Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Calibaby

Calibaby Törekvő

Sziasztok! Most vettem észre, hogy van egy jó pár fejlesztésem. De a hozzávaló dekorokat nem találom sehol. Nem tudom, hogy valahová kitettem-e őket, vagy meg sem szereztem. xD Próbáltam keresni... Megnéznétek, hátha valamelyik mégis rejtőzik valahol? Ezeket keresem: Sütési titkok, Szezonkehely, Szezondíj, Nagy cipekedés, Ideje táncolni, Bevásárlás. Köszönöm szépen! ID: 34380707, Calibaby01

2. Swallow

Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Sütőtörténetek dekorra kell rárakni a sütési titkok fejlesztést, fejlesztéseket. Ez a dekor a menüdben van.
    A szezonkehely dekor már fejlesztett állapotban, kint az Erdei tisztás területén keresendő.
    Az alap szezondíj dekor ugyancsak az Erdei tisztás területén rejtőzik.
    A Nagy cipekedés és Bevásárlás dekorok a világítótorony területén díszelegnek.

Az ideje táncolni dekorod pedig a Hajótörés felhősoron van.

jófarmerlány, Calibaby és stb_farmer kedveli ezt.
  3. monika6767

monika6767 Törekvő

Sziasztok! Az alábbi dekorokat keresem, sajnos nem találom sehol, de az is lehet, hogy nincs is meg. Félkarú gorilla, virtuális harcos, díszítési főpróba, varázskertészkedés, üvegházi büszkeségek. Köszönöm a munkátokat, előre is. ID: 4820063, monika676.

4. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia
    Kollégám megkereste neked a "bújkáló" dekorokat:
    Félkarú gorilla - világítótorony területén
    Virtuális harcos - világítótorony dekoros területen
    Díszítési főpróba - Orgona felhősoron
    Üvegházi büszkeségek + Varázskertészkedés - A művészkert felhősoron helyezkedik el.

stb_farmer kedveli ezt.
  5. monika6767

monika6767 Törekvő

Egyszerűen csodásak vagytok, köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok!

smoldering és Othep kedveli ezt.
  6. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Sziasztok! Vettem ajándékozási engedélyt farmaranyért, azt levonta, de a 40 engedély sehol.... GoldNox ID: 17323581

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia itt is!

Felesleges több topikba is beírnod a problémádat, mindet én felügyelem.
    Türelmesen várj a válaszra, egy ellenőrzés időbe telik.
    A választ pedig már megkaptad itt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ők-haladók-részleg.19471/page-11#post-1316036

Ha nem találod meg a korábban írt posztodat, a fórum jobb felső sorában az Értesítések fül legördítése segít. upload_2023-4-15_16-45-44.png
    Ott megnézheted ki válaszolt Neked és rákattintva "odavisz."

stb_farmer, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Szép Jó reggelt! Tudom nagy dolgot kérek, de van egy üres felhősorom amiról hiányoznak a dekorok. Úgy emlékeszem meg vannak valahol,de ahhoz mindent ki kellene törölni hogy megtaláljam. Az lenne a kérésem ha ti előbb megtalálnátok segítsetek nekem. A következő dekorokat keresem. kezdőszezon, tiszteletlen osztály, méhek iskolája, segéd szakács, professzionális almaszedő. Nagyom megköszönöm ha tudtok segíteni-

9. Othep

Szia.

Ezek a dekorok a Mentorrendszer / Csibeszoba megszűnésekor kerültek a játékba.
    60 FA-ért vagy csibepontokért lehetett megvásárolni őket.
    Vehettünk hozzá egy felhőt csengőpengőért.
    Ezt:

Mentorrendszer felhősor
    • Lezárási idő: 48:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • farm szint x 950 TP
      • baha szint x 950 BTP
      • 1 db Felszereléses láda
    • Tematikus felhősor, csak meghatározott dekor elemek helyezhető rá (Kezdőszezon, Méhek iskolája, Segédszakács, Tiszteletlen osztály, Professzionális almaszedő).
    Nem lehetséges, hogy feltetted rá őket?

Kérlek ellenőrizd a felhősoraid között.
    Legegyszerűbb megtalálni egy felhőt, ha elkezded beírni a nevét a paszuly keresőjébe.

Ha a dekorokat nem találod a felhőn, akkor kérlek adj meg farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk segíteni.

(Ha csere szándékával keresed a dekorokat, akkor tudd, hogy nem cserélhetők.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Szia! ID. számom 24382622 Nem tettem fel rá mivel üres a felhőm. Már az összes felhőt egyenként megnéztem de sajnos nem találtam.

Bocsi a farmnevem vörcsi66

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.4.23
  11. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján a keresett dekorokat nem szerezted meg, sajnos.

12. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Pedig meg mertem volna esküdni rá. De ezek szerint akkor én is hiába kerestem. Nagyon köszönöm a segítségedet. További szép napot kívánok.

Othep kedveli ezt.
  13. szilu0

szilu0 Fórum-zöldfülű

Kedves Adminok!
    A mai eventhez nem kaptam meg a 10db kezdőmagot. Köszönöm ha utána tudnának nézni.
    Gazda szilu0
    ID: 10175967

14. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, legközelebb csak 1 topikban kérj segítséget. Láttam a másik helyen, ahol válaszoltam neked, írtad, hogy meglettek a növények közben.

Sok sikert az eventhez!

stb_farmer kedveli ezt.
  15. angyal071

angyal071 Utánpótlás-írogató

Szia! Tegnap este és ma reggel aratáskor vettem észre, hogy nem ad növényeket. Az eventnövénynél vettem észre. Ugyanannyi maradt, mint ültetés előtt volt. Rá tudnál nézni, mi a gond? 10 éve játszom, de még nem találkoztam ilyen problémával. Farmnév: angyal071, Id: 18088339 Köszönöm

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel információit megtekintve, az látható, hogy tegnap este nem volt répás-almás csatni a bónuszrekeszben.

Ma reggel helyezted be a rekeszbe: 05:46:38 órakor. Azután arattál: 05:46:45 órakor.

Most van 89 db vadkártya eventnövény elültetve a farmodon. (5 db pótlás érkezett a rendszertől - ez hozzá is adódott a termelt növények számához)

Ez az időpont, amikor földbe kerültek a magok : 2023-04-28 05:47:02 óra.

stb_farmer kedveli ezt.
  17. angyal071

angyal071 Utánpótlás-írogató

Szia ! Ezt én is tudtam. Csak a reggeli aratásból két területen azt a 89 db növényt adta ( csatnival)? Mindegy most már , kitakarítottam a gépet CC-Cleaner- rel, Most normálisan adta. Köszönöm

18. noodli78

noodli78 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Eltünt a tiszafám. ID: 24917417
    Előre is köszi a segítséged. Szép napot.

19. Othep

Szia.

Kollégám az ellenőrzés során nem találta a játék naplójában nyomát, hogy valaha rendelkeztél Tiszafával.
    Kérlek segítsd a munkánkat azzal, hogy válaszolsz arra, hogy a keresett Tiszafádat
    Honnan, miből szerezted és mikor?
    Mikor tűnt el és honnan?

stb_farmer kedveli ezt.
  20. bakosagi54

bakosagi54 Kivételes tehetség

Szia!Segitséget szeretnék kérni megvásároltam 2Freeőr titok fát,2Parkin és 2 gyümülcskenyér titkosat és nem jelenik meg a raktárba és a régiek is eltüntek. bakosagi54 ID:18559029 A segitséget előre is köszönöm