Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Doggyra

Doggyra Aktív író

Kedves smoldering!

Semmi probléma és nem kell elnézést kérni ezért. Valahol gondoltam, hogy központot jelent csak nem voltam teljesen biztos benne. Köszönöm a segítségeket.

Jó játékot és sikeres eventeket! 8)

zsani_apja, smoldering és Othep kedveli ezt.
  2. -nagyani-

-nagyani- Járnitanuló

Sziasztok!
    A Répa imádó nyuszi dekort keresem,úgy emlékszem megszereztem, de most nem találom. Segítenétek?
    -nagyani- ID 23777970.Köszönöm előre is

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Pár napja kerestem neked a Váratlan felkeresést. Ugyanott megtalálod a Répa imádó nyuszit. Világító torony, fent középtájon.
    upload_2025-9-1_7-44-33.png

Sok sikert!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Jó reggel !
    Keresem a szezondísz 4 dekort . A világítótoronyban volt ,onnan szedtem be ,most vissza akartam rakni de sehol nem találom.
    ID: 1804235
    Enikő65
    Köszönöm ha segítesz :)

5. Luminary

Szia!

Most is kint van a Világítótoronynál - alul, középen - de már eggyel magasabb szintű. Szezondísz 5. Lehet, hogy iddőközben megtaláltad és már fejlesztetted?
    upload_2025-9-1_11-43-12.png

További jó játékot!

Enikő65 kedveli ezt.
  6. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Köszönöm szépen ,ezt benéztem :)

7. -nagyani-

-nagyani- Járnitanuló

Köszönöm szépen :) Valóban kérdeztem a váratlan felkeresést is , de azt időközben írtam is, hogy megtaláltam. Nem jellemző rám ez a trehányság :-D de ezeket tény, hogy jól elrejtettem magam elől . Köszi még egyszer :)

Othep és Luminary kedveli ezt.
  8. gibart

gibart Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A Békás mennyország felhő rátevőit nem találom, pedig úgy emlékszek, hogy megvettem. Köszönöm. gibart ID 2431705

9. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia!
    Lehet, hogy bent van a Ládáid között a
    Békás mennyország láda, abban lapulnak a dekorok, ha átvetted a játékból azt mezőt.!
    Nézd meg!
    Sok sikert hozzá!

Kuzdern, kigyo51, Doggyra és még 1 ember kedveli ezt.
  10. baloghilona

baloghilona Junior szaki

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni nem találom az alábbi kitehetőket iszapfürdő II, gyümölcsízű űrtechnológia és muffin meglepetés. Előre is köszönöm a segítséget ! ID3042217

11. nmari

nmari Utánpótlás-írogató

Sziasztok keresem a komodó sárkányomat.ID8240149 Köszönöm a segítséget.

12. Luminary

Szia!

A Muffin meglepetés dekorod fent van a felhőn. sajnos a Gyümölcsöző űrtechnológia nincs a birtokodban. A Farmárudából lehetett megvenni egy 2017-es event során:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/készülj-az-újrahasznosításra-nublonok-2017-április.14986/
    upload_2025-9-5_8-39-43.png

Iszapfürdő II dekor nincs, csak Iszapfürdőzés II, azt a raktáradban- Doboz/ Váza ikon alatt megtalálod:
    upload_2025-9-5_8-42-54.png

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!
    2 narancs ólad van a Bahama esőerdőben. Az egyiket eldugtad a gorilla mögé, előre hoztam a másik mellé.
    upload_2025-9-5_9-7-35.png

További jó játékot!

Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  14. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Sziasztok!

Keresek két dekort. A Csodálatos Fittneszfarm eventben lehetett megszerezni őket. Ezek a Mr. Farm, és a Ritmusos gyakorlat dekorok. Nálam a felhőn kint van 1-1 db belőlük, de egy ismerősöm azt mondta, hogy neki ezekből 2-2 db van. Lehet, hogy én olyan balfék voltam az event lejátszása alkalmával, hogy az érme boltból nem váltottam ki a plusz 1-1 db dekort?
    Ha van időtök kérek egy ellenőrzést, hogy kiderüljön mit műveltem.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Mr. Farm a kedvencek futtatójában van, fent, középtájon:
    upload_2025-9-5_9-55-35.png

A Ritmusos gyakorlat a Kerge kertben, jobbra fent:
    upload_2025-9-5_9-58-32.png

Sok sikert!

Swartsch, Kuzdern és kigyo51 kedveli ezt.
  16. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia, Nagyon szépen köszönöm a munkádat. Széppé tetted a napomat. Örülök, hogy talán mégsem vagyok akkora balfék, mint azt néhány ismerősöm hiszi.

Othep és Luminary kedveli ezt.
  17. evi5284

evi5284 Utánpótlás-írogató

sziasztok
    Keresek a baha ujdonságaiból,Tegnap délután vásároltam mindenből,ezután kitettem volna de hiányosan kaptam,vagy már nem látok.
    Magányos pálmát megkaptam a 8-db-ot,sima és xl,ebböl 3 esőerdőben van,Karomba gigasből 6 xl megvan,az alap nincs,a rőzsaszín
    selyemakác csak 10 db xl van meg,Jaguár ól 4 db nincs meg,Hegyi gorilla lak 4 db nincs meg,
    Légyszí ellenőrizzétek mit rontottam el,hova lettek a fentiek?
    Gazda:evi5264
    ID:23466498

18. Luminary

Szia!

A játék naplója szerint Karomia gigas alap fát nem vásároltál.
    6 db XL-es fát vásároltál 2025-09-04 16:32:34 órakor - 109.500 CSP
    Rózsaszín selyemakác XL-ból 10 darabot vásároltál 2025-09-04 16:34:12 órakor - 267.500 CSP. Az alap fát itt sem vetted meg.
    Jaguárlakot és Hegyi gorillalakot nem vásároltál.
    Sikeresen vettél 5 db Kakadufészket - 140.000 CSP - , 2025-09-04 16:21:58 órakor. Illetve a növényekből is vettél 300-300-300 darabot.
    A Magányos pálma 5 db alap és 5 db XL fejlesztés a raktáradban van, plusz, ahogy írod, 3 db az esőerdőben van kihelyezve, XL-re fejlesztve. (8 db alapfa - 45.600 CSP és 8 db XL fejlesztés - 114.000 CSP.

További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  19. evi5284

evi5284 Utánpótlás-írogató

Kedves Luminary,

Köszönöm a válaszod.
    További jó munkát!

Üdv: Évi

Luminary kedveli ezt.