Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. McTeknös

McTeknös Haladó

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a hegytetőre mennyi eventnövény kell, mert sajnos nagyon rossz a szemem, nem tudom összeszámolni. Valamint még azt nem találom, hogy a felhőre valókat megkapjuk e , vagy meg kell vásárolni ? Köszönöm a választ.

Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom megkérdezni, hogy eltüntek e a koreai fenyős ládáim ? 2 farmom van, nagyjából ugyanúgy állok mind a kettőn, azonban az event fákból az egyiken 8 darab van , a másikon pedig 18. TÚgy emlékszem, h tegnap is vsináltam egy 6 vagy 8 kirakost de nem kaptam meg a ládákat.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 13:30
  2. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Ebben a topikban jelezheted: Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)
    Feltétlenül add meg a farmnevedet és az ID-számodat, mert anélkül a Moderátorok nem tudnak ellnőrzést végezni.

Utoljára szerkesztett: 29.12.25, 17:20
  3. koszregas

koszregas Fórum-zöldfülű

Szia!
    Segítene valaki a hegyalja 20 és 30 ládákkal kapcsolatban?

4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    62 küldetéssel vagyok kész. Ezzel kicsit előrébb vagyok mint amennyi beadandó még hátra van. Ha a triva pontokra és a fogaskerék érmékre hajtok akkor szinte ugyanazokat a mezőket szedem le. Túl hosszúra sikerült ez az event. Nagyon unom már. Ha haladni akarok akkor lépjek be leszedni a bónusz mezőket, majd az ólakat, utána a fenyőket. Akár az egész napomat a játékkal tölthetném. Nekem másból is áll a nap. Triva pontokért még egy dekort ki kell szednem a felhőre. Ha az kész utánam a vízözön.

Baby72, macimami1958, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

15 éves lett a mai napon,
    az én kicsi farmom.
    Visszatekintve az elmúlt évekre,
    büszke vagyok a tényekre.
    Nem a tp-t hajszolom,
    fákat nevelek a farmomon.
    Eventezem is, ha hagyják
    s nem jön közbe valami babrák.
    Éjszakánként aludni szoktam,
    mert mindig jó alvó voltam.
    Még ha ki is tiltanak,
    enyém ez a pillanat.
    Bár nem kérdezte senki,
    de boldog vagyok.. Ennyi ❤️

kukori80 Csak Neked írom, hogy végeztem az eventtel / bár bele sem akartam fogni / de az élet közbeszólt;):).

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, mami!

Aláhúztam egy mondatodat. Régóta itt tölthetnénk az egész napot. Megnéztem most a boltot. Szerintem az is kevés lenne, ha mindent ki akarnák szedni. Én a pinty + narancs és koreai + XXL- t akartam, de a közelében sem vagyok.

Samborg, kukori80, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  7. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Sziasztok!

Event befejezve, nagyon jó volt . A bolthoz még gyüjtögetem a " váltó érméket", aztán meglátom mit tudok vásárolni. Szép estét mindenkinek.:)

macimami1958, Fuhur és Baby72 kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Miben segítsünk, mi a gondod velük?

macimami1958, Sali~*.*, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia, nagyon aranyos lett a kis költeményed. :)
    Örülök, hogy sikerült. :) Az eleje nagyon nyögvenyelős volt, de a végére olyan lett, mint a sebesvonat. :D
    Remélem mindenkinek sikerülni fog, van még idő.
    Ha nem találkozunk, akkor Boldog Új Évet mindenkinek. Egészségben, boldogságban, gazdagságban, de főleg nagy türelemmel az eventekhez. :D

nolina1965, PalMa, macimami1958 és 12 más kedveli ezt.
  10. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

szió, tudnál segíteni abban, h hol tudok az édes narancsért 2x5 fogaskerék érmét szerezni? (hegytetőn a 2x20 db megvan) köszi szépen!! :) Lilla

11. Angyal51

Angyal51 Utánpótlás-írogató

Helló mindenki. Egy kérdésem lenne és remélem hogy tudtok segíteni. végig csináltam a hegyet abban a reményben ,hogy a tetőn kapok majd,édes narancspuncsot. De semi sehol. egyeltalán hol lehet megkapni,vagy begyüjteni? köszi szépen. ANGYAL51 id: 57396526.

cicimsincs kedveli ezt.
  12. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    A táblajátékon mindegyik karaktert ki kell választani és csak egyszer?
    Segítségeteket előre is köszönöm.

