Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    hol tapasztaltad ezt? Böngészőben vagy kliensen? Internetszolgáltatásod nem lassult be?
    Én böngészőben most nem látok problémát, amikor jelezted, nem voltam még gépnél.
    Javasolni csak egy gép és Wifi router újraindítást tudok, időnként a routernek is kell kis pihenő, s a lassabb internet is tud ilyen jelenséget okozni.
    Megértésedet köszönöm!

2. biborka63

biborka63 Fórumfelvigyázó

Sziasztok ! A segítségeteket szeretném kérni a Nasitanyával kapcsolatban . 11-2 -án megvettem a + 5 darab fejlesztést . Az eventeknél , csak a pizzást nem csináltam , a többit igen . Így az nyálcsorgató nasitanya 3-ig jutottam . Így még 4 hiányzott a teljes befejezéshez . Tegnap megvettem a hiányzó 4 darabot , ráraktam volna , de minden rárakásnál lefagyott . Amikor már azt gondoltam , hogy minden rendben . akkor vettem észre , hogy nem lett hozzáadva , így megvettem az 5-dik feljesztést is , da az is elsszállt . Szeretném , ha valaki utánna nézne !! Az 5 megvásárol Nasitanya fejlesztésből , csak egyet írt jóvá !! Előre is köszönöm a segítséget !! biborka63 ID: 6809366

Utoljára szerkesztett: 24.11.23, 08:05
    aida2330 kedveli ezt.
  3. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Szia!
    Nézd meg az ismertetőben a Nasitanya neveit, mert fejlesztésenként változik a neve. Ebbe én is belefutottam korábban egy másik dekornál. Azt hittem, hogy nem írta jóvá a fejlesztést, de valójában igen, csak már megváltozott az adott szinthez tartozó név.:) Ha, most a Nyálcsorgató Nasitanya 4 a dekorod neve, akkor rendben vagy. A csempés event 3 fejlesztése hiányzik.

A Nasitanya tulajdonságai:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nasitanya-és-fejlesztései-gyár-típusú-dekor-2023-november.24177/#post-1352372

Utoljára szerkesztett: 24.11.23, 09:40
  4. Dolphin

Szia,
    elviszem ellenőrzésre a jelzett problémát. A csomag vásárlásod sikeres volt, az az 5 fejlesztés bekerült a dobozba, s jelenleg 19 fejlesztéssel Nyálcsorgató nasitanya 4-en áll a dekorod a Kincses szigeten. Így 3 fejlesztés hiányzik, ami gyanús, hogy valamelyik eventből nem szerezted meg. Ennek vizsgálata hosszabb időt vesz igénybe, így türelmedet kérem.

Frissítés - 11:22-kor
    Ellenőrzésem alapján a Pizzaparti - 2023. november eventben nem szereztél egyetlen fejlesztést sem, ebben is 3-t lehetett szerezni, ez a 3 hiányzik.
    Összesen egy minijátékot játszottál le, 09.11.2023 - 14:12:30-kor, 183 pontot szereztél.
    Itt találod az event ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/pizzaparti-2023-november.24195/

Utoljára szerkesztett: 24.11.23, 10:23
    aida2330 kedveli ezt.
  5. keresztanyu51

keresztanyu51 Haladó

Szia! reggel vettem egy felhőt akkor 763 HUF fizettem érte. A telefonomra megkaptam a visszaigazolást hogy megvásároltam. Azóta nincs meg a felhő és amikre rákattintok mind jóval drágábbak. Kérlek segíts hogy kapom meg a felhőt. Köszönöm Keresztanyu51 ID34351982

Enike** kedveli ezt.
  6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján 2023-11-24 07:35:27-kor vásároltad a Kis feketebárány akció csomagot, a farmodon pedig ott van a felhősor, mert már fel is töltötted dekorokkal, csak még nem aktiváltad:

upload_2023-11-24_18-5-15.png

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    lehet rossz helyen kerested :) Jelenleg 37 db van a pajtádban, ez Bahás fa termése:
    upload_2023-11-28_14-28-51.png
    Ma adtál be többet is a Gazdaköri feladatokba.

-ágianyu33- kedveli ezt.