Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Kedves Admin!

Segítséget szeretnék kérni. Sehol nem találom a Kazamatabogarak támadása dekort. A Kazamatabogarak támadása+ a világítótorony (ide szoktam tenni az eventen nyert dekorokat) területen várja, hogy "beérjen". Végignéztem az összes területet, és felhőket is. (Minden feladatot teljesítettem.)

A Seper-seper dekort sem lelem. Elvileg minden eventet teljesíteni szoktam, de lehet, hogy erről most lemaradtam, ezért nincs meg a dekor?

Köszönettel:
    Gazda: DGabriella
    ID: 2543978

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Kazamatabogarak támadása dekort a Kísértetjárta kúriába helyezted ki, lent középtájon fogod megtalálni.

A Seper-seper dekort nem szerezted meg a Takarító boszorkány hétvégi küldetéses eventben, ez a 2. küldetésből volt megszerezhető, a 4. szint Gyémánt feladatában, ezt Te már nem csináltad meg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-takarító-boszorkány-hétvégi-küldetések.25466/#post-1405452

További jó játékot!

Swartsch, Luminary és kigyo51 kedveli ezt.
  3. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  4. LadyG74

LadyG74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Rendezgetem a felhőimet, és most vettem észre, hogy a "Nyuszifüles felhősor" nincs beüzemelve, Csak két kitehetőt találtam meg hozzá, a harmadikat nem találom, a "Hímestojásfestő"t. Megnéznétek kérlek, hogy nem bújkál mégiscsak valahol a farmomon? Nagyon köszönöm!
    Gazda: LadyG74 ID: 18857111

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ez a dekor 2020-ban a Húsvéti eventben volt elérhető. A játék naplója szerint nem váltottad ki az event boltból.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyuszifüles-tojáskörözés-húsvéti-event.19362/
    Sajnálom, cserenapon próbáld meg beszerezni, talán valakinek a kisfarmján meg pont az árválkodik.
    Sok szerencsét a pótlásához:)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. LadyG74

LadyG74 Fórum-zöldfülű

Luminary kedveli ezt.
  7. böbe65

böbe65 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem veszett el csak nem tudom,hogy tegnap milyen ajándékot kaptam. Ha lehet nézz már utána.
    Köszönöm szépen.

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni, mindenképpen add meg Farm nevedet és Farm ID-dat.
    Kérlek, azt is pontosítsd, hogy milyen ajándékra vagy kíváncsi. S abban teljesen igazad van, a farmodról nem tud eltűnni semmi.
    Rackó Napi ajándéka november első napján 5x Sima pörgetés.
    A Szomszédoktól kapott napi ajándékokat pedig meg tudod nézni, ha a Csomag ikonra kattintasz a Szomszédlista tetején:
    upload_2024-11-2_8-3-51.png
    Ha nem ezekre gondoltál, akkor várlak az azonosítókkal és a kérdésed pontosításával.
    Megértésedet köszönöm!

9. böbe65

böbe65 Utánpótlás-írogató

Köszi,meg van!!! Mariachi-ház amit kerestem.

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok,
    már régóta nem találok 2 dekort. Mindkettő felhőről hiányzik. Úgy gondolom, véletlenül rátehettem egy kötetlen felhőre, de hiába próbáltam már többször átnézni őket, nem sikerült rájuk lelnem - és ritkán volt annyi időm, hogy megpróbáljam egyáltalán. Biztos, hogy meg kell lennie mindkettőnek, az egyik nem is cserélhető.
    Nem hiszem, hogy véletlenül elcseréltem volna a másikat - de bármi és az ellenkezője is megtörténhetett. Szinte biztos, hogy sosem volt 1-nél több egyikből sem.

Konkrétan a Lufipukkasztó és a Virágkísérlet dekorokról van szó.
    Farmnév:nolina1965 ID: 17974254
    Hónapok óta nem találom a virágkisérletet, de tavaly még megvolt. A másik mintha +-os lett volna, és később járt le, mint a többi.
    Ennyire emlékszem.
    Köszi előre is!

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, várni kell az eredményre.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Dolphin, -ágianyu33- és nolina1965 kedveli ezt.
  12. Othep

Szia ismét.

A kolléga segített megtalálni a dekorokat:

A Lufipukkasztó dekor Rackó 2023 júliusi ajándéka volt, jelenleg fent csücsül a Nyári játékok felhősoron. Nincs lezárva, le is tudod venni róla.
    A Virágkísérlet felkerült a Nyuszikánaán felhősorra. Holnap délelőtt vehető le róla.

upload_2024-11-2_21-38-51.png

upload_2024-11-2_21-39-54.png

13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

KöszÖnÖm!!! :)

14. tökmagok

tökmagok Fórum-zöldfülű

tökmagok ID:3536357
    Hiányzik a Luxuskert Rackó dekor a felhőröl ,nem találom.
    Segítséget szeretnék kérni.
    Köszönöm.
    Szép napot kívánok!

15. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, várni kell az eredményre.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  16. tökmagok

tökmagok Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

17. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés.

A keresett dekor ki van rakva a Bahama erdőben. Kollégám hozta a képet, mert nagyon elbújt az XXL-es fügefa mögé.:)

upload_2024-11-3_11-45-7.png

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. tökmagok

tökmagok Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm segítségeteket!
    Szia

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  19. incike68

incike68 Fórum-zöldfülű

Helló. A majmok szentélyében feloldottam a duriánfa szobort,viszont megvenni nem tudom,mert nemadja be a fát a kosárnál.Kérlek nézetek utána,mert az arany banánt így feleslegesen adtam be. Köszönöm. Incike 68.

20. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Neesiafa néven keresd a piros kosár alatt.

annamari74, incike68 és Swartsch kedveli ezt.