Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Calibaby

Calibaby Fórumprofi

Oh, köszi! Így már sikerült. Nem tudtam, hogy lehet váltogatni.

farmerSS kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a bejegyzésednek az event csvgő topikban semmi keresnivalója nincsen. Ha a jövőben segítségre van szükséged, vagy ellenőrzést szeretnél kérni (akár vásárlás kapcsán is), a probléma leírásával és az azonosító adatokkal a Segítségkérő topikokban várunk.
    Mivel már felvetted a kapcsolatot a Supporttal, mi itt a Fórumon nem tudunk ebben a kérdésben már segíteni, de a jövőben várunk a megfelelő topikban, ide írhatsz magyarul is.
    Amennyiben a Játékhoz kapcsolódóan panaszod van, a Panaszkönyvbe tudsz írni. Megértésedet köszönöm!
    További jó játékot kívánok!
    (ui: aláírásomban találsz linket a topikhoz)

3. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

Sziasztok hol lehet megnézni a pluzt hogy mit kell kirakni?

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Vilmos05, Babuxx, Kincső52 és 9 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ebből az egész eventből ez izgat a téli kardinális pinty fészek és az téli korei fenyő
    Ez cserélhető lesz vagy vissza lesz váltva ?
    megéri több száz farmra belépni , hogy megkapjuk ?

Event kezdetén járó kellékek

Az event kezdetével kapunk:

• 10x Cukorrúd kála eventnövényt (prémium gazdák +5 db)
    • 5x Ezüstkulcs
    • 1x Cukormázas alma
    • 4x Téli koreai fenyő
    • 1x Téli kardinálispinty-fészek
    • 1x Téli kardinálispinty-eleség (táp)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. Nayram66

Nayram66 Járnitanuló

Szia, csak a fogaskerék-érméért vásárolt pinty és fenyő marad, az event elején és a ládákból kapott téli pinty és koreai fenyő azonban beváltásra kerül a játék végén. Hogy cserélhető lesz-e? Szerintem nem, de ne legyen igazam :)

-Szemecske-, Sylja, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szia!
    Ami az ismertetőben is szerepel: a téli ólak és fák, event végeztével vissza lesznek váltva. #2

8. HéricsBáró

Szia
    És a hegyalja feladatban az 5 ezüstkulcsal a téli kardinális pinty fészek ami kék dobozban van a 21. feladat ? Az marad ?

-Szemecske-, macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. terrdora

terrdora Fórumszaki

Én a Kínaiakkal csetelek angolul pedig sem a kínai, sem az angol nyelvet nem értem, de megértjük egymást, az a lényeg! :)

Bezzeg a felröppenők továbbra sem jönnek és még ez a plusz 20 kulcs megint!? Fujj

Utoljára szerkesztett: 25.12.25
    macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Jancsika Báró úr!
    Amint írtam kétféle van a pintyekből és a fákból is. Van a téli és a sima kardinálispinty-fészek.
    A téli eltűnik a másik marad játékban.
    Nézd, mutatom:

Swartsch, Kincső52, macimami1958 és 3 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen, megvilágosodtam....:D:D:D

Kuzdern, macimami1958, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Oké , ezt megértettem .
    Melyik minijátékkal kapok madaras dobozt ? A puzzleval ? Elég a rendszer álltal megadott egy minijátékkal játszani . és ha a puzle ikonra lépek , lejátszom , kapok egy

Puzzle mini-játék
    • 5*5 méretű karácsonyi témájú puzzlet kapunk a 3. rész (tárgyak) kategóriában elindított mini-játéknál.
      • 1x Kardinálispintyek ládája jutalmat kapunk a 3. rész (tárgyak) kategóriában elindított mini-játéknál, amennyiben sikeresen teljesítettük (kiraktuk a puzzlet) a mini-játékot.

macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Jancsika! A láda=láda amiben téli.....van. Tudod váza ikon alatt láda- elhasználódó stb.;)
    Én már a hegytetőn koricálok, eddig egyetlen egy maradó pintyfészkem van.

14. HéricsBáró

Akkor feladom . xD

-Szemecske-, macimami1958 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Nekem is, ezért kell sok-sok érmét szereznem, hogy a Boltból kiszedhessek még 1 alap ólat és a két narancsot rájuk.
    Ez ezer fogaskerékérme.
    Ma végre a tető tetejére értem, így január 7-ig 13 nap x 2 = 26 x 40 = 1.040 f.érme csak az órák napi 2x-i leszedéséből összejön, illetve
    1 narancsos/tábla = 5 f.érme
    1 cukormázas/tábla = 2 f.érme
    Ha ezeket csak napi 3x szedem le, akkor is még plussz kb. 800-1000 érme bejön, vagyis jut a fára és fejlesztésére is.

Utoljára szerkesztett: 25.12.25
    Swartsch, Dolphin, macimami1958 és 5 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Most kezdenéd? Miért adod fel? Nekem most az elsődleges feladat a kvíz kérdések után begyűjtott ? Mert a boltból ki tudom váltani a felhőre való dekort, ha esetleg valami okból nem érek a hegytető csúcsára. A fogaskerék érme viszont kell a játékban maradó ól, fejlesztett ól, vagy fa kiváltásához. Az, hogy közben puzzleval játszom csak akkor van ha olyan táblát és kártyákat kapok, nyilván rálépek nem hagyon ki.

17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Köszi a számolást.
    Én is ugyan itt tartok, most akartam számolni, hogy mi újság lesz a végén.
    Akkor ezek szerint Mikulás csomagot sem kell vennem, mert elég lesz a fogaskerék érme.

Kuzdern, Swartsch, macimami1958 és 3 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Szia!
    Nekem még hiányzik 5 kulcs, onnantól viszont már könnyített menet lesz. Hasonlóan tervezem a vásárlást én is. Köszönöm szépen, hogy számoltál helyettem is. Akkor még tudunk kicsit válogatni a boltok kínálatából.

Swartsch, macimami1958, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Eddig napi 4x tudtam szedni az almást és pár napja a narancsost is, de szilveszter és új év környékén napi 2x fogom csak tudni, így egy átlagot számoltam a 3x-al.
    A 20 órás órák maradnak továbbra is fix 2x.
    Ha te napi 4x, ill. 2x tudod továbbra is, akkor ettől még több lehet.
    A táblákon mindig gyorsban kiszámolom, hogy a ?-re tuti rá tudjak lépni (dupla kitehetőkért), hála az égnek, a fogaskerekest sose lehet eltéveszteni.xD

feki13, Swartsch, macimami1958 és 4 más kedveli ezt.
  20. mami531953

mami531953 Törekvő

Bocsi,de az ezust kulcsot honnan tudom szerezni?