Eltűnt tárgyak keresése (dekorok, ólak, fák)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by farmeres53, Mar 26, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

A manóba, ezt nem gondoltam! Köszönöm szépen, h megnéztétek!

2. .apa64.

.apa64. Törekvő

3. boszi52

boszi52 Fórum hercege

ID 17777046 az 5 - 5 kankalin a mostani event növényei nincs a földemen pedig elültettem

Last edited: May 14, 2026
  4. Terméstündér

Terméstündér S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Mivel nem vagy Prémium tag, így 5x Kerti kislapátod volt és a bekevert 5 magot el is ültetted.

upload_2026-5-14_15-57-24.png

További jó játékot :)

-ágianyu33- likes this.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Sziasztok, egy szívességet szeretnék kérni. Venni akartam egy titkos csomagot a bahára, és rá is kattintottam, de mivel nem figyeltem meg az arany készletet, így nem tudom, hogy levonta-e az árát, vagy nem érzékelte?
    Köszönöm ha ránéztek. :)
    Luca_511 ID: 13667325

_Ilona49_ and Luminary like this.
  6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    Nem vonta le a csomag árát.
    Csak 20 FA-t költöttél 4x farmos titokfára.
    További jó játékot!

_Ilona49_, Luca_511 and -ágianyu33- like this.
  7. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Köszönöm szépen. Megnyugtató. :)

Luminary likes this.
  8. manocs50

manocs50 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, vettem ti-ki fákat. A farmaranyat levonta, de nem kaptam őket.
    Sajnos nem találtam olyan helyet ahova ezt a panaszt elmondhattam volna:(
    farmnév: manocs50, ID 26496565
    A választ köszönöm.
    Kellemes napot:))))

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A ti-ki fák bahás fák, ott keresed ?

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Tökéletesen jó helyre írtál.
    Írásod ugyanis nem panasz, hanem segítségkérés.
    Segítségkérések a ''Nem tudom'', ''Nem értem'', ''Nem sikerül'', ''Nem működik'', ''Nem találom'' jellegű-kezdetű beírások.

Ezekben ugyanis egy Moderátor (vagy bizonyos esetekben egy Játékostárs) tud segíteni: ellenőrizzük, elmagyarázzuk, megkeressük, stb.
    Panasz az olyasmi, mint: ''Nem tetszik az event, mert...'', ''Nehéz az event'', ''Vacakok a jutalmak'', ''Nagyon zavaró, a rengeteg hiba'', ''Nem működik a játék'' (farmnév és ID-szám nélkül és pontosabb problémaleírás hiányában), stb.

Ezekben Modi (vagy Játékostárs) nem tud azonnal, közvetlenül segíteni. Visszajelzésként a Központba továbbítjuk ezeket.

Sőt még az ''Eltűnt tárgyak keresése'' topikba is írtál, ami tökéletes, ha kerestek valamit, szóval minden rendben. :)

Kérlek, jelezz vissza, hogy Játékostársad útmutatása alapján megtaláltad-e a Bahamán a tiki titokfákat.
    (Minden olyasmi, aminek a nevében benne van, hogy ''tiki'', az bahamás dolog.)
    Ha még azóta sincsenek meg, elviszem ellenőrzésre a problémát.
    Várom visszajelzésed. :)

11. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Mosolygós szép napot)
    Sajnos az enyém citrombaharapósra sikeredett.
    Nem tudom jó helyre írok-e,ha nem a gazdatársak talán itt is tudnak segítséget adni....
    A tiszteletteljes kérésem,hogy topiktévesztés miatt ne töröljék,tegyék a helyére az írásom.

Ma reggelre végeztem a Bahás feladatrésszel. Egy sátorral tovább lépve - -sajnos rossz helyre nyúltam és igy az ezüst kulcsért --a szigeti teljesítésért járó aranykulcs is zöld pipát kapott.A teliholdas lilánál NEM volt ilyen gondom!
    A farmos és a gyakori további követelmények még elvégzésre várnak.Ezüst kulcs hiányában a farmos kalinkát nem tudom megszerzni.
    Ki lehet ezt javítani,ha igen,hogyan????
    Elnézést a terjengős írásért,de nagyon pipa vagyok magamra,nem tudtam egyszerúbben fogalmazni.....eddig olyan szépen...öregesen...haladtam,nyugodtan reméltem betudom időben fejezni az eventet.
    Segítséget előre is KÖSZÖNÖM!

Last edited: May 17, 2026
    Sali~*.* likes this.
  12. Othep

Szia.

Áthoztalak egy Segítségkérő topikba, hátha hosszabbra nyúlik a segítségnyújtás egy válasznál, vagy betekintést igényel.
    Ha jól értem a problémát, akkor súlyos gond nincs itt.
    A színes kulcsra szükséged lesz úgyis később, tehát nem hiába szerezted meg.
    Csak egy kicsit tovább kell termelned a szigetes kankalint és megszerzed az Ezüst kulcsot is, a magkiváltáshoz.
    (A következő mező. Sali a csevegőben hozott Neked térképes segítséget is.)
    Ha nem jól értettelek, segíts egy kicsit egy pontosabb magyarázattal és hozz farmnevet és ID-számot. Ha szükséges, bekukkantunk a farmodra. :)

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Az eredeti helyen váaszoltam neked! #169
    Elhoztam neked Wolf segédletét, a térkép használatához. https://www.farmgazdak.hu/forumhelps/mapevent/

A fentieken látható, hogy hol, melyik mezőben kapunk magokat, hol tudjuk beszerezni a kulcsokat.
    Sikeres eventet, szép 7végét kívánnok!
    Az event teljes teljesítése után, még marad egy ezüstkulcs a raktárban!

14. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Sziasztok:)

Kiváltottam a "Megvagy" nevű dekort, de sehol nem találom. Lennétek szívesek segíteni.
    kiscicuka ID: 15810327

15. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Házi kedvencek futtatójában találod, középen.

upload_2026-5-17_20-21-40.png

macimami1958 likes this.
  16. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és a rám pazarolt időtöket. Sajnos ez már a demencia:(

Othep and macimami1958 like this.
  17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumfelvigyázó

Kedves Othep! Sali!
    Szívből köszönöm a részletes,teljeskörű segítséget,támogatást.
    Erőt adtatok,,hogy közel 3 órás keresgélés,többszöri sikertelen nekifutás után se adjam fel és végül ....visszatérve a bölcsödébe...."feltalálva szarva közt a tőgyét"...megtaláljam a hiba okát,és a megoldást......Még kell további 2264 szigeti kalinka az ezüst kulcsért.
    A helyén már hízóka hízott,hagytam beérni,ma bevetettem a szükséges eventnövényt....sinen vagyok.
    15.5 év alatt még így nem gyötört meg feladat.
    Mégegyszer KÖSZÖNÖM!!!!

Othep, macimami1958 and SnéDóri like this.
  18. anci091551

anci091551 Törekvő

Jó reggelt! A mesterkurzus 8 db. barna bakot kér. A barna birkát nem fogadja el. mit kell csinálnom?
    ID:48975570

_Ilona49_ likes this.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    A barna bak a nyúl 1 szintű tenyészállata, ott keresd.

20. aniko630912

aniko630912 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    26.05.16-án vásároltam 199 FA-ért a Talányos Tiki-fa csomagot, de ezt nem találom, nem kaptam volna meg????

aniko630912 ID: 30692325