Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

A téliről írtam, ami az eventhez kell!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt az oldalsó nyilakkal tudod görgetni a hegyet: upload_2025-12-28_14-2-31.png

és itt tudsz váltani, kattintással a Hegyalja és a Hegytető között:

upload_2025-12-28_14-4-18.png

Dolphin, libuskafarm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Természetesen én is.
    Az event indulásakor is kaptunk egy Téli pintyet, meg a Hegyalján is kapunk egyet kulcsokért.

upload_2025-12-28_14-9-1.png

Azokra rá tudod tenni a sárgákat, nem?

nagymami2, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  4. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Szép napot mindenkinek!A küldetésekkel kész lettem,köszönöm az adminoknak és akik hozzájárultak ahhoz,hogy haladni lehessen .
    Számomra nem volt olyan nehéz játék,csak követni kellett a hozzászólásokat .Valós pénzt nem költöttem csak farmaranyat.
    Még gyűjtögetem az almát ,és a puncsot.Mindenkinek sok sikert.

Dolphin, Baby72, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  5. kardvirág1

kardvirág1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Édes narancspuncshoz hogy jutok hozzá Végig csináltam a hegyet de egyet sem kaptam Meg állt a tudományom Segitsetek
    Köszönöm

6. lenoxa

lenoxa Törekvő

Ha egy kicsit visszaolvasol, látod, hogy nagyon sokszor volt már róla szó. A hegy 2 részből áll: Hegyalja és Hegytető. Te valószínűleg a Hegyaljával vagy csak kész, annak a tetejére értél. Édes narancspuncsot majd a Hegytetős aratható ládákból fogsz kapni.

nagymami2, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  7. kardvirág1

kardvirág1 Utánpótlás-írogató

sziasztok. Sajnos egy édesnarancspuncsot sem kaptam a hegyen. Segitsetek mit rontottam el Köszönöm
    köszönöm a segitséget

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.25
    macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  8. gaboca1955

gaboca1955 Törzsjátékos

A puzzle játékban kapott ólakról van szó! Több a fejlesztésem,mint az alap ól!

Csipekuszi kedveli ezt.
  9. julika080766

julika080766 Fórum-zöldfülű

Én kikapcsoltam mindent, de ettől még minden lépésnél ki-belépés a játékba haladok tovább.
    A legszebb, hogy most már az is megjelent, hogy "Something went wrong. Please try again."
    Ezt a pipát kiütöm, de nem változik semmi.
    Minden lépésnél ki-belépés a játékba haladok tovább.

10. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Jöttem végelszámolásra 8)
    Tegnap felmentem a hegyre... vagy le:oops:xD szóval végig.
    Mára volt tervezve az ólnullázás, és mivel hajnali háromkor kivetett az ágy, hát szépen hozzá is láttam. Azért aki azt hiszi könnyű menet a nullázás, azért előbb próbálja ki. Igaz, valahogy össze kell hozzá gyűjteni a virágfestéseket, meg azért nem árt ilyenkor bedobni némi bónuszt is, hogy azért ne 1-2 állatka jövögessen. De azért órákon át kattintgatni:wuerg:
    Na de valamit valamiért, lett "néhány" állatom, és röppent aminek röppenie kellett. Némi trágyát is kiszórtam a piacra, de mit mondjak, vasárnap hajnalban nem volt rá nagy kereslet o_O
    Azóta lejátszottam még az épp összegyűlt almákat meg puncsokat, időnként még szedegetek is (munkanapokon reggel és este, egybként meg épp amikor érkezem majd), mert azért még van gyűjteni való fogaskerék, de ez már nem létkérdés.
    Mellesleg minimális odafigyeléssel közben elkészült a nemtudommilyen másik event is. Ja tényleg megyek is beüzemelem a felhőket.
    Legjobbakat;)

Baby72, nagymami2, JUCUS és 7 más kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

A Csevegő / Panaszláda nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Ha problémád továbbra is fennáll, gyere kérlek egy <<Segítségkérő topikba>> farmnévvel, ID-vel.

Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  12. julika080766

julika080766 Fórum-zöldfülű

Bocsáss meg, de kérted, hogy jelezzek vissza.
    Megtettem.
    Feleslegesnek érzem bármely más topicba való írást, a szoftvert nem Ti csináltátok, tehát nincs ráhatásotok ..
    Mindenkinek szebb Újévet! (idén már felesleges nekem ide belépnem.)

