Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Sikerült már valakinek bogárra kattintani ?

2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt, hát nem tudom ezt hová írjam. Gondoltam itt jó lesz. Majd a modik elpakolják, vagy törlik ha nem.
    Lehetett rá számítani szerintem, hogy lesz valami április 1. tréfa répa. Hát lett is. Megtámadtak minket a bogarak xD
    Amire eddig rájöttem, hogy a bogarak megendelők, és enni kell nekik adni. Van a térképen egy óriási nagy bogár. Ott lehet etetni őket, mert különben ellepik a farmot a bogarak xD A dekorokból jönnek a felröppenők, azzal kell őket etetni. A teljesítésekért érméket kapunk, amit be lehet váltani a bogárboltban. :D Az érmékért felhősort, matricát, és 50 felszerelés láda III- lehet venni.
    Hja, és időnként feltűnik egy csapat röpködő kiber bogár xD Biztos azért nem lehet rendesen látni a farmon a területeket, mert megették a térképet a bogarak. De ha a megcsócsált terület fölé viszitek az egeret, akkor az infó buborékban kiírja épp hol járunk.

Utoljára szerkesztett: 1.4.25
  3. trefena

trefena Fórum-zöldfülű

Szia!

Annyival egészíteném ki az írásod, hogy nálam azt mutatja növényeket és fákat kell aratni a felröpihez.

Fätum kedveli ezt.
  4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát, én arattam fákat is és növényeket is, és nem jött belőle felröppenő. A dekorokból viszont igen.

5. hurkamegbableves

hurkamegbableves Fórum-zöldfülű

Sziasztok, én meg annyival egészíteném ki hogy hiába azt írja hogy fákat és növényeket kell aratni, de mégsem abból jönnek a felröppenők hanem a dekorokból. Nem tudom hogy ez most valami hiba, vagy csak tréfa :D

kigyo51, .julia0905., DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Na látod, ezt én se tudom. De arattam én is növényeket és fákat is, abból nem jött semmi, csak a dekorokból. Viszont learattam a kúriát is, onnan sem jött semmi. Kár, pedig van egy halom rémtököm.
    Kaptam viszont felröppenőket farmos és bahás dekorokból.

7. trefena

trefena Fórum-zöldfülű

Akkor ez lehet valami hiba lehet. Én minden területen arattam, mire megláttam a bogarakat, s nem tudtam miből jöhetett, azért néztem meg az információs mezőt.

Kedves modik, melyik a valós?

Fätum kedveli ezt.
  8. KataMara

KataMara Fórumlakó

ÁPRILIS 1 VAN!!!!!!!
    Ilyenkor mindíg valamivel megviccelnek bennünket!!!! ( Tapasztalat )

Fätum kedveli ezt.
  9. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv..!!
    Szeretném kérdezni, hogy az új felröppenő, amit a tárgyakból kapunk, az mire lesz jó és hol tudom megnézni, hogy mennyi van már?

10. szoknya

szoknya Utánpótlás-írogató

Jó reggelt mindenkinek!
    Hát, én nem olvastam eddig semmit a mai napi "bogártámadásról", viszont nagyon tetszik :D és igenis be fogok lépni 2 óránként, hogy csillapítsam a bogárkák éhségét :) végre valami különleges, egyedi! és itt vigyorgok, mert természetesen nem tudom elkapni a röpködő bogárrajt, de persze kitartóan próbálkozom :D :D :D

NagyG1950 kedveli ezt.
  11. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

remélem a térképet is visszaállítjuk az eredetibe mert a világítótornyot alig találtam meg , meg az nem is hasonlította a toronyra hanem valami másra :) , a felhőn meg nincs rajta a bogárboltba feltüntetett felhő helye

DevilMókus kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

1 ertelmuen a dekorokbol jon a ropi.;)xD

kigyo51 kedveli ezt.
  13. millike53

millike53 Fórum-zöldfülű

miert nem lehet belepni a szigetre mar az osszes letezot megprobaltam, de mindig a szerencsekerek jon, remelem nem sokaig tart ez a remalom

14. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Reggel mikor beléptem a farmra azt hittem valamilyen megjelenítési hiba van.
    Na, gondoltam mehetek reklamálni a panaszládába. :p
    Aztán megláttam a bogarat és leesett, hogy ez a szokásos kis tréfa amivel minden évben meglepnek.xD

Utoljára szerkesztett: 1.4.25
  15. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Sziasztok,röpködő bogárraj? nálam nincs:plehet azért mert már kaptak enni:music:Nagyon jóxD

szoknya kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm! Erre nem gondoltam volna!

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ha a naptárt megnézzük ma április 1-je van, ilyenkor a Központ szokott tréfás dolgokat tenni a Játékba. Ma várhatóan 23:59-ig lesz a Játékban a fura térkép, a bogarak.

Ahogy azt itt már többen megírtátok a Bogarak küldetéseit két óránként lehet teljesíteni, s a tapasztalat az, hogy dekorok aratásából érkezik a Kibergomba felröppenő.

Wolf[Black] játékostársunk hozott képeket is - innen is köszönet érte az információkért -, ezeket itt tudjátok megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...os-pletykapartija.22406/page-451#post-1444406

Kérünk Benneteket, hogy a Segítségkérő topikokat mostantól ismét csak Segítségkérésre használjátok!

Nyitottunk egy Csevegő topikot, kérünk Benneteket, hogy a további tapasztalatokat itt osszátok meg egymással:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bogártámadás-Április-elsejei-tréfa-csevegő-topik.26170/

Jó szórakozást és eredményes játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

DevilMókus, inanna11 és szoknya kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Helló. Miért nem lehet ezt a nyamvadt információs ablakot kikapcsolni semmivel?
    Nem tudom a tüzijátékot se learatni, se levenni, mert az automata se veszi le. Csak kézzel lehetne. De nem lehet. Ez a k@a infó ablak eltakarja a jobb felső sarkot a világítótoronyban. Már kikapcsoltam minden amit csak lehet a beállításoknál. Légy szíves szedjétek ki azt a tűzijátékot nálam, köszi. És áruljátok el, hogy kapcsoljam ki, vagy mit kell csinálni, hogy ez a lebegő infó ablak eltűnjön végre. Köszi
    Farm: Fätum ID: 5222447

Szomszika kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az információs ablakot nem lehet teljesen eltűntetni.
    Azon lehet módosítani, hogy fix helyen jelenjen meg, vagy mozogjon a területen, illetve azt, hogy egér gomb lenyomásra vagy egérrel rámutatásra látszódjon.
    Ezt a beállítást módosítottam, amíg a kért dekort levettem:
    upload_2025-4-1_9-44-12.png

Utána visszaállítottam, ahogy Nálad volt.
    Ha gondolod, állítsd át, próbáld ki, hogy így jobb-e Neked.
    További jó játékot!

Fätum kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Köszönöm a segítséget.

Dolphin kedveli ezt.