Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Kedves smoldering!

Semmi probléma és nem kell elnézést kérni ezért. Valahol gondoltam, hogy központot jelent csak nem voltam teljesen biztos benne. Köszönöm a segítségeket.

Jó játékot és sikeres eventeket! 8)

zsani_apja, smoldering és Othep kedveli ezt.
  2. -nagyani-

-nagyani- Járnitanuló

Sziasztok!
    A Répa imádó nyuszi dekort keresem,úgy emlékszem megszereztem, de most nem találom. Segítenétek?
    -nagyani- ID 23777970.Köszönöm előre is

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Pár napja kerestem neked a Váratlan felkeresést. Ugyanott megtalálod a Répa imádó nyuszit. Világító torony, fent középtájon.
    upload_2025-9-1_7-44-33.png

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Jó reggel !
    Keresem a szezondísz 4 dekort . A világítótoronyban volt ,onnan szedtem be ,most vissza akartam rakni de sehol nem találom.
    ID: 1804235
    Enikő65
    Köszönöm ha segítesz :)

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Most is kint van a Világítótoronynál - alul, középen - de már eggyel magasabb szintű. Szezondísz 5. Lehet, hogy iddőközben megtaláltad és már fejlesztetted?
    upload_2025-9-1_11-43-12.png

További jó játékot!

Enikő65 kedveli ezt.
  6. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Köszönöm szépen ,ezt benéztem :)