Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    A Hegyalján kiváltható órás bónuszmezőkből tudunk kulcshoz jutni.
    3 db ilyen mező van. Ha ezeket aratjuk 20 óránként (Ünnepi sütivel rövidíthető 10 órára), akkor kapunk további kulcsokat, máshonnan nem szerezhető kulcs.
    Az Ismertetőben itt találod a részleteket: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481995

csillaglili55, Swartsch, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Csak a szívemet szomorítjátok, de azért örülök a sikereteknek. csak így tovább!

3. chajagi

chajagi Junior szaki

Dolphin! Köszönöm szépen a javítást. Nem megtévesztés csak elírás volt. Köszönjük a sok-sok munkát Neked és kollegáidnak is, hogy ti pihenés helyett/mellett is segítitek a játékunkat. Szép karácsonyt a vissza lévő időre.

4. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok! kellemes karácsony másnapját kívánok mindnyájatoktak !
    a kérdésem hogy a bánatban lehet kardinális pintyfészekhez jutni,? nekem eddig csak 5 db-ot sikerült gyüjtenem , ezekből sosem lesz meg a kért mennyiségü pinty. a gazokat letermeltem de pinty az nincs, most tartok ott hogy feladom.

Sali~*.* és Pierrot20 kedveli ezt.
  5. Pierrot20

Pierrot20 Junior szaki

Minden tisztelettel: így is lehetetlen 3 ólból ennyit letermelni. Nullázás nélkül persze, átlag játékosként. Mindegy, felejtős.

Illetve most látom, hogy megjött a megfejtés - kosár képében. Tehát eleve lehetetlennek szánták a sima játékosoknak. Köszi! Boldog karit Farmerama!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.12.25
    Lizikertje, Bokicska-völgy és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. karesz

karesz Fórumszaki

Ma reggel végre felmásztam a hegytetőre
    Innen nézek szereteszét,
    Hallgatom az ezüst kulcsok
    Csörgésének lágy neszét.

7. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Sziasztok hogy lehet a csucsra menni Addig kész vagyok.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Meg kell mondjam, én bizony ólakkal nulláztam. Nemcsak a pintyek miatt, más célom is volt vele. A másik megjegyzésedre, nálam az az event, amít csak anyagi ráfordítással lehet teljesíteni nem játszik! Fontos, hogy tudatosan mi irányítsuk a játékot és ne a játék minket!
    Szia!
    Nem értem a kérdésed. Nálad mit jelent az, hogy "csúcsra menni"? A hegytetőn van a csúcs. :)

vihence, Swartsch, Mica67 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. karesz

karesz Fórumszaki

Nekem például úgy sikerült, hogy a vonatkozó kérdéseimnél visszaolvastam az eventismertetőt!

10. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Köszönöm igazán nagy segítség volt a válaszod.

Igeb a hegytetőre gondoltam Köszönöm.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Két hegycsúcs van, egy az alap ahonnan indulunk ez a Hegyalja, a másik amit ez után tudunk csak teljesíteni, a Hegytető. Mindkét részen kulcsok beadásával tudunk kezdeni.
    Talán ez segít.
    A hegy ablaka
    1. Itt láthatjuk az üres ajándékdobozokat. Egy-egy üres doboz egy-egy teljesítendő feladatot jelent.
    2. A hegy alsó és felső része is túl magas, ezért nem fér ki a játékkeret teljes egészébe, ezért lehetőségünk van az itt megtalálható fel és le görgető gomb segítségével föl-alá navigálni az adott hegy részen. A gombokat érdemes folyamatosan nyomva tartani a gyorsabb görgetéshez.
    3. - 4. Itt van lehetőségünk váltani a hegyalja és hegytető között.
    5. Itt láthatjuk a fontosabb hegyen lévő küldetések teljesítéséhez szükséges eventkellékek pajtakészletét.

Hidd el az volt, mert az ismertető nélkül, más sem, én sem boldogulunk!

vihence, Swartsch, Sylja és 4 más kedveli ezt.
  12. Zsu-muci

Zsu-muci Haladó

Köszönöm ez tényleg nagy segítség.Akárhogy olvastam ez elkerülte a figyelmemet. Köszönöm.

*Idézést javítottam / Dolphin

13. Marcsi0819

Marcsi0819 Haladó

Sziasztok!

