Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Végre vége !

Már csak holnap estig kell 10 óránként a kulcsokat lekattogni és a tetőre kilehet szúrni a zászlót is.xD

Kemény menet volt, de 1 hét alatt minden extrát bevetve pipa kerülhet az eventre.
    Innentől már csak napi 1-2-3x.. órák leszedése a táblák és a bolt kifosztásáért.

Baby72, Swartsch, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem egyikhez se. Gyűjtögesd, és ha összegyűlt 20, akkor add be a hegytetőre. Oda ezen kívül is kell még plusz 20 kulcs; kár lenne bebukni a felhőt.
    A magyalt és a fát a minijátékokból is lehet szerezni, illetve vannak még dobozok, amik adják. A magyalból csak egy kezdő mennyiség kell; fából ugyan nem árt, ha minél több van, de az az 1 db nem oszt, nem szoroz.

Baby72, Imrus65, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  3. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Csak el vagyok maradva :) Nem bírtam az altatást, ma arattam, aztán még egy utolsó kb 2 óra múlva és a fák is pipa. Kulcsom jelenleg 7 db van. Az almák gyűlnek, nincs kedvem meg időm játszani.

Swartsch, Sylja, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  4. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Amaránt nekem 16 db-t adott gömbből.

Kuzdern és Sylja kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, hová kell a 20 kulcs a hegytetőre? Nem találom :( egyébként pont ezért jöttem, hogy megkérdezzem, hogym ire kell még a kulcs, ha már ki van váltva mindegyik láda. 2x5-t adtam be.
    Biztosan benne van az eventleírásban, de ha valaki tudja fejből, nem kell a fél életem bogarászással tölteni. Inkább takarítanék... Bár nem az ANTSZ jön, hanem a Jézuska, de kisikálnám a kádat is, bár ő biztosan nem akar fürödni, hálóvendégem meg nem lesz...
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek és gyors eventbefejezést!

Sylja kedveli ezt.
  6. Imi1969

Imi1969 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A nullapercezés garantáltan adja a gömbdíszt?

7. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    2 részből áll a hegy, a Hegytetőre jobb oldalon lehet átváltani a "Hegytető" feliratnál. Az első dobozba kell 20 kulcs, hogy továbbjuss.
    A Hegytetőn is vannak aratható bónuszmezők, amik az Édes narancspuncsot adják.

nolina1965 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Azért nem találod, mert a hegytető nem fér bele a képbe. A hegynél alull, a JOBB oldalon lehet rákattintani a Hegytető feliratra, akkor nyílik meg! (Kicsit irigykedem, mert én még mindig a gömbökre várva dekkolok lent. 4 teli raktárház csak 2 gömböt adott!)

nolina1965, -BombadilToma- és Sylja kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az 1. és a 13. dobozokba.

A hegytető feladatai

maszilva, vihence, nolina1965 és 3 más kedveli ezt.
  10. hagnes534

hagnes534 Fórum mestere

Szia, a kulcsos láda 20 óránként aratható, 3 van belőle. Ha van napi 60 sütid, akkor lehet rövidíteni.

maszilva és Sylja kedveli ezt.
  11. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Az is attól függ, hogy milyen növénnyel vagy óllal nullázol, csak hamarabb jutsz a felröppenőhöz, mint nullázás nélkül.

12. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

De ha így teszek, akkor csak egy kulcsot adó mező lesz feloldva. Nem járok jobban, ha a meglévő 5 kulcsot beadom valamelyikhez, ott tovább megyek és kiváltom az újabb kulcsot adó mezőt?

13. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Igen, biztos. Most megkaptam.

A hegyalján 2 barna dobozban is van 1-1 kulcs. 10 süti az ára. A legfelsőben is kulcs van. Én már 1gyet kivettem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.25
    irkuvasz kedveli ezt.
  14. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Úgy értem, hogy csak a Hegyalján kiváltható, kulcsot adó, órás bónuszmezőkből tudunk kulcshoz jutni. (Pontosítottam az általad idézett hozzászólásomat.)
    3 db ilyen mező van. Ha ezeket aratjuk 20 óránként (Ünnepi sütivel rövidíthető 10 órára), akkor kapunk további kulcsokat, máshonnan nem szerezhető kulcs.
    A képen a 10. 20. és a 30. dobozban vannak a kulcsot adó bónuszmezők.

A hegyalja feladatai

Aratható bónuszmezők
    6. mező: 10 óránként 1x Cukormázas alma
    10. mező: 20 óránként 1x Ezüstkulcs
    16. mező: 10 óránként 1x Cukormázas alma
    20. mező: 20 óránként 1x Ezüstkulcs
    26. mező: 10 óránként 1x Cukormázas alma
    30. mező: 20 óránként 1x Ezüstkulcs

Helyesbítés: A Leárazásroham az Eszményi tél eventhez - 1. ajánlat tartalmaz 5 ezüst kulcsot. Elérhető ma (dec. 23.) 22:00-ig.

Utoljára szerkesztett: 23.12.25
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, nekem, talán 26,-ra meg lesz a második 20-as kulcsom,, gazokat letermeltem, a téli koreai fával kész vagyok, csak a drágaságos kardinális állattal nem vagyok sehogy sem, mégcsak 812 db. sikerült belőle, nagyon sokat kérnek,

inanna11, farmerSS és cicimsincs kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Gratulálok, ügyes voltál.:)
    Csütörtökön lesz meg a felhő, utána még a fenyőt kell kiváltanom. 200 fogaskerékbe kerül és van 128. Az is szépen lassan meglesz.

inanna11, Baby72, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  17. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Ünnepi sütivel gyorsíthatod, akkor nem 20, hanem 10 óra lesz. Sütiből sincs rengeteg, de ha 1-2 napot nyersz, már jó lehet.

inanna11 kedveli ezt.
  18. Synodendron

Synodendron Aktív író

Itt azért lehet szerezni 5 kulcsot de nem olcsó.
    Az akció kezdete (várhatóan): 2025. december 21. (vasárnap) 10:00 óra
    Az akció vége (várhatóan): 2025. december 23. (kedd) 22:00 óra

Az akció lényege az, hogy 10, azaz TÍZ
    percenként csökken az árengedmény mértéke.
    40%-ról indul és 60 perc alatt lecsökken 10%-ra és a továbbiakban már nem módosul.

A csomag tartalma:
    20x Ünnepi süti
    5x Ezüstkulcs
    20x Cukormázas alma
    1x Eventnövény betakarításnövelő
    2x „Piccolo” titokzatos láda

Jelen akció ideje alatt csak egyszer vásárolható meg.

A csomag teljes ára: 7.190 Ft LENNE!

inanna11, Sylja és Swartsch kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia
    Ezek az ünnepnapok az agyamra mennekxD

Azt hittem, hogy holnap este már csúcs-hódításom lesz!xD, most hogy leszedtem a kulcsokat, látom, hogy nem holnap, hanem csak holnapután délután lesz meg a 20.
    Mindig elfelejtem, hogy azokat csak napi 2x, nem pedig 3x lehet leszednixD

inanna11, Baby72, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  20. lenoxa

lenoxa Törekvő

Szia! Ez hol található? Sehol nem találok ilyet.