13. Othep

Szia.

Számtalanszor leírtuk már a játék történetében, hogy nem a Magas TP-től kell várni a több felröppenőt, hanem a minél hosszabb érésidőtől.
    Lehetőség szerint minél jobban lerövidíteni az érésidőt, hogy minél többször tudjunk aratni.

Tehát a magas TP-jű XXL fa pont nem a legjobb választás, hiszen annak egyébként is rövid az érésideje.
    A 82 fa is nagyon kevés, ha egyszer 202 kockánk van.
    Ilyenkor mindent, de mindent tarolni kell és a felröpivadászat szolgálatába állítani.
    A fák pedig néhány kivételtől eltekintve mindig is rosszul adták a felröppenőt. Akkor már inkább a 15 óránál hosszabb érésű ólakat és terményes ólakat választanám, az érésidejüket minél inkább lerövidítve.
    Kirakni az összes Raktárházat, lehetőleg maximumra fejlesztve és megtömve ólakkal, terményesekkel.
    De azt javaslom, fogadd meg Toma tanácsait, hatalmas a szakértelme. :)
    Sok sikert, van még idő az eventből. :)

vihence, nagymami2, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Ez igaz, de lehet azért ellenőrzéseket végezni, egyes eseteket a Központba továbbítani.
    Az ID-vel együtt megírhatnád, hogy klienssel játszol-e vagy böngészővel.
    De mindezekre egy eventcsevegő nem alkalmas, mert a csevegő az eventtel kapcsolatos taktikák megosztására szolgál, nem segítségnyújtásra.
    De nyilván nem akarlak semmire rábeszélni, ahogy szeretnéd. :)

Köszönöm a visszajelzésedet is.

vihence és nagymami2 kedveli ezt.
  15. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia! lécci segítsél a, kitettem 5 virágfestést de csak 20 óra múlva érik be. addig nem is lehet nullázni? nem értem ezt a nullpercezést. Lehet rossz helyre raktam? hová kell kitenni? és mikor lehet nullpercezni? Nem és nem értem!

16. Othep

Értettelek én.
    Csak azt akartam mondani, hogy a kapott sárgákat rá lehetne tenni, a nem minijátékból kapott Téli pintyekre.
    De ha ezt már megtetted, akkor, sajnos tényleg az van, hogy előbb-utóbb biztosan jön a minijátékból a fejlesztésekhez alap ól is...

vihence és nagymami2 kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Onnantól lehet nullpercezni vele, amikor beérik, és learatod.
    A Virágfestés (+) learatásától számítva 10 órán át az ólak azonnal be fognak érni.
    Olyan mint bármely más dekor. A hatása onnantól érvényesül, amikor learatják.
    Mindegy melyik területre rakod ki, és mindegy hol vannak az ólak. Lehetnek a dekorok a Kergében, és az ólak a Szédültön, akkor is hatni fog.

macimami1958, nagymami2, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Mindegy hová rakod, mert mindenhol hat. Nekem a világítótoronyban laknak, és onnan "irányítanak" szükség esetén.
    De igen - ha most raktad ki, akkor 20 óra múlva tudod leszedni, akkor fog hatni. Jól készülj fel rá, legyen sok tápod, aktiválj mindenféle termésnövelő bónuszokat, és figyelj arra, hogy a már kint lévő állatokra nem hat, nem rövidíti le az idejét, csak azoknak amiket a virágfestések indítása után etetsz meg. Jó ha van munkásod is, még ők is alig győzik a kattintásokat ;)

Baby72, macimami1958, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Bár nem engem kérdeztél, talán elfogadod a választ tőlem is.
    Az 5 virágfestés (+) dekort bárhová kiteheted, a lényege az, hogy érjen be, hogy aratni tudjad.

Zsuzsikan és Lizikertje kedveli ezt.
  20. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszönöm szépen a tanácsod, van ólbevételi bónuszom, sajtgolyóm ,4 pannim,2 gyepek ura ,szupertáp, talán ezekkel rá tudok segíteni,és munkásaim is vannak.Remélhetőleg sikerrel járok.

Zsuzsikan, genka53 és Rizstej kedveli ezt.