13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Melyik event leírást olvastad?;):)
    1. Az első táblát (Behavazott fenyőerdő tábla) tudjuk kiválasztani a karakterre kattintva.
    2. A második táblát (Karácsonyi vásár tábla) tudjuk kiválasztani a karakterre kattintva.
    3. A harmadik táblát (Északi-sark tábla) tudjuk kiválasztani a karakterre kattintva.
    4. A kiválasztott táblát a zöld indítás gombra kattintva tudjuk elindítani és megnyitni.
    5. Itt láthatjuk a cukormázas alma kellék pajtakészletünket.

4. rész ablaka

A megszokott társasjáték ablak fogad minket (ez a 4. rész ablaka):

1. Az első táblát (Mézeskalácsfalu tábla) tudjuk kiválasztani a karakterre kattintva.
    2. A második táblát (Csokoládégyár tábla) tudjuk kiválasztani a karakterre kattintva.
    3. A harmadik táblát (Játékgyár tábla) tudjuk kiválasztani a karakterre kattintva.
    4. A kiválasztott táblát a zöld indítás gombra kattintva tudjuk elindítani és megnyitni.
    5. Itt láthatjuk az édes narancspuncs kellék pajtakészletünket.

Ahogy látható, a 3. és 4. rész ablak felépítése ugyan az, csak grafikailag térnek el egymástól, illetve táblák szinten és az indításhoz szükséges kellék más.

• A 3. rész (tárgyak) kategóriában 1 tábla rész elindítása 1 db cukormázas alma kellékbe kerül.
    • A 4. rész (bónuszok) kategóriában 1 tábla rész elindítása 1 db édes narancspuncs kellékbe kerül.
    Korábbról megszokott táblákon gyűjthetjük a jutalmakat.
    A táblákat tetszőleges sorrendben indíthatjuk, ez ügyben korlátozás nincs.

Ebben az eventben mindegyik táblán, függetlenül attól hogy a 3. vagy 4. részben indítjuk el valamelyik táblát, különböző mini-játék mezőket találunk.

14. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Lejebb van és karácsonyi süti kell hozzá 20db ha jól emlékszem

2db is ahogy rákantintasz a hegy tetőre pont ott van az egyik a másik kicsit fentebb

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 13:21
  15. magyarilona

magyarilona Járnitanuló

Jő estét. Eljutottam a hegytetöre a hóember fölé.Nekem ott a níl szürke és nem tudok továb menni .Segitenétek hogy csináljam tovább mert így csak cukoralmát és kulcsot tudok aratni. Köszönöm

16. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

A hegyalján ki kell bontani az összes dobozt , csak úgy jutok fel a hegytetőre ?

17. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A Hegyalja teteje nem ugyanaz, mint a Hegytető.
    A Hegyalja jobb oldalán kattintással át kell váltani a Hegytetőre, utána lehet folytatni a beadásokat akkor is, ha a Hegyalján nem bontottunk ki minden dobozt.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481995
    Itt lehet váltani a Hegyalja és a Hegytető között:

Utoljára szerkesztett: 30.12.25, 04:33
    cili53, benedekbobe63, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  18. Mimszi

Mimszi Utánpótlás-írogató

Szia. Lehetséges, hogy nem léptél még föl a hegytetőre? Nézd meg az előző hozzászólást, amikor hegyaljával végzünk, a Hegytető gombra kattintva nyílik meg a folytatás, a hegytető és ott lesznek a narancspuncsos ládák.

Baby72 és Sylja kedveli ezt.
  19. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Sziasztok! Kérdezném, hogy a felhőre a kitehető dekorokat meg kell vásárolni a boltban? Jelenleg csak a boszicsók van meg de a többi nincs. Köszi a választ.

varga1234 kedveli ezt.
  20. zsóka56

zsóka56 Fórum ismerője

Sziasztok. Kész lettem az eventtel.:inlove: Mindenkinek sikeres játékot kívánok. Boldog, békés ÚJ Évet kívánok mindenkinek. Köszönöm a sok segítséget amit kaptam. :inlove: zsóka56, :inlove::inlove:

Meg is vásárolhatod, de a kardinális pintyekkel ami beadódik, azzal is meglehet szerezni. Nekem igy lettek meg, szuper táppal etettem őket.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25, 13:23
    Zsuzsikan, varga1234, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.