Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tági09

Tági09 Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátorok! Segítséget szeretnék kérni : nem találom (lehet nem szereztem meg?) a Piramisrejtvény dekort. Kérlek segítsetek! Köszönöm! ID: 19261245

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérésedet elvittem megvizsgálásra, a válaszig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga!
    Köszönöm!

Dolphin, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia újra!
    Sajnos rossz hírrel jöttem.
    Kollegám ellenőrzése alapján nem szerezted meg a Piramisrejtvény dekort.
    A Tollas macska III. hétvégéjén, a 3. feladatsor gyémánt feladatát kihagytad. Ott volt megszerezhető 2 db Piramisrejtvény dekor.
    Cserenapon próbáld majd beszerezni, ha cserélhető lesz!
    További sikeres játékot kívánunk!

Dolphin, Sali~*.*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  4. Tági09

Tági09 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!

5. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Tegnap az esti aratás után az 5. oszlopot megcsináltam, de az éjfél utáni aratáskor már nem volt készen, a learatott mag eltűnt. Ma délelőtt pótoltam és befejeztem a 7. feladatot. Most arattam, de megint hiába kerestem a kész 7. feladatot. A sajtgolyónövényig volt csak készen. Meg tudnátok nézni, mi a hiba? Mert így nincs értelme folytatnom! Köszönöm! Gazda: nagymami2 ID: 35143259

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga és az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Sali~*.*, nagymami2 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Köszönöm!

8. Othep

Megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám ellenőrzése alapján eddig 7 tornyot építettél fel a 16-ból.
    Aratási naplónk nincs, de a játék naplóját és a haladásodat figyelembe véve, eddig 9200 sajtgolyónövényt adtál be a feladatokba.
    Ha nem használtál hozamnövelőt és szupertrágyát, akkor ez a mennyiség megfelel a felszaporítás utáni 6-szor aratott sajtgolyónövénynek.
    A 7. feladatod is készen van, az a jobb oldali torony nálad.
    A 8. toronynál már csak az eventnövény hiányzik, ha azt beadod, akkor 4 szinttel leszel teljesen kész.
    Tehát semmi nem tűnt el, csak folytasd nyugodtan a játékot.

Dolphin, Sali~*.*, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  9. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

Akkor a gépem vacak - ezt eddig is tudtam, de át fogom nézetni, mert az első 4 körnél használtam szupertrágyát, a 6. kört reggel fejeztem be másodszor, a 7. kört pedig ma délután, szintén másodszor (Először a zöld oszlopot fejeztem be, most meg befejezetlen!) Számításaim szerint már végeznem kellett volna a feladattal. Nagyon köszönöm, hogy időt szántatok a problémámra. Valószínű az én gépem vacakol.

10. Othep

Eltűnni nem tűnik el semmi a játékból, ez biztos.
    Töröld a sütiket és a gyorsítótárat (CCleaner).
    Érdemes ellenőrzésként visszalépni a területekre is, hogy minden rendben zajlott-e, addig is, amíg megtörténik a szervízelés.

Luminary, nagymami2, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Sziasztok!

Megcsináltam a Feladatok garmadája - 2024. szeptember eventet. 4 db ládát bontottam ki. 3 db nyeremény dekorom megvan, de a negyediket nem találom. Valahová sikeresen elkalabuláltam. Kérek egy ellenőrzést, hogy mi lehetett ez a dekor, és hová a fülem tövébe tettem.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724
    Szint: 238/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

Utoljára szerkesztett: 7.9.24
  12. Othep

Szia.

Mi az a 3 dekor, amit megtaláltál?

Ha megírod, továbbítom ellenőrzésre, és amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom az eredményt az elveszettről.

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia!
    A 3 dekor " A karom legyőzése (+) " Ez a 3 dekor a dobozban van, nem tettem még ki őket. Csak a negyediket keresem ami nem tudom mi, de a dobozban az event leírásában szereplő 3 dekoron kívül nincs másik a leírásban szereplő dekor. Névre kerestem, eredménytelenül.

Othep kedveli ezt.
  14. Othep

A kolléga így is meg tudta nézni, mi a dekor-helyzet:

1db Valamit valamiért dekort bontottál, és 3 db A karom legyőzése (+) dekort.
    Utóbbiak a Váza ikon alatt megtalálhatóak. A Valamit valamiért a Kerge kertben van, alul, középen.

upload_2024-9-7_21-3-19.png

Luminary kedveli ezt.
  15. kigyo51

kigyo51 Törekvő

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a fáradozásotokat.
    További szép estét neked is!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  16. tothkrisi5

tothkrisi5 Fórum-zöldfülű

Ritkán eventezek, de mostanában nem kapok eventnövényt. Nagyon zavaró, hogy a szomszédaimnak sem tudok küldeni eventes ajándékot, mert az sem jelenik meg nálam. Lehet, hogy véletlenül elállítottam valamit? Köszönöm, ha megnézitek!
    Gazda: tothkrisi5 ID: 52599973

17. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    A jelenleg futó eventek csak a 100. farmos szinttől érhetők el (az ismertetők legelején, és az eventes csevegőkben is szerepel ez az infó).
    Nem ez a gond esetleg?

18. Othep

Szia.

Konkrétan mely eventekkor nem kaptál eventnövényt?

Vannak olyan eventek, amelyek szinthez vannak kötve.

Ezek az eventek nem jelennek meg azoknál, akik az eventben megkívánt szintet nem érik el. És így a hozzájuk tartozó eventnövény és felröppenő sem.

A Sajtok harca event szinthez kötött: 100. farmos szint és a Bahamarama megléte volt szükséges: https://board-hu.farmerama.com/threads/sajtok-harca.25363/

A jelenlegi Feladatok garmadája - 2024. szeptember eventben pedig pl. nincsen eventnövény: https://board-hu.farmerama.com/threads/feladatok-garmadája-2024-szeptember.25354/

A közelmúltban is voltak hasonló eventek: https://board-hu.farmerama.com/forums/eventismertetők.281/

A fenti linken átnézheted őket, és ellenőrizheted, hogy elérted-e a megkívánt szinteket.

Dolphin, Swartsch, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  19. tothkrisi5

tothkrisi5 Fórum-zöldfülű

Köszi, ezt benéztem!

Köszi, hogy megnéztétek, én voltam a figyelmetlen, még nem értem el a bűvös 100-at!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.9.24
    Dolphin, Sylja és Othep kedveli ezt.
  20. kisveghanett

kisveghanett Fórum-zöldfülű

Kedves Fejlesztők,
    Mi lehet az oka, hogy tegnap végig csináltam az event összes feladatát és a felhősort mégsem kaptam meg?
    A képernyőn láttam a táncoló dínót és nem tudtam sehová sem továbblépni. Mi lehet az oka? Vagy csak valamilyen technikai hiba történt?