Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Discussion in 'Általános témák' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum nagymestere

Szép estét kívánok mindenkinek:)
    Kérek egy kis segítséget, mert a kutya tenyésztésem /2x/ eltünt, nem találom. Az eredményeknél sem látom, mert a pandát mutatja folyamatosan, végtelenítve a sorokat. Mit történhetett nem tudom, de a beadott kutyák nincsenek, és a tenyésztetteket sem találom. Nem tudom miért van az, hogy kétszeri aratásból nincs meg egy csomó tenyésztés...
    Előre is köszönöm a segítséget. jó éjt mindenkinek:)
    Zsófi
    Zsófi0101 ID: 3246475

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban. Amint lesz, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem.

3. Zsófi0101

Szia :)
    Köszönöm szépen :)
    üdv.Zsófi

4. Othep

Kollégám ellenőrzése szerint tegnap 23:22:09 és 23:35:25-kor arattad a kutyatenyésztéseket. Nincs elveszve semmi sem.
    (Talán megjelenítési probléma lehetett a végtelenített lista, de ezt csak találgatás a részemről. :) )
    Részletes listáért a supportot van lehetőséged felkeresni.
    Őket így tudod elérni, ha szeretnéd: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/#post-1524785

Jó játékot. :)

-ágianyu33- likes this.
  5. KataMara

KataMara Fórumprofi

Sziasztok! Kata Mara néven vagyok a fórumon, de a játékos nevem:
    Gazda: Ibolya51 ID: 10494510
    Szeretnélek megkérni amikor ráértek a Csillagok tengere felhősor 3 rávalóját nem találom.
    Azért így írok mert valamiért nem engedte a külön írásom elküldeni.
    Köszönöm előre is a segítséget!

6. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban. Amint lesz, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem.

7. Othep

Szia újra,

Kollégám ellenőrzése szerint csak a gazdaköri feladatot teljesítetted. Ezért sajnos csak a felhősort szerezted meg, a dekorokat nem, mivel nem csináltad meg a távcső-beadásos részt.
    Be sem tudod szerezni őket, mert bónuszt adók. (Esetleg, ha egyszer lesz velük valamilyen akció. Remény mindig van. :) )

Legközelebb mindenképpen olvasd el figyelmesen az ismertetőt, akár írd is le valahová, hogy miből/honnan kaphatóak meg a fő jutalmak (felhősor és dekorok).

KataMara, Zsófi0101 and -ágianyu33- like this.
  8. Zsófi0101

Szia:)
    Köszönöm szépen a segítségedet. Nekem úgy tűnt, hogy elvesztek, de ha az ellenőrzésnél az derült ki, hogy nem veszett el semmi, akkor azt én elfogadom. A mai tenyésztés rendben volt már.
    Legyen szép az estéd.
    Üdv: Zsófi

Othep likes this.
  9. KataMara

KataMara Fórumprofi

Köszönöm szépen a válaszod, elnézést máskor figyelmesebb leszek.:)

Othep likes this.
  10. Picuri1959

Picuri1959 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi dekorok keresésében Kristálybarlang, kristálytisztító, dínókrízis, zenés gombák, kőkemény kristály . Segítséged előre is köszönöm.
    Picuri1959, ID 11918920

11. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Kristálybarlangok(+) dekorod kint van a Kerge kertben, alul, középtájon keresgélj. A másikat - ami nem + jelű - még nem szerezted meg.
    A Zenés gombák és a Kökemény kristály dekorokat (2-2) már felraktad a felhőkre.
    Az egyik Dínókrízist még nem szerezted meg, a másikat majd a Változó boltban tudod kiváltani, amikor aktuális lesz.
    Érdemes az event ismertetőjében nyomonkövetni, hogy mit honnan és mikor tudsz megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kristálybarlangok-2026-szeptember.28261/#post-1525236
    Ezt a jutalmat akkor kapod meg, ha még 3 területet teljesen letisztítasz a Smaragdok barlangjában.
    upload_2026-9-16_19-44-49.png

Sok sikert!

kigyo51 and -ágianyu33- like this.
  12. scania7

scania7 Junior szaki

Sziasztok!Benedek144 55839812 "Fejezz be teljesen 4 területet (Smaragdok barlangja)".Én négyet számoltam a rendszer csak hármat.Légyszí nézzétek meg,hogy ki számolt rosszul!Köszönöm Üdv...

Tárgytalan Üdv...

Last edited by moderator: Sep 19, 2026
    Luminary likes this.
  13. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Üdv!Tud valaki segíteni? Azt a feladatot akartam teljesíteni,hogy legyen a pajtádban 6 TNT. Megvásároltam hatot,de semmi reakció. Valamit félreértek? Köszönöm ID.12944133
    egri_eszter_[eszti]

14. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    Ereszkedj új szintre, vagy vegyél még 1-et és használd fel, akkor megjelenik a pipa a küldetésnél.

egri_eszter_[eszti] likes this.
  15. karesz

karesz Fórum mestere

Szép napot kívánok! Nem találom a szörnyes felfordulás kitehetőmet. Segítséget kérek! Karesz2111 ID 2813566

16. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Szia!
    Van egy megjelenítési hiba, az általad keresett dekor esetében. Javítása hétfőre várható.
    E linkre kattintva olvashatsz erről.

Last edited: Sep 19, 2026
    Sylja and karesz like this.
  17. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Köszönöm! Bevált,elég volt leereszkednem másik szintre

18. szávusz97

szávusz97 Junior szaki

gazda szavusz97 id 18412463 megszereztem a dinokrizis kitevöt a felhöre de sehol sem találom kérlek segits

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Pluszos dekor ott keresd, rakd ki valamelyik területre, amikor lejárt, törüld aztán lehet rakni a felhőre.

kigyo51 likes this.
  20. szávusz97

szávusz97 Junior szaki

ott is kerestem sehol sem lelem

megtaláltam a dinókrizist köszi

Last edited by moderator: Sep 21, 2026
    GA-BI-O-Farm likes this.