Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Szia. Szerintem a virágfestést csak akkor tudod bárhová kitenni, ha már nincs rajta bónusz, és akkor már nem lehet vele nullázni. Virágfestés a picolóból lesz ott ahová kitetted. De lehet, hogy én tudom rosszul, akkor bocsi.

2. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Amikor piccolo ládából virágfestés lesz, az már ki van téve azt nem kell kitenni. A pajtában nekem is van 3 db virágfestés (kaptuk, nyertük, stb.), azt kitehetném, a beérés után arathatnám őket.

Lizikertje és genka53 kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mielőtt aktiválnál egy csomó bónuszt, tisztázzunk egy nagyon fontos körülményt. Sima Virágfestéssel NEM lehet nullázni! Csakis Virágfestés (+) dekor alkalmas erre.
    (Azért írtam, mert nagyon valószínűtlennek tartom, hogy 5 db pluszos Virágfestésed lenne a raktáradban. A Virágfestéseket évek óta csak Piccolo ládából lehet bontani, és onnan nem tud a raktárba kerülni.)

vihence, nagymami2, JUCUS és 6 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszönöm, most már megvan a tető is. Csak kulcs is kell hozzá. Eddig 1 van, majd jönnek hamarosan a többiek hozzá :)
    Hát én azt a kiírást eddig észre sem vettem. Én csak mindig hegyalját láttam.
    Ha már a görgetés olyan látványos a tető is megérdemelt volna egy harsányabb megkülönböztetést. :) Valahogy az a szememet kikerülte eddig.

Othep kedveli ezt.
  5. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Szia:)
    Természetesen csak akkor tudsz vele nullázni ha ott a + jel [​IMG]

Lizikertje kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszönöm Toma ... és segítő szándékú többiek, valóban sima virágfestésem van, ezek szerint a nullpercezésről lemondhatok. .... de jó volt néhány percig reménykedni!

genka53, nagymami2 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  7. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Nem jönnek a felröppenők...mit ültessek?

-Szemecske- kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Köszönöm, hogy ennyire szemfülesek vagytok.
    Ez a kapkodásom és a figyelmetlenségem ára.
    Eleve feltételeztem, hogy (+)-os dekorokról van szó..., és ez hiba volt részemről.
    Volt ugyan öt alkalom, (lásd: itt) amikor hozzá lehetett jutni Virágfestéshez Piccolo nélkül is nyereményként vagy ajándékként, de a lényeg, hogy tényleg csak (+)-os dekorral lehet nullázni :oops:
    Még egyszer köszi.

maszilva, genka53, -szida- és 10 más kedveli ezt.
  9. erika041180

erika041180 Fórum-zöldfülű

Nem jönnek a felröppenők...mit ültessek?
    Nekem is ez a problémám. 30 órás növényt ültettem kb 17 db gömböt adott.
    Próbáltam ólakkal, még kevesebb röppent fel. Mit tegyek, hogy összejöjjenek a gömbök? Haladnék a feladattal tovább, de csak toporgok a gömbök miatt>:(

nagymami2 kedveli ezt.
  10. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

lenne pár kérdésem:
    A 2000 db téli koeai fenyő és a 2000db Téli kardinálispinty hovakell leadni vagy minek annyit tenyészteni?
    Másik a paszulyon a 2 elemet a boltba kell megvenni vagy honnan lesz a "Fagyos Banda és Süti megálló"?

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sehová, semmit sem kell beadni, csak termelni kell az eventállatot és event fatermést, valamint a magyalt is.
    A két dekort, amit említettél, meg lehet venni Tríviapontokért, valamint az eventállat és fatermés utolsó nyereménye.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/page-2#post-1015336

nagymami2 és macimami1958 kedveli ezt.
  12. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Megtaláltam, Köszönöm!

A hegy megmászva, de még nincs meg a paszuly!

Utoljára szerkesztett: 28.12.25
    nagymami2 és Othep kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Örömmel jelentem, hogy megmásztam a hegyet. :)
    A felhőm még nem aktív, hiányzik hozzá egy dekor. A hátralévő időben termelnem kell 2051 fatermést. Szerintem simán meglesz, de ha tévednék akkor ott van a bolt, ahol megvehetem. :)
    Hasonló sikeres eventezést kívánok mindenkinek!

maszilva, genka53, farmeres53 és 9 más kedveli ezt.
  14. eva435

eva435 Fórum-zöldfülű

sziasztok miért csak az egyik táblajátékon lehet jatszani puncsot honnan tudok szerezni

15. -gyöngy-581

Szia Toma!

[​IMG] Nálam van a raktárban :) /nem piccoloból nyitottam természetesen/

16. feki13

feki13 Fórum félistene

Szia gyöngy!

Gratulálok az eventhez. Kár, hogy bezárt a csere, felét szívesen fogadnám :p

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

pintyek fenyők kiváltva... még 1-1 narancs fejlesztés hiányzik a tökéletes eredményhez:D

macimami1958 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Sajna nem csereképesek a +-os dekorok, amúgy szívesen adnám :)

GA-BI-O-Farm, Zsuzsikan, vihence és 3 más kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem írtam, hogy lehetetlen, csak azt, hogy "nagyon valószínűtlen" 5 pluszos virágfestést kitenni. Olyasvalaki írt, aki nem nullázott még ólakkal, és nem is ismeri ezt a dekort. Sokkal valószínűbb, hogy Piccolóból bontott néhányat, le is aratta 15-ször, örült a TP-nek, majd törölte. Valahogy nem életszerű a "nullázni akarok, tehát kiteszek 5 Virágfestés (+) dekort - hogy is kell ezt csinálni?" mondat.

20. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Mit ad a puzle a csokigyárnál?