Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. krokusz28

krokusz28 Fórumlakó

Szia! Ha a hegytetőn minden ki van pipálva akkor kell, hogy legyen narancspuncsot adó ládád. Biztos, hogy a hegytetőn vagy nem pedig a hegyalja tetején? Két különböző hegy van, "hegyalja" és "hegytető".

genka53, Baby72, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  2. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Kérlek segítsetek, hova kell a gömbdísz és mennyi?

3. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

Most akkor hogyan tudok Hegyaljáról Hegytetőre jutni??? Már elolvastam kétszer de nem jöttem rá. Nem enged tovább.... Mitől nyílik meg?

4. Teringettét

Teringettét Utánpótlás-írogató

A hegyalja feladatai

9, 19, 29. doboz. 3 x 260 db.

A hegy ablaka
    1. Itt láthatjuk az üres ajándékdobozokat. Egy-egy üres doboz egy-egy teljesítendő feladatot jelent.
    2. A hegy alsó és felső része is túl magas, ezért nem fér ki a játékkeret teljes egészébe, ezért lehetőségünk van az itt megtalálható fel és le görgető gomb segítségével föl-alá navigálni az adott hegy részen. A gombokat érdemes folyamatosan nyomva tartani a gyorsabb görgetéshez.
    3. - 4. Itt van lehetőségünk váltani a hegyalja és hegytető között.
    5. Itt láthatjuk a fontosabb hegyen lévő küldetések teljesítéséhez szükséges eventkellékek pajtakészletét.

Utoljára szerkesztett: 27.12.25
  5. doraemon24

doraemon24 Törzsjátékos

Jobb oldalon,hegyalja,hegytető felirat. Kattints rá.

6. McTeknös

McTeknös Haladó

A kirakos táblán kerestem a ládát. De mindent érthetően elmagyaráztál, nagyon köszönöm. Egyenlőre a fás ládákat kiszedtem, mert az a fontosabb , az óllal 0 percezéssel mindjárt kész vagyok. Nagyon nagyon köszönök mindent .

7. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, már megvilágosodtam ;)

macimami1958 kedveli ezt.
  8. levi5

levi5 Fórumlakó

ááá most már értem, én eddig a hegyalján voltam csak kész a feladatokkal, köszi az utbaigazitást :inlove::)
    ...csodálkoztam is, hogy mit számoltam el, hogy megmaradt 45000 cukorrudam

genka53, macimami1958, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  9. koppen61

koppen61 Utánpótlás-írogató

Teljesen belevagyok kavarodva. a csodaszarvas expresst keresem. hol találomí, segitsetek kérlekí4

10. JUCUS

JUCUS Fórum parancsnoka

Sali~*.*, Baby72, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  11. Samborg

Samborg Fórum félistene

Lehet több játékos nem figyeli a feliratokat. Az eventablak megnyitásakor az bal oldali nyíl "Ünnepi táblajáték (TÁRGYAK)". Itt lehet a ládákat nyerni. A másik nyíl "Ünnepi táblajáték (BÓNUSZOK). Itt eventtárgyak termelését segítő bónuszokat lehet nyerni.
    Először az édes narancspunccsal lejátszott játéknál én is kerestem a ládát. Utána jöttem rá hogy ott nem az van.

Lillapilla73, Sali~*.*, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  12. Gabi051955

Gabi051955 Járnitanuló

Sziasztok! Valaki tudja, hogy a táblajátékon melyik mezők alatt vannak plusz ajándékok?

Köszi előre is.

13. terrdora

terrdora Fórumszaki

14. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

2,5 óra múlva elindulok a hegytetőre. Hála nektek gazdatársak. Jutok ameddig jutok, még van idő. Aki végzett annak gratula, aki még küszködik annak hajrá. Sok sikert mindenkinek!:inlove:

vampire_hunter, Sali~*.*, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  15. rohacszsuzsa

rohacszsuzsa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom hogy lehet ezüst kulcsot szerezni, van ahová 5 db, van ahová 20 dbis kell. De honnan?

16. Csiziee

Csiziee Törzsjátékos

Sziasztok. Hegytető mikor érhető el?????

17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sikerült 2 mezőt kihagyni.... xDxDxD még kell 1000 növény és pár ünnepi süti...:eek:o_O

macimami1958 és SnéDóri kedveli ezt.
  19. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Egy egyszerű kérdésem lenne / valakinek egyszerű /, honnan lesz az édes narancspuncs?:cry::cry::cry:
    Köszönöm a választ::p:p:p

20. plutokutya

plutokutya Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vidám Mikulás csomag 1 szeretném megvásárolni Farmaranyért, de azt írja, ha megveszem akkor a limit feletti Party pörgetést elvesztem. Ez az jelenti, hogy a 200 fölötti részt mindet elvesztem? Köszönöm a segítséget!