Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Robikapa-

  -Robikapa- Fórum-zöldfülű

 2. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Az a tartalom amiről írtál, egy nehezményezett, "kieső" lehetőséget taglalja.
  Mindent elolvastál, mindent áttekintettél a játékban lévő adatokról ezzel, ezekkel a fejlesztésekkel.
  Jogos észrevétel.
  Igen, nem mindenki juthat hozzá. Az új, újabb Játékosok a régi kitételek miatt elesnek a fejlesztések egy részétől.
  Ha a továbbítás megtörténik a központ számára, akkor az észrevételeddel foglalkozhatnak a tervezők.
  A panaszkönyvben szereplő, ott megírt ilyen felvetések jó helyen szerepelnek.
  Semmi kirekesztettségi érzésnek nem kell jelentkeznie, hogy írtál erről.
   
  -Robikapa- kedveli ezt.
 3. -Robikapa-

  -Robikapa- Fórum-zöldfülű

  Szia!

  Köszönöm a válaszod.
  Akkor ha mindent jól értelmezek, nekünk semmi esélyünk sem lesz növényekkel való nullázásra, TOP-ba bejutni majd valamikor a későbbiekben, nekünk sosem lesz több százezres pajtakészletünk sem idővel, eventek sűrűsége miatt a gazdakörit sem tudjuk megcsinálni valószínűleg sosem, stb.
  Hát nem a legszebb kilátások, de úgy látom, ez van.

  Üdv: -Robikapa-
   
 4. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia ismét!

  Ilyet nem írtam, amit most lejegyeztél ok-okozatként!

  Az első felvetésedhez írtam megjegyzést.
  Most, adott időpontban ahhoz a 4 fejlesztéshez nincs mód hozzájutni! Eventes teljesítés volt a feltétel, nem a játékba tartósan beillesztett forma, pl. a maja majmok szentélyében.
  Emiatt javasoltam, helyeztem át az írásodat a panaszkönyve, a központi továbbítás érdekében.

  Van esély a növények nullázására! TOP-ba jutni is, nagy pajtakészlet is előállítható nemcsak a játék kezdetén indult farmok gazdái számára. A küldetések teljesíthetősége is adott, elérhető minden új, most kezdő játékosnak is. Időbe telik, a szinteken történő haladás nem gyors menetű.

  Kérem, gondold át, hol kerültél zavarba a fejtegetéseddel.

  A fórumon, a Fejlődési taktika topikban, de máshol is sok olyan hozzászólás, játékostól származó tanács olvasható, mely bizonyítja, mekkora lehetőségek és fejlesztési egyéni tervek állhatnak a rendelkezésre.
   
  stb_farmer, PalMa és mnkm kedveli ezt.
 5. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Szia!
  Kicsit konkretizálnám Mamarygen válaszát:
  1. Növényekkel nullázni bárki tud. Igaz, hogy csak a krókusszal (meg magas szinteken a kockadinnyével és a csapdavirágokkal), de ahhoz semmi plusz nem kell. Persze ki kell nemesíteni hozzá a bónuszokat, de ezt bárki megteheti.
  2. Sok növénynek van 25%-os szupertrágya-imádat bónusza. Ezekkel csak akkor lehet nullázni, ha rendelkezünk valamilyen szupertrágya hatását növelő eszközzel. 3 ilyen felhő van játékban, de eleinte évekig csak egy volt. Szóval nem lehetetlen, hogy előbb-utóbb jön majd megint egy ilyen lehetőség. Addig is van megoldás: a szezon eventek. Minden szezon eventben nyerhető egy szuvenír dekor, ami - ugyan csak egyetlen hétre - rendelkezik egy bónusszal. Már többször volt ez a bónusz pont a szupertrágyára ható. Ennek a megszerzése is bárki számára lehetséges, és kellő rákészüléssel (nemesítés, szupertrágya és party pörgetések összegyűjtögetése) lehetővé tesz egy nagyobb volumenű nullázást is.
  3. A TOP-os részvételhez ezen kívül ott van az állatos nullázás lehetősége is. Ehhez Virágfestés dekorok kellenek, ami megint bárki számára elérhető - szerencsével. Ezzel valójában sokkal nagyobb pajtakészletek hozhatók össze; és olcsóbban, mint a növényekkel, ahol a nullázáshoz szupertrágya kell.
  4. A gazdakör kiürítésénél a nullperc alig segítség; csak a növények kis részével lehet nullázni. Így itt mindenki ugyanebben a cipőben jár/járt.
  5. Tény, hogy egy pár hónapos vagy éves farm mindig hátrányban lesz egy tízévessel szemben. De fordítsuk meg: természetes, hogy egy régi farm előnyben van egy újjal szemben, pusztán a játékidő miatt. De az éremnek van másik oldala is. Én annak idején a 90. szintre 4 év alatt jutottam el - ma egy új farmot pár hét alatt minimális erőfeszítéssel felviszek idáig, ha akarok. Más a játék, mások a nehézségek. 2x2-es, 10 TP-t adó dekorokért eventeztünk akár több hétig is! - két területen, csatni nélkül, bónuszok nélkül... Viszont a lassabb haladás és a ritkább eventek miatt gazdagabb volt a pajtánk. Nem tudom, melyik a jobb, nem is akarok állást foglalni. És teljesen megértem, hogy az újak is vágyakoznak olyasmik után, ami már nem elérhető a játékban. De a lényeg mindig az, hogy megtaláljuk a saját játékunkat (ez független mindenkitől, itt a TOP-on kívül nincs verseny), mégpedig az aktuális körülmények között. Azt, ami élvezetet, megelégedettséget okoz.
   
 6. afranya1945

  afranya1945 Fórum ismerője

  Hello!A gyopárvölggyel kapcsolatban érdeklődom. hogy hol lehet Arboréta jelvényeket gyártani?
   
 7. mamarygen

  mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  A gyopárvölgyben "Bölcsesség ösvénye" található, mint ahogyan a farmon a bölcs tölgy. Rúnákkal találkozunk ott is.

  A Bölcsesség ösvényét az Ácsműhelyből érhetjük el.
  Két kapcsoló is segíthet ebben.
  Az épületnél két ikon van, maga az ácsműhely bejárata, mellette jobbra a pöttyök ikon a bölcsesség ösvénye.

  A bölcsesség ösvénye belül az ácsműhelyből is megközelíthető, bal oldalon alul a kék téglalap alakú kapcsoló is odavezet.

  A bölcsesség ösvény felosztása:
  Feloldás és gyártói jelvények kapcsoló tartozik hozzá.
  Előbb érdemes mindent átnézni, a "súgó" ? ikon alatti képeket tanulmányozni, ismerkedni a részletekkel.

  A leírásban két posztban találhatsz infókat: ITT és a következő posztban, ITT . (Katt a zöld színű szóra)
   
  stb_farmer kedveli ezt.
 8. Technics11986

  Technics11986 Fórumelemző

  Mondjuk én egy másfél év alatt keveredtem el a 90-re. Bonuszt nem használok. Gazdakőrizek dekorozok meg állatot termelek. eventet hébe hoba csinálok. De itt az is kőzre játszik kinek mennyi ideje van a játékra.
   
  Hajnaliharmat és -BombadilToma- kedveli ezt.
 9. afranya1945

  afranya1945 Fórum ismerője

  Helló! ismét a gyopárvölggyel kapcsolatban: I-I es földterületetet nem tudom megnyitni hiába vanmeg az Arboréta jelvények. Felugrik az
  ablak, de nem engedi a jelölést.ID 244002208