Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    A teliholdas területen kerested? Biztos, hogy Álbotinátor tanyát nyertél, és nem álbotinátor állatot?

2. oroszso

oroszso Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni. A tehenek és traktorok felhősorra nem tettem ki azonnal a "pénztárcabarát akció" dekort. és most nem találom. Köszönom ha megkeresitek. oroszso ID 4148585

3. Tökmagocska22

Tökmagocska22 Fórum-zöldfülű

Szia!Ma reggel Beváltottam (meg volt minden hozzávaló) teliholdas Jack boltjában, egy kisértetjárta méhészetet. De nem találom a saját raktáramba. segitenél?
    És van egy fám amit nem tudok kirakni, ua. itt a telihpldasnál. Köszönöm!
    Tökmagocska
    ID 57970897

4. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    A kísértetjárta méhészet farmos terményes ól. Tehát a Farmos területen keresd, ne a teliholdason. A műhely fület kiválasztva írd be a keresőbe, hogy méh és akkor feldobja.

5. Tökmagocska22

Tökmagocska22 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, megtaláltam:)

6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Kúriában találod meg, a képpel jelzett helyen.

tereza6517 és kigyo51 kedveli ezt.
  7. -Sudden-

Szia.

Sajnálatos módon a dekorációt nem váltottad ki az esemény eventboltjából Traktorkerék fizetőeszközért cserébe , ezért nem szerezted meg.
    Sajnos a dekorációból csak 1 db-ot lehetett szerezni, de azért próbáld meg beszerezni az elkövetkezendő cserenapok valamelyikén.

kigyo51 kedveli ezt.
  8. oroszso

oroszso Járnitanuló

köszönöm

9. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Úgy emlékszem hogy a Roystonepálmát megnyertem a játékban de nem találom csak az Álroystonepálmákat!
    Megnéznétek hol lehetnek!
    Köszönöm előre is
    Byke ID: 7325033

10. paprét22

paprét22 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Megszereztem a Teliholdas éj felhősor 1-et, de a rá való kitehetőkkel nem találkoztam. Azokat hol lehet elérni?
    Köszönöm, ha valaki segít.

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A felhősorra való négy dekort (Szörnytraktor, Szörnyhal, Strucckísértet, Vámpírcsárdás) Jack boltjából tudod kiváltani.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. paprét22

paprét22 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  13. -Sudden-

Szia.

Sajnos nem nyerted meg, összesen 1206 db ál-botinátort termeltél le, az első roystonepálmához pedig 1296 db ál-botinátort kellett volna letermelned.

Próbáld meg beszerezni majd valamelyik cserenapon, hisz 2 db-ot kapott aki végigcsinálta és valószínűleg elérhetővé teszik majd más módon a jövőben.

jófarmerlány kedveli ezt.
  14. edit101977

edit101977 Utánpótlás-írogató

Eltűnt a ma reggel malomban legyártott távcső és a messzenéző virágot se kaptam vissza . ID: 17856417

15. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, pedig biztos voltam benne hogy megszereztem! Sajnos így jártam!

16. boszi52

boszi52 Fórum hercege

sziasztok megnéznétek nekem ,hogy gereblye műhelyem hol van ,mert úgy emlékezem, hogy mostanában kaptam egyet ID 17777046

17. -Sudden-

Szia.

Jelenleg 1 darabbal rendelkezel amit a farmos raktáradban találsz meg.

18. -Sudden-

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint összesen 20 db teleszkópot gyártottál le és mind a huszat beadtad a feladatokba.

19. Böbi49

Böbi49 Fórumprofi

T. Moderátor!

Ma 10 óra után megvettem az " Aranyeső felhőcsomagot ", de nem tudom, hogy hol keressem.
    A kitehetőket sem találom.
    Kérem a segítségedet, melyet előre is köszönök.
    Böbi49
    ID: 5397193

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Legegyszerűbb az Üres (szürke) felhősorok között megtalálni.
    upload_2026-8-8_20-46-47.png

Használd a keresőt, a felhő nevének, vagy névrészletének beírásával.
    Jelezz vissza kérlek, sikerrel jártál-e.

-ágianyu33- kedveli ezt.