, az event óra ikonja alatt sem, pedig reggel még meg volt csak gondolkodtam a vásárláson
    missuzy_53
    ID 1851772

18. Dolphin

Szia,
    az egyedi ajánlat csak azoknál a Játékosoknál jelent meg, akik még nem rendelkeztek a csomagba tartozó felhők egyikével sem.
    Ha Nálad nincs az event óránál az akciós ajánlat, akkor vélhetően rendelkezel egy vagy több felhővel a csomag tartalmából.
    (ezt tudod ellenőrizni a paszulyodon)

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Köszönöm , ezt még nem ellenőriztem !

20. Judit613

Judit613 Junior szaki

Sajnos ott sincs. Esetleg lehetne torolni, vagy cserelni a vasarlasomat?