Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Ableotory, Dec 17, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Jul 17, 2026.
  1. 1

435 vote(s)
    58.9%
  2. 2

23 vote(s)
    3.1%
  3. 3

25 vote(s)
    3.4%
  4. 4

14 vote(s)
    1.9%
  5. 5

48 vote(s)
    6.5%
  6. 6

13 vote(s)
    1.8%
  7. 7

17 vote(s)
    2.3%
  8. 8

32 vote(s)
    4.3%
  9. 9

19 vote(s)
    2.6%
  10. 10

112 vote(s)
    15.2%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. miekje9

miekje9 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a válaszát

:inlove:

Last edited: Dec 18, 2025
  2. kapál6

kapál6 Járnitanuló

Köszi ezen átsiklottam

farmerSS likes this.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én azért vagyok ebben bizonytalan, mert ha így van, akkor az event többi részéhez képest a magyalos rész nevetségesen egyszerű. Ráadásul semmi értelme a szétválogatós minijátéknak és az azzal szerezhető plusz fagyal magoknak, illetve fagyalbónusznak.
    Vagy jön egy modi, és megmondja, hogy a learatott magyal bekerül-e a pajtába, és akkor visszaültethető; vagy egy darab próbaképpen elültetett magyal learatásával nekünk kell a működést megnézni.

4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Változatlan a küldetések működése.
    Nem adja be a rendszer sehová se a növényeket, faterméseket és az állatot sem. Csak számolja a pajtakészletet és azt veszi figyelembe. Ahogyan ez olvasható is az ismertetőben.

Jól érted: nevetségesen egyszerű lesz. Le kell termelni összesen 12.580 db pajtakészletet a magyalból. És kész. Ennyi.

5. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Nálam is van/volt kérdőjel, de ha elvenné, akkor sose lenne kezdőmagomxD.
    Adok 5 ezüst kulcsot 20 magyalért, beszámítja-elveszi ?xD akkor mit tegyek a földbe ?
    Nem lehet másképp, csak ahogy az ismertetőben van.
    Minden magyalt beszámít, de egyet se vesz el

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Szóval igyekszem termelni a növényt...
    S azon gondolkozom milyen jó lenne olyan kosár amiben van eventes ól és fa... :music:
    A mostani kosarak.. hát nem igazán győztek meg...:wuerg:

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a válaszod, így könnyebb.

És lenne még egy kérdésem. A hegyen lehet lefelé mozogni? Pl. a hegy alsó részén a 6-os mezőről felmehetek a létrán a 32-esre, és onnan tovább a 29-re. Elérhető-e innen a 28-as doboz, vagy azt csak az alatta lévő 27-es doboz oldja fel?

8. Kisfenyő

Kisfenyő Fórumelemző

Sziasztok!
    Az ismertetőben területként megjelölték a 3 Bahamás területet. Én a leírásban nem találom, hogy ott mit kell/ lehet termelni vagy vetni, vagy ólat kitenni, vagy mire lesz jó ez a 3 terület ? Köszönöm ha valaki megírja.

paculi05 and farmerSS like this.
  9. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

A kétféle eventnövényt lehet mindenhol ültetni.

10. Ableotory

Szia!
    Egyenlőre ezt nem tudjuk megmondani, mert javítják épp... talán 11 óra körül már igen.

11. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Ráááééérnek ! Messze van még az event végexD
    Sagi kívánsága máris kezd beteljesednixD

Csak nehogy akadályokat pakoljanak be, hogy ne lehessen kevesebb növénnyel megoldani.:mad:

12. Ableotory

Nincsenek és nem is lesznek akadályok.
    Nem módosítanak, hanem javítanak. Ne fessük az ördögöt a falra... :)

13. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, Toma! Igaz, már tegnap el köszöntem a csevegőből, de most mégis itt vagyok. Nagyon köszönöm a menekülő utat, amire fel hívtad a figyelmünket! Mivel az eventet nem csinálom, a kosarakat nem is néztem meg. Ez a megoldás nekem nagyon jó, mert mégis csak jó lenne az ól, és a fa. Biztonsági okokból.... Igaz, nem olcsó, de mivel már semmi csomagot, egyebeket nem veszek, így simán bele fér a keretembe. Talán, a gazdák közül lesznek még olyanok, akiknek tetszik ez a megoldás, és meg szerzik a két újdonságot. Még egyszer köszönöm! Sok sikert az eventhez, Mindenkinek! A Moderátoroknak kitartást, és sok türelmet kívánok, erre a 3 hétre!

14. kispalika69

kispalika69 Járnitanuló

Sziasztok! Végigolvastam. Elég bonyolultnak tűnik. Szerintetek egy egyszerű halandónak, aki néha a családjával is lesz, teljesíthető ez az event?

paculi05 and -Holdfeny-. like this.
  15. szeva50

szeva50 Rutinos

Szia Toma! Köszönöm a mentő ötletet. Hiába szeretem ezeket a mini játékokat, karácsony idején nem fér bele egy „Forsyte Saga” méretű őrület. Nemhiába spórolok/gyűjtöm a FA-t.

16. -Holdfeny-.

Remélem... mert azért krácsony mégis csak a családról szól...8)

achmed1122 likes this.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum admirálisa

Mi is egy nagy család vagyunk ..:D

18. -Holdfeny-.

Jaa de cuki vagy....:inlove:
    De ha jobban belegondolok igen... itt IS van akit nagyon szeretek... és van olyan akit... hát nem annyira:p

vihence, SnéDóri and achmed1122 like this.
  19. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Szia!

A változások szerint - ha jól értem - ha valaki letermeli az összes növényt, ami kell, a hegyalja összes feladatát eléri így és annyit nyer, hogy mind a 6 órát már aratni és rövidíteni tudja, miáltal persze hamarabb össze tudja hozni a hegytetői folytatáshoz szükséges 20+20 ezüstkulcsot?

20. -Holdfeny-.

Reméljük így lesz....

Thread Status:
Not open for further replies.