A hegyalja 11. feladatát nem kellett teljesíteni (5 kulcs egy fenyőért) ahhoz, hogy tovább lehessen jutni. Akkor a hegytető 13. feladata (20 kulcs 2 party pörgetésért) után miért nem lehet továbblépni anélkül, hogy teljesíteném?
    Köszönöm szépen a választ.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

-Szemecske- kedveli ezt.
  14. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

sziasztok !
    én nem tudok ólakkal nullázni, . ezek szerint a kért pinty mennyiség letermelése nullázás hiányában számomra elérhetetlen. 44-nél tartok, hónapok kellenének hogy meglegyen a 2526.
    Köszönöm az event tervezőjének ezt a pár napot amit nagy sajnálatomra rá szántam. Legyen boldog és elégedett a munkájával !
    Itt és most hagytam abba!
    Kellemes karácsonyi napot kivánok a jétékosoknak !

DeCi[S]ioN, macimami1958 és Pierrot20 kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Azért, mert itt a 13-as fő haladási vonalon van. Mehetsz 1-2-6-8-11 (takarékos útvonal), de ahhoz hogy tovább haladhass felfelé, a 13-ast sehogy se lehet kikerülni.

Szia

Emiatt ne hagyd abba az eventet.

Az állatok letermelésével egy új ólat (kardinálist) és a felhőre 1 kitehetőt (fagyos panda) nem itt szerzel meg, hanem ha a hegyalján és a hegytetőn tudod szedni lefelé az órákat, akkor a Boltból veszed ki ezeket.
    Az új ól 200 fogaskerékérmébe, míg a kitehető 200 tríviába kerül.

Teringettét, Dolphin, feki13 és 9 más kedveli ezt.
  16. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Sziasztok!
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!:inlove:

Megmondanátok, hogy kell a 30-as feladaton túl jutni? Én már nem tudom, hanyadszor olvasom el az összes irományt az ismertetőben, de nem látom, hogy tudok tovább haladni. Minden dobozom megvan, már csak a kulcsot termelő dobozokat kell aratni, mégsem enged tovább. A leírásban meg nem látom, hogy kulcsot kellene beadni a 31-es lépcsőhöz, vagy minek nevezzem. Most vagy én vagyok oktondi, vagy az egész úgy ramaty, ahogy van, kezd elegem lenni. Magyalom is van vagy 27 ezer, cukorrudam is van még 12 ezer körül, és termelem ész nélkül, mert fogalmam nincs róla, hogy melyiket termeljem. A táblajáték az okés lenne, ha több almát lehetne szerezni, de ugye az is lassú, mint a halál...kezdek ideges lenni, hogy nem haladok sehová. Tudom, hogy hosszú event meg minden, de azért ami sok az sokkkk! >:(

Köszönöm szépen, ha megírjátok... Kellemes ünnepeket, jó pihenést! Hatalmas virtuális ölelés! :inlove:

Szviki04 és Pierrot20 kedveli ezt.
  17. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Szia:)

Szerintem is folytasd az eventet, ha megszerezted a paszulyt mint ahogy írta felettem farmerSS vagy kiveszed a boltból a fás és ólas kitehetőket vagy a csere eventben is meg lehet szerezni:)
    Hajrá:) Sok sikert:)

Lizikertje, Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Itt a válasz a kérdésedre. Ha végeztél a Hegyaljával, lépj a Hegytetőre

https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél-eventcsevegő.27196/page-68#post-1484727

Dolphin, -ágianyu33-, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  19. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Szerintem a hegytetőre jutás a kérdésed lényege ( sajnos meghaladja a képességeimet a kép ide varézsolása, de Sali ezen az oldalon hozta a képet kicsit előbb), kattints az eventablakban a Hegytető feliratra és akkor átvált. De nem könnyű tovább lépni, mert 20 kulcs az ára.

cili53, csillaglili55, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  20. csillaglili55

csillaglili55 Fórum hercege

Szia, most látom, hogy a fagyos panda a magyal küldetésben van benne - oldalt abban a kis ablakban látszik. Akkor a boltban lévő cuccokat másra lehet költeni, ezek szerint.
    És a süti megálló is ott van. Nekem már a másik dekorokat megadta, úgy látom, a kakaósat meg a boszicsókot.

Sali~*.* kedveli ezt.