Visszajelzés Eszményi tél - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 17.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.26, 06:07.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Szia!
    Kulcsokat a hegyen lévő dobozokból tudsz szerezni. Van 6 sárga doboz, ezekből 3 kulcsot ad 20 óránként, amit ünnepi sütivel le tudsz rövidíteni akár 10 órára, és 3 almát 10 óránként. A farmos terület az a főfarm, a szédült és az erdei tisztás. A gömbdísz és a süti ezekről reppen fel, de a süti csak fákból és ólakból (és sajnos elég soványan).

Mimszi, Baby72 és macimami1958 kedveli ezt.
  2. Julmancs

Julmancs Járnitanuló

Eszményi tél event ünnepi táblajáték közben koreai fenyöt nem igazán tudok beszerezni hiába lépek a mini-játékra nem indul el a mini játék, majd megjeleni a pipa mindha teljesítettem volna a mini játékot.Sajnos így nem igazán tudom teljesíteni a kért mennyiséget.

3. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Már régen írtam, de már látszik az alagut vége. Még pár növény és meg van a felhő, de úgy néz ki, hogy egy dekor hiányozni fog.Bízom benne hogy az is meg lesz így értelme lesz a felhőnek. Hajrá mindenki aki még csinálja. Aki kész, annak gratula.

repeta59, szekulagábor és Baby72 kedveli ezt.
  4. kiszsoka

kiszsoka Utánpótlás-írogató

puncsot sajnos sehol nem találok ahegytetőn.Merre keressem ?

5. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    A Hegyalja teteje nem ugyanaz, mint a Hegytető.
    A Hegyalja jobb oldalán kattintással át kell váltani a Hegytetőre, utána lehet folytatni a beadásokat.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/eszményi-tél.27199/#post-1481995
    Itt lehet váltani a Hegyalja és a Hegytető között:

6. kiszsoka

kiszsoka Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget

Sylja kedveli ezt.
  7. szekulagábor

Szia!
    Azt az egy dekort meg tudod venni a boltban a Farmtárgyak fül alatt 200 trívia pontért.

Baby72, macimami1958 és benedekbobe63 kedveli ezt.
  8. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Aranyos vagy. 1gyet a hegyalján, egyet a magyalból szreztem és egyre van trivia pontom. Azért írtam hogy nem biztos hogy meglesz, mert kellene hozzá 192 trívia pont. Mivel nem jön össze annyi süti hogy gyorsítsam az almát és a puncsot így nehezen jönnek a trívia pontok. ezért gondolom hogy nem tudom majd negvenni. naponta 2x aratom, az 40 db x5 nap. de reménykedem. Fogaskerékért 1 pintyet és 1 fát kiváltottam.

szekulagábor kedveli ezt.
  9. henna49

henna49 Fórum-zöldfülű

Az ismertetőben nincs írva, hogy a téli kardinálispinty visszaváltásra kerülne. A fánál viszont igen. Most akkor hogy is van ez?

10. Judit613

Judit613 Fórumlakó

Szia, azt szeretnem kerdezni, hogy tapasztalatod szerint mibol jott legjobban a suti? Koszonom a valaszodat!

11. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Hogy sikerül több ezer pintyet és fenyőt letermelni, hogy ne kelljen itt ülni órákat?
    Persze amit ad érte, úgy gondolom nem éri meg.

Nagyon úgy néz ki, a hegy meglesz, a többi meg nem érdekel.

macimami1958, tereza6517 és cicimsincs kedveli ezt.
  12. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumprofi

Szia, először próbálkoztam a hosszabb érésű növényekkel, de azok nem adták. Akkor vettem észre, hogy azok csak gömböt adnak. Ráálltam a hosszabb érési idejű ólakra (neon, rózsaszín, piros ólak nekem ezek adták jobban a sütit. Meg a hosszabb érési idejű fák. Az ólakra raktam szupertápot, a fákra meg kacsa kata turbótrágyát.

Judit613 és szekulagábor kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Téli kardinálispintynél és a fejlesztéseinél is szerepel az ismertetőben, hogy visszaváltják, és mennyi a visszaváltási értéke. Nem szabad összekeverni: a Téli kardinálispinty eventkellék, a Kardinálispinty játékban maradó ól. A Téli koreai fenyő eventkellék, a Koreai fenyő játékban maradó fa.

KépNévTulajdonságokBeszerezhetőségMegjegyzés
    [​IMG]Téli kardinálispinty-fészekTermény: 1x Téli kardinálispinty
    Érési idő: 5:20 óra
    Tapasztalatpont: 150 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    A hegyalja feladatainak teljesítésével és a táblajátékokon szerezhető.Az event végét követően átváltásra kerül. Átváltási érték: 500 TP / db (fejlesztéstől függetlenül).
    [​IMG]Téli kardinálispinty-fészek 1. szint: sárgaTermény: 1x Téli kardinálispinty
    Tapasztalatpont: 160 TP
    A hegyalja feladatainak teljesítésével és a táblajátékokon szerezhető.Az event végét követően átváltásra kerül. Átváltási érték: 500 TP / db (fejlesztéstől függetlenül).
    [​IMG]Téli kardinálispinty-fészek 2. szint: narancsTermény: 2x Téli kardinálispinty
    Tapasztalatpont: 480 TP

14. szekulagábor

Ha csak egy pár süti hiányzik a vége felé, tudsz venni darabját 4 FA-ért.

macimami1958 kedveli ezt.
  15. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Nálam már a süti nem hiányzik.
    Nappal növény, éjjelre zoknis fák. Szépen marad mindig süti.

16. henna49

henna49 Fórum-zöldfülű

Kedves adminok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a téi ardinálispinty eventállatot mennyiért fogják visszaváltani? Az ismertetőben nem találtam csak az ólat és a fejlesztéseit.
    A választ köszönöm előre is.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szia!

Egy pár hozzászólással feljebb már kaptál is választ, csak el kell olvasnod.

18. kannap

kannap Junior szaki

Amit írtak, az az ólra vonatkozik, ő pedig az állatot kérdezte. Tessék figyelni

henna49 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az eventcsevegő nem alkalmas hely segítségkérésre.
    Kérlek, gyere egy Segítségkérő topik -ba, hozz Farm nevet és Farm ID-t is, ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kiegészítésre került az Ismertető az információkkal.
    A Jelentés gomb használatával gyorsabban célba ért volna kérdésed, jelzésed.

A Téli kardinálispinty állat visszaváltási értéke 50 CSP / db, a Téli kardinálispinty táp visszaváltási értéke 25 CSP / db.
    A Téli koreai fenyő toboz visszaváltási értéke: 50 CSP / db.

További jó játékot!

PalMa és kannap kedveli ezt.