Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. chajagi

chajagi Junior szaki

.....és hol van ez a megfelelő hely??????? :) :)

borichris kedveli ezt.
  2. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Köszönöm Bölcs Csibe a gyors válaszod :)

3. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

A fatermést a baha raktárházainak tervrajzaiért lehet beadni, a pintyet a farm raktárház tervrajzokért válthatod be.

Utoljára szerkesztett: 1.1.26, 18:22
  4. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Ma reggelre végre összegyűlt az újabb 20 kulcs, így eljutottam a felhőig. A pintyekkel nulláztam, a fatermések pedig bónuszokkal teljesíthetőek voltak. Az eventnövényeket nem gyorsítottam, simán összejött mindig annyi amennyire szükség volt. Nem is akartam elkezdeni az eventet, így napokkal később vágtam csak bele, de nem bántam meg. Az event végéig még társasozok. Hajrá mindenkinek, még van idő a végéig, teljesíthető az event. Boldog új évet!

macimami1958, Sylja, kr.lola és még 1 ember kedveli ezt.
  5. thomastic

thomastic Járnitanuló

Ennyi volt..... Még kéne 20 kulcs de csak 150 óra van hátra..... Befejeztem !

Calibaby kedveli ezt.
  6. szabo1984

szabo1984 Aktív író

Szia sajna a sütikből kevés jön nagyon

7. Mimszi

Mimszi Utánpótlás-írogató

Szia, napi 6 kulcsot tudsz kivenni, ha rövidíted sütivel az órákat, így kétszer bontasz. Hajrá!

szekulagábor kedveli ezt.
  8. aragorn*

aragorn* Haladó

Csak a sütik jönnek nagyon lassan

9. thomastic

thomastic Járnitanuló

Azt meg hogy ??? Nagyon érdekelne ! Sütivel is még mindig 10 óráig tart egy kulcs előállítása......

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    3 kulcsos doboz van, mindegyiket 10 óránként, vagyis naponta 2x lehet begyűjteni. 3x2=6.

11. thomastic

thomastic Járnitanuló

Nekem csak egy van a hegyalján......

Időközben rájöttem a megoldásra ! Nagyon köszönöm ! Nélküled nem sikerült volna !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.1.26, 23:31
  12. MonAvatar

MonAvatar Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Netticica65

Netticica65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Feljutottam a Hegytetöre de csak cukrozott almát nyitok.A puncsot,hogy kapok?Légyszi súgjatok.

14. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Lehet az a hegy alja teteje, de a kockában van a hegytető sora is.
    És annak is van alja és teteje , a leírást böngézd át.
    20 kulcsot beadsz és a következő kockákban lesznek.

Utoljára szerkesztett: 2.1.26, 09:14
  15. feki13

feki13 Fórum félistene

Sziasztok!

Jeeeeeee, mai fák ébresztése után végre teljessé vált a felhőm:inlove: Már csak az ólak vannak hátra, viszont nem visz rá a léélek, hogy lejátszam azt a sok társast ami összegyűlt, pedig ólakat is kellene még szednem plusz rá a bónuszokat is :( Most kicsit megunva a sima állatok termelésért felreppenőért, visszavetettem növényekkel, hogy kivegyek mindent amit növényért lehet, egy napig kell minden területen termelnem és pipa is lesz. :p

Fuhur és macimami1958 kedveli ezt.
  16. helena64c

helena64c Junior szaki

Sziasztok!

Volt valami változása a Vidám mikulás csomagokkal, nem ma kellene megjelennie?

17. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Szia!
    10 órától van, nálam meg is jelent egy frissítés után, a szezonális árucikkek utolsó 2 tétele, 69 és 129 Fa az ára.

18. Bocibokréta

Bocibokréta Járnitanuló

Ebben az eventben hogyan tudok kulcsokat szerezni? Mi az, hogy farmos terület? Ha gömbdíszt kapok, akkor nem kapok ünnepi sütit? Nem értem ezt. Próbáltam haladni, de nem tudok.

szekulagábor kedveli ezt.
  19. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia! Már többen írták, hogy ünnepi sütivel le tudod rövidíteni akár 10 órára a kulcs leszedéseket, így naponta 6-ot szerezhetsz. 3 és fél nap alatt megvan a 20.

Lizikertje, benedekbobe63, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  20. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

6 területen termelhetsz event gazt azért kapsz gömbdíszt, ha állatólakat, termelést, és fákat teszel le az első 3 területve ( erdei tisztás, főfarm, szédült szántó) akkor süti a felröpi.
    https://www.farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2025/12/31/yTz2.png