Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 17.7.26.
  1. 1

435 szavazat
    58.9%
  2. 2

23 szavazat
    3.1%
  3. 3

25 szavazat
    3.4%
  4. 4

14 szavazat
    1.9%
  5. 5

48 szavazat
    6.5%
  6. 6

13 szavazat
    1.8%
  7. 7

17 szavazat
    2.3%
  8. 8

32 szavazat
    4.3%
  9. 9

19 szavazat
    2.6%
  10. 10

112 szavazat
    15.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milanzs

milanzs Fórum biztosa

Köszönöm, idáig valószínűleg sosem fogok eljutni. Csak egy fészkem van és 36 fogaskerék érmém... köszönöm a segítséget.

farmerSS kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

A hegytetőn, ha összegyűlik a kellő számú Ezüst kulcs, utána már ott is elérhetőek az órák

Aratható bónuszmezők
    8. mező: 10 óránként 1x Édes narancspuncs
    16. mező: 10 óránként 1x Édes narancspuncs
    20. mező: 20 óránként 20x Fogaskerékérme
    25. mező: 20 óránként 20x Fogaskerékérme

Swartsch, milanzs, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  3. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nekem kitisztult a játék nemsokára 2 óra és a hegy tetején vagyok nóvények madarak meg vannak ccsak a fák hiányoznak tudok játszani vannak almáim de csak xl vagy xxl fát ad alapfám meg nincs hozzá. úgy jutottam idáig hogy komfort talajon ültettem a növényeket a csatni helyett betettem egy 200%-os bónuszt az állatokkal 0 perceztem egyáltalán nem volt röpi hiányom bőven van karácsonyi sütim is a ládákat rövidíteni van még sok idő a fák is meg lesznek

4. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia. A téli kardinálispinty ól a puzzle minijátékkal szerezhető. Talán a középső táblával a legérdemesebb játszani. Ha kiraktad a puzzle képet ládát fogsz kapni, azt ki kell nyitni, abban lesz ól vagy fejlesztés.

farmer221278, Swartsch, nagymami2 és 9 más kedveli ezt.
  5. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

Szia! Máskor is olvastam, hogy a középső játéktáblát ajánlják. Miért? Nekem olyan egyformának tűnnek... Köszönöm

SnéDóri kedveli ezt.
  6. monika6767

monika6767 Törzsjátékos

Szia, azért, mert az adja legoptimálisabban a kártyákat. Ne is játsz másikkal, mert a 2. résznél tudsz választani a puzzle/pinty/ és a kirakós/fa/ között.

nagymami2 és farmerSS kedveli ezt.
  7. monika6767

monika6767 Törzsjátékos

Sziasztok, most amikor már nem kell figyelnem a gömböt, csak a sütit, na akkor már van 250 darabom.

8. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

• Kirakós mini-játék
      • Amennyiben teljesítettük a mini-játékot, 1x Koreai fenyők ládája a jutalom, illetve 4 órára Téli koreai fenyő toboza hozam bónusz. A bónusz hozama: +1. Több bónusz begyűjtése esetén kizárólag a hatóidő adódik össze, a hozam minden esetben +1 marad, nem adódik össze.
      • Amennyiben a mini-játékot bezárjuk és nem teljesítjük, nem kapunk jutalmat.
    Már tegnap is feltűnt, de itt nem úgy van, hogy fixen kapunk egy ládát s mellé bónuszt...?Rosszul értelmezem a leírást?

Csak mert tegnap és ma sem kaptam ládát...

farmerSS kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Bal oldali nyíl a fa vagy ól, jobb oldali a bónusz

A táblajáték mechanikája ismert, aki szeretné >>ITT<< átismételheti.

A 3. rész a jelzett gombra kattintva érhető el:

A 4. rész a jelzett gombra kattintva érhető el:

• A 3. rész (tárgyak) kategóriában 1 tábla rész elindítása 1 db cukormázas alma kellékbe kerül.
    • A 4. rész (bónuszok) kategóriában 1 tábla rész elindítása 1 db édes narancspuncs kellékbe kerül.

Swartsch, Sylja, milanzs és 2 más kedveli ezt.
  10. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Szia. Azért ajánljuk a középső táblát mert ott a kviz kérdések is jobban helyezkednek el, nagy eséllyel az is léphető.

Swartsch, nagymami2, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Mindig tanul az ember! :D Köszi!

Swartsch, farmerSS és SnéDóri kedveli ezt.
  12. Mimszi

Mimszi Utánpótlás-írogató

Szia, a puzzle minijátékkal tudsz szerezni. A táblajátékon világoskék mezőn kék puzzle darabka van. Lépj rá, megnyílik egy puzzle játék, kirakod, utána végigmész a táblán és mikor kiléptél belőle, a farmon a dekorációk fül alatt az elhasználódó dekorok között keresd a kardinálispintyek ládáját, azt nyisd ki és ott lesz a fészek, amit ezután az állatos menüből kitehetsz a farmra. Sok sikert!

Utoljára szerkesztett: 24.12.25
    milanzs, nagymami2 és Sylja kedveli ezt.
  13. asszony48

asszony48 Aktív író

Nagyon szépen köszönöm.

farmerSS kedveli ezt.
  14. terrdora

terrdora Fórum mestere

Köszi, azt tudom, de jelenleg az eventes állatok vannak ott a jobb betakarítási pontok végett, így azok adnak valamit, de a mammutról nincs info hogy adják pl az üveggömböt.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A mamutok fák. A fák adják mindkétféle felröpit. Azt nem figyeltem magamnál, mennyit adnak, de láttam felröppenni.

vihence és nagymami2 kedveli ezt.
  16. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok! Mint kiderült a kardinálispinty fészeknél nem tudok nullázni, mert nincs virágfestésem. Így van eddig 4 fészek, ami viszont szupertáppal is 2 óra alat ad 1 darabot, soha nem lesz meg a kért mennyiség. Más valami bónusz, amivel a hozamot tudnám növelni, ha már az időt nem tudom csökkenteni? Köszönöm a segítségeteket.

Boldog, békés, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Üdv.: farmisto

17. -BombadilToma-

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ZzEkdDE3NjY1NzUxNDckajQzJGwwJGgw#post-1043518

Sylja, vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. terrdora

terrdora Fórum mestere

Kérdés!
    Ki van gyűjtve a paszulysoron melyik felhősor csökkenti az állatok növekedési idejét?
    Legyen arra kis esély másnak is ha nullázna, akkor melyik sort tartsa vissza?
    Nagyon szépen Köszönöm! :)

Utoljára szerkesztett: 24.12.25
  19. -BombadilToma-

inanna11, Sylja, vihence és 2 más kedveli ezt.
  20. Imrus65

Imrus65 Fórum ismerője

Van 6000 db Halam és 4000 Hódom, A három területre legyártottam a Halásztanyákat és a Hódfaüzemeket. Szupertápból van 3500 db.
    Ezek kb: 15 óránként nagyon jól adják a felröppenőket.

Ha van:
    Ólbevételi bónusz 100% aranyrekesz
    Teljes bevételi bónusz S 100% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz L 200% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz XL 300% gyémánt rekesz

A gyémánt rekeszesek a fák termését is duplázzák.

Ha van:
    Ólbevételi bónusz 100% aranyrekesz
    Teljes bevételi bónusz S 100% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz L 200% gyémánt rekesz
    Teljes bevételi bónusz XL 300% gyémánt rekesz

A gyémánt rekeszesek a fák termését is duplázzák.​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.25
    varga1234, inanna11 és zotya280303